Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftaki hedefler onlar canım. 57 yazdım sana daValla 59.7 görmüştüm sonra 58 küsur gördüm bu sabah 57.9 ile başladım
Hedef 50
53 olunca gitmiyor ama bu sefer denicem daha çok bakalım artkk
Tamam canım dikkat ederimAfiyet olsun canım.
senin için diyet demek kabak demek dimi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ekmekler TB dimi.
Bi de diyetisyen menüsü mü arayı neden özellikle belirttin yok diye
6 kaşık kaşkek de ne kuzu
Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?
Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.
Kaç litre suya koyuyoruz ve gün içinde mi bitiriyoruzArkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım
Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi
Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım
Tencereye suyu ko Y kaynat iç
Şahane bi sey
Anka suuaka hedef yanlışlık olmus güncel kilosu 80.4Ay ben seni unuttum senin kilon kaçtı sana da hedef koyalım. Sağol canım gerçekten desteğinize çok ihtiyacım var
Kaç litre suya koyuyoruz ve gün içinde mi bitiriyoruz
Yaa öyle mi keşkek pekmezle yapılan un helvası değil mi ben o sandım ondan pörtledi gözlerimTamam canım dikkat ederim
Anka keşkek bilmiyormusun bugdaydan yapılan birşey çok lezzetli
Kızlar acıktım ne yapayım ben şimdi
Off yine mi yaa 79 diyecektim düz küsuratları atalım @suukaaAnka suuaka hedef yanlışlık olmus güncel kilosu 80.4
79.4 mü demek istedin
O senin dedigine bizim memlekette helle derler unla yapip uzerine pekmez tereyağı koyarlar onu sevmem keşkek şahane yaa annem arada yapıp bizi cagirir ben yapamiyorumYaa öyle mi keşkek pekmezle yapılan un helvası değil mi ben o sandım ondan pörtledi gözlerim
Limonlu su, yeşil çay, sade kahve, maden suyu, sohbet muhabbet tezgah silme, çamaşır katlama, lavabo ovmaKızlar acıktım ne yapayım ben şimdi
Aynen ben de sevmiyorum. Ama keşkek bilmiyorum o zamanO senin dedigine bizim memlekette helle derler unla yapip uzerine pekmez tereyağı koyarlar onu sevmem keşkek şahane yaa annem arada yapıp bizi cagirir ben yapamiyorum
Siz yapın ben size yatarak gaz veririm çok yorgunum22.00 leslie grubu hadiiiiiiiiii
Yaa öyle mi keşkek pekmezle yapılan un helvası değil mi ben o sandım ondan pörtledi gözlerim
Bende su içiyorum bol bolLimonlu su, yeşil çay, sade kahve, maden suyu, sohbet muhabbet tezgah silme, çamaşır katlama, lavabo ovma
Hangisini yapacaksin canım22.00 leslie grubu hadiiiiiiiiii