- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Evet evet burdayım artık bugun işlerimi hallettim. Yemeğimi yapıyorum şimdi yarın sporada başlıyorum inşallah.Merak ettim seni aramizdasin dimi bol paylasimla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet burdayım artık bugun işlerimi hallettim. Yemeğimi yapıyorum şimdi yarın sporada başlıyorum inşallah.Merak ettim seni aramizdasin dimi bol paylasimla
süpersin canım kolay gelsin yaa soylesene tartida kac cikiyonEvet evet burdayım artık bugun işlerimi hallettim. Yemeğimi yapıyorum şimdi yarın sporada başlıyorum inşallah.
500 gr çok iyi canım tebrik ederimGünaydın
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Fark -500 gr
Akşam bakalım inşallah canımGünaydın Kaızlar
Hayırlı Cumalar
Yaa Artı çıktım kızlar. Çok üzgünüm
59,7
59,4/59,7/-0,3/-0,10
59 lara takıldım kaldım. bi türlü aşamıyorum.
Bana bi akıl verin kızlar ne yapcam ben?
5 ayı geçti diyet. çok ta sıkıldım yani. sinirlerim çok bozuk.
Sağlık olsunGeçen hafta 77
Güncel 77.7
Yüzde -0.90
çok üzgünüm
Tamam canımTelden yazamadım; -300 de beni ekleyin, 78,6 çıktım bende. Çok uğrayamıyorum motivasyonunuzu düşürüyorum sanki, listede izne ayırın beni, yine uğrarım inşallah.
süpeerrGünaydın
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Fark -500 gr
HarikaaaGünaydın kızlar
Regl oldum sismis parmaklarim bile 10ocakta olmustum 21.gunde yine oldum sanırım arada içtiğim karışık bitki çayını bırakmalıyım döngümü degistiriyor
78.5 ciktim izne ayrıldıgim kilo 79du galiba
canım bence de vücudunu şaşırtman lazım. Bişeyleri değiştir hayatında. Detoks olabilirGünaydın Kaızlar
Hayırlı Cumalar
Yaa Artı çıktım kızlar. Çok üzgünüm
59,7
59,4/59,7/-0,3/-0,10
59 lara takıldım kaldım. bi türlü aşamıyorum.
Bana bi akıl verin kızlar ne yapcam ben?
5 ayı geçti diyet. çok ta sıkıldım yani. sinirlerim çok bozuk.
geçmiş olsun canımTeşekkur ederim
Kızım gene rahatsızlandı ateşini düşünemiyorum 4gunu geçti gittim doktora antibiyotik verdi kullanmayim derken gene başvurduk antibiyotiğe
senin için çok rahat gerçekleşecek bir hedef canımsuukaa
Hedef belirlemede senimi etiketliyorduk aklimda öyle kalmış
1mart hedefim 74 sizce tuttururmuyum
tamam 60 yazdım.suukaa listede değilim ama 1 Mart hedefim 63 :)
Tamam canım. Kaçla mezun olmak istiyorsun canım?
Gel seninle bu hafta sifir şeker sifir karbonhidrat yapalim ekmeği sadece kahvaltıda tüketip bol sporla yarışalım ne dersinBende eve geldim. Öğlen tam bugday ekmeğinden hamburger yedim. O yüzden akşam salata yicem. Eşime de mantı yapacağım
Neden olmasın canım yaparsın imkansiz diye bir şey yok istersek başarırızKızlar bende 75desem acaba dusebilirmiyim
Kuzum iyilesemedimi daha annesi antibiyotik fayda eder artik düzelircok giremedim bugun cunku kucagimdan inmiyo benim bebem,hep agliyo
Diyete varım da sporu yapamıyorum canım. Bide işe başladım ev iş çocuklar üçgenini düzene sokmam lazım haftaya 79ları görsem süper olur. Aslında dur hedefimi 77ye çekeyim benGel seninle bu hafta sifir şeker sifir karbonhidrat yapalim ekmeği sadece kahvaltıda tüketip bol sporla yarışalım ne dersin
Sen kesin haftaya 80lerin ucundan görürsün
Mart hedefinde sana çerez gibi olur daha önce görürsün eminim