Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben şehriye çorbası içtim eşimi bekliyorum. Perşembe Perşembe salatayla geçiştirsem iyiydi ama yapamadım :KK43: her gün çorba ana yemek pilav salata kek/kurabiye valla canıma okuyorlar ya :bicak:
Ben çok şükür kurutmadan sonra kurtuldum çamaşır işinden. Allah bulandan da eşimden de razı olsun. Çok rahatmış. Aynı gün içinde 3-4 makine çamaşırı yıka kurut katla kaldır😅
Hatta artık nevresim katlamıyorum. Hemen yıka kurut tak 3 saatte hazır 😅
Valla senin adına sevindim ne güzel rahatlamışsın 🙂

Bendede var kurutma küçük kız doğduğunda almıştım 3 senedir kullanıyorum büyük rahatlik balkonumu unuttum yazın ara siara asiyorum balkona 160 küsür geldi elektrik ama benim çamaşırım bitmez ergenlerim sağ olsun firinida çok kullanirim doğalgazda 187 geldi

Dişim de kesme yapmışlardı, 2 de dolgu .. iğnenin etkisi geçti ağrı başladı kafamı kaldırmadan yatıyorum :olamaz:
Allahım diş ağrısı hiçbiseye benzemiyo çok geçmiş olsun canim karanfil yağın filan varmi evde sursen iyi geliyo uyusturuyo

Kafamda kamyon var sanki basım dönüyo sarhoş gibiyim misafir geldi bi de caya .
Sonra ilaç aldim eşim de gobek yaptın eski haline geri dönmeye başladın dedi psikolojim bozuldu doğru diyo çünkü kilo aldım . Bende çıktım kapiya ip atladım bahçede hemde 2000 tane sonrada duş aldim şimdi oturdum . Boğazım ağrıyo tekrardan halsizim. Spora da gidemedim bugün sadece uyudum

***12. TAKIM 659. ETAP***

Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65

12. Takım Ortalama:

Son düzenleme:
Bende çok heves ediyorum aslinda ama Bilemiyorum tam inceleyemedim ben facebook instgram 12yildir kullanmıyorum yani ordanda takip edemem🤔

Minnakim ❤agladimi annesi
Aynen bende akşam yemeği hazirligina başlıycam

A.s canım sen nasılsın ikiz kuzular nasıl?😍
Benim kilom 2hafta önce 77di gecen hafta ipin ucu kaçtıydı 🙈yarınki tartiya göre listeye girmeyi düşünüyorum
Senin kilolar nasıl gördünmü hasibeg bizden önce zayıfladı özelden resimlerini attı fıstık gibi olmuş maşallah 🧿
Iyiyiz nolsun canim ayni kosusturmaca. Sen napiyosun kizin nasil? Yaa ne güzel zayiflamis haslbe degil mi? 💃💃 Ben cok uzun zamandir tartilmadim ama kilo versem anlardim. Bir süredir baska mesguliyetlerim vardi bu siralar gene diyet moduna girerim herhalde.

Hoşgeldin canım 🤗 seni görmek ne güzel 🤗

Benim de facebook yok canım. Ama seviyelerin makaleleri herkese açık. Arama motoruna ahmet apa 1. Seviye yazınca çıkıyor.

Çok Sağol canım. Bilmiyorum yarın nasıl ne durumda oluruz. Duruma göre whatsapptan yardım isteyebilirim 🤗

Yapalım canım. Ben 1 Şubatta başlayıp 1. ve 2. seviyeyi kesin tamamlayacağım. 🤗
Sagolasin canim özledim muhabbetinizi. Ne var ne yok biraz bakinayim dedim.

Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/81,4/2,1/%1.26)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/81,8/1,7/%2.04) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65

12. Takım Ortalama:

Elifcig93 (59,4 )
Suukaa(83,5/81,4/2,1/%1.26)658. Etapta sağlık problemiyle ayrılan üye. Yüzdesi 2 ye bölündü.
gulenyuzumsunsen(77 /
wendy (78.9/
Anka(68,5 )
zeyneppk(72,2
Eliff Eylull(83,5/81,8/1,7/%2.04) yeni üye; B. Tarihi:17 Ocak; B. Kilosu: 85; hedef: 65

12. Takım Ortalama:
Anka Anka doldurdum canım. Yüzdemi 2 ye böldüm

X