Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Onun teyzem deyişi yokmu beni benden aliyor kurban olurum ben onu yaradana süt kızım emzirdimde kizimla aralarında bı yaş var teyzeside kizimi emzirdi

Hastaneye fln gittiğimizde birbirimize birakiyorduk süt sorunu olmuyordu
Nasıl gitmeyeyim🥰🥰
Saka tabı kı. Oyy benım de bı yegenım var cann cann 😍😍😍 cocuklarımdan hıc bı farkı yok💕 bırazcık frenlersen kendını sorun olmaz aksam yemegı de yemezsın

Ogretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.
Benim kizimda 4yasinda anne ölünce gözlerimiz bidaha acilmiyormu diyo 😳
Bana kizarsan allah beni alır senden diyo beni canevimden vuruyor 😔
Ben hergun dua ediyorum Kizkardesim olsun diye diyo ama olmuyor çok üzülüyorum diyor

Bizimkindede hafif takıntı var benim yüzümden olduğunu düşünüyorum anladigim an biraz rahat bıraktım bi yeri leke olsa amann atariz makinaya yikar kirlenmek güzeldir diyorum gülüyor

Tepem atsın gıdıyım de bıde bunun gerı donusu var ahahah 😂 saka bı yana bu hafta soyleyecegım bakalım ne dıycek. Cocuklara bakacak mı yemek yapacak mı 😜
🤣🤣🤣 valla daha şu an atar yaptım. Kendimi odaya kitledim. Gece saat başı bi ona bi ona uyandım. Beyimiz uyudu horul horul. Biraz baksın
maşallah allah bağışlasın canım
Ogretmenı fark etmıs bana soruyor. Kardesıme anlattıgımı fılan da duydu ılgı ıcın daha da cogalttı. Ve cok bunaldım. Elıne bı oyuncak alıp bunu yutarsam nolur dıyor. Ne dıyecegımı bılemıyorum. Zaten dını ıcerıklı soruları da cok fazla sormaya basladı.
Bi pedagogla mi görüşsen canım?

Senin detoksa falan ihtiyacın da yok zaten canım:KK66:

Yok canım bir günde bitirmiyorsun zaten böyle karışımları 2-3 bardaktan fazla içmek zararlı oluyor

Ye canım ye bi günden bişey olmaz ki:KK75: zaten pazar günü de benim arkadaş çocuğuna doğum günü yapacak ben bir yicem bir yicem sorma artık patlarmıyım çatlarmıyım bilmem:ıslık:

Benim tarifte ertesi güne kalmasın zararlı diyordu

Bilemedim şimdi

Neyse herkes kafasına göre takılsın içsin ödem atsın da nasıl yaparsak artık:)

Bi de akşam yatmaya yakın yoğurt pul biber (ya da zerdecal)limon kuru yapan coktu göbek içinmiş

Ama bu tarif bana bir türlü yaramadı ya şişkinlik yaptı hatta malesef:KK43:

Grupta yapıp etkisini gören var mı acaba

nohutlu pilav biraz fazla olmuş canım.
böyle devam edersen incecik olursun 😍😍😍
evet canım yapayım haklısın
evet canım buğday ve etten yapılan bir yemek. Tatlı son yasaklardan sonra haram oldu bana. 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 aynı mi kalayım? Bunun için çok uğraşmam lazım 🤣🤣🤣
bencede çoookk lezzetli 😋
canım hemen kahve veya soda iç

Su perisi86 Su perisi86 olan bana oldu. Bu hafta 1.4 kilo mu vereceğim????? 😱😱😱😱 yaparım tabikiiii ❤ Yeterki iste A Anka
Evet hep hedeflerden fazla veriyorsun ben de fazla koydum bu hafta sana :KK70: en çok kendime koydum :KK70:
1581143116391.png

Kaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım :KK70:
Evet hatırladım şimdi hayırlısı olsun canım kolay gelsin size :KK70:
79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.

Tam olarak böyle bişey mi 🤣

Eki Görüntüle 2586651

Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk:rolleyes:
Tamam canım senin hedefin listeye girmek olsun o zaman 😍 afiyet olsun bu arada 😍
Hayırlı geceler kızlar. Ustumden sankı kamyon gectı o sekıl yorgunum 😕 cocuklar cook yorucu artık ve ben cok sıkıldım evde. Karda yagıyor. Esım cocuklara baksa da bende bı gun kafa dagıtsam 🙁 bu erkekler hoc halden anlamıyorlar valla... A Anka benım lısteye girmem ıcın ne yapmam lazım sımdı
Öncelikle Aktif olman ve ayrıldığın kiloya inmen lazım canım.
Bi de akşam yatmaya yakın yoğurt pul biber (ya da zerdecal)limon kuru yapan coktu göbek içinmiş

Ama bu tarif bana bir türlü yaramadı ya şişkinlik yaptı hatta malesef:KK43:

Grupta yapıp etkisini gören var mı acaba
Senin kan grubun neydi

Evet hep hedeflerden fazla veriyorsun ben de fazla koydum bu hafta sana :KK70: en çok kendime koydum :KK70:
Eki Görüntüle 2586746

Evet hatırladım şimdi hayırlısı olsun canım kolay gelsin size :KK70:

Tamam canım senin hedefin listeye girmek olsun o zaman 😍 afiyet olsun bu arada 😍

Öncelikle Aktif olman ve ayrıldığın kiloya inmen lazım canım.

Senin kan grubun neydi

A pozitif

Et yok süt yok süt ürünü yok derler ben de et hastasıyım:) süt de severim ayranda :)

Karli bir istanbul sabahindan gunaydin 🤗
Kahvaltimizi yaptik bugun yeni kararlar aldim kendime bu hafta sans vericem eger yapamazsam aranizdan ayrilicam kimseyi yormak istemiyorum
Yeni kararimdan biride şu } ben nezaman iki ogun yapmaya basladim ipin ucu kacti toparlayamadim yine 5 ogun yapmaya baslicam ozaman meyvede sutte içiyorum daha saglikli oluyor sanirim

Sizde nevar ne yok 🤗

🤣🤣🤣 valla daha şu an atar yaptım. Kendimi odaya kitledim. Gece saat başı bi ona bi ona uyandım. Beyimiz uyudu horul horul. Biraz baksın
maşallah allah bağışlasın canım

Gece bazen babası kızla oynaşıp durunca bende uyutamıyorum sinirlenip gidip başka odaya kapatıyorum kendimi ama fazla uzun sürmüyor çünkü kızım bensiz uyumuyor :KK51:

Benim tarifte ertesi güne kalmasın zararlı diyordu

Bilemedim şimdi

Neyse herkes kafasına göre takılsın içsin ödem atsın da nasıl yaparsak artık:)

Suyunu süzüyosun benim tarifte malzemeler içinde kalırsa sıkıntı zaten o zaman çok acılaşıyor içilmiyor

X