Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim eşim geç geldi sofradan yeni kalktık
Bebekle yatak odasına attım kendimi toplamadan. Uyur inşallah da ben de uyurum:uykucu:
Hiç diyete uygun geçmedi bu gün çok uykusuz olunca canım kalorili şeyler istiyor:KK43: tartıyı da kaldırdım Cumadan sonra tartılmadım sanırım hatırlamıyorum yani 🙈
İnşallah uyursa dinlenirsin

Yok 6 harfli 😅

Bebek uyumadı ki oyun hamurundan adam yapıyoruz gulyabani gibi oldu 😅

İnşallah valla :dua:
Oyun hamuru mu? Adam mi? Allahım şu halde mecalim yok benim. Yığıldım kaldım koltuğa. Siz oyun mu oynuyorsunuz???? 😱😱😱😱 gelip uyku eğitimi mi versem seninkilere? 🤣🤣🤣🤣

Benim kızımda hiç bırakmadı bugün peşimi,hep kucak kucak kollarimda derman kalmadi taşımaktan hasta olunca bide huyları değişmese keşke simdi uyududa rahatlarim dicem ama sabaha kadar meme dicek gene:KK17:

Kızlar aslinda yazmayacaktim ankisiyete atağı gecirdim aksam hala nefes darligi var omuzlarim sirtim kasiliyor

Yarın sabah randevum yok ama dr gideceğim erkenden üniversite hastanesi dr soyleyince bakar büyük ihtimalle

Ilac dozu yukselir yada baska ilaca gecirir
Cuma listeye giremiycem belki haftaya
Hastane dönüşü yazarım sizlere

Anka Anka desteğin için çok tşk ederim allah senden razı olsun yazdıklarını yapacağım

Burasi iyi geliyor bana 🤗🤗
Herkese iyi geceler ❤

Kızlar aslinda yazmayacaktim ankisiyete atağı gecirdim aksam hala nefes darligi var omuzlarim sirtim kasiliyor

Yarın sabah randevum yok ama dr gideceğim erkenden üniversite hastanesi dr soyleyince bakar büyük ihtimalle

Anka Anka desteğin için çok tşk ederim allah senden razı olsun yazdıklarını yapacağım

Herkese iyi geceler ❤
Çok geçmiş olsun canım noldu bişeye mi üzüldün? Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutma olurmu?

Oyun hamuru mu? Adam mi? Allahım şu halde mecalim yok benim. Yığıldım kaldım koltuğa. Siz oyun mu oynuyorsunuz???? 😱😱😱😱 gelip uyku eğitimi mi versem seninkilere? 🤣🤣🤣🤣
Ağlatmadan oluyorsa olabilir :KK70:
Benim kızımda hiç bırakmadı bugün peşimi,hep kucak kucak kollarimda derman kalmadi taşımaktan hasta olunca bide huyları değişmese keşke simdi uyududa rahatlarim dicem ama sabaha kadar meme dicek gene:KK17:
Çok geçmiş olsun canım. :KK43:

Herkese iyi geceler ❤
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Günaydın kizlar tekrar
Eşimle gittik sabah ama dr zaten bu hafta yokmuş 13subata randevum var

Olmazsa önümüzdeki hafta bi daha giderim

Çok geçmiş olsun canım noldu bişeye mi üzüldün? Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutma olurmu?
Sağol canım
Geçen haftalarda babamla ilgili sağlık problemleri oldu,kızım biraz huysuzlasti hiç bir şeye sabrim yok gibi hissediyorum
Doga olayları deprem virüslerde tetikledi

Herkese iyi geceler ❤
Çokkk geçmiş olsun canim allah şifa versin

Ağlatmadan oluyorsa olabilir :KK70:

Çok geçmiş olsun canım. :KK43:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Keşke ağlatmadan olsaydı. 😔 ama olmuyor canım. 2 gün ağladı şimdi hiç ağlamıyor. Çok şükür
Sağol canım
Geçen haftalarda babamla ilgili sağlık problemleri oldu,kızım biraz huysuzlasti hiç bir şeye sabrim yok gibi hissediyorum
Doga olayları deprem virüslerde tetikledi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

X