İG TV de saçma sapan videolar izledimşimdi çocuklara Cumartesi bari öğlene kadar yatın diye yalvarıyorum.
Ay inşallahhhh. Bende çok hevesliyim. İnşallah istediğim kiloya inince başarı hikayelerine yazıcamYok cnm öyle alıngan biri değilim biliyorum çok teşekkürlerama senin de böyle fotolarini göreceğiz yaza eminim
Bende cocuklarla uyuyup cocuklarla uyanmayi sevmiyorum illa bi keyif yapicam sessiz sessiz oturucam diger turlu gergin oluyorumbiz anneler kendimize ediyoruz varya. Bende kaç gece öyle saçma sapan sebeplerden uykusuz kaldım. Çocuk uyurken sende uyu dimi yyok illa oturacam
Ay inşallahhhh. Bende çok hevesliyim. İnşallah istediğim kiloya inince başarı hikayelerine yazıcamçok teşekkür ederim canım
Bence yiyebilirsin bakliyatta bulgurda sislik yapar ama onemli degil yarin tarti gunu degilBugün kuru fasulye yapacağım.
Yanına bulgur pilavı yapsam mı ki?
Sabah kuru fasulye yiyeceğim diye kahvaltıda peynirli salata yedim.☺
Tavugun yaninda salata olsa iyi olurdu bide gece 11 de cig kofte olmamis keske ayirip oglen yeseydindünkü menüm
Kahvaltı 11:00
Marul havuç kapya maydanoz
1 burgu peynir 1 zeytin
1 yumurta +3 halka sucuk
1dilim çavdar ekmek
12:30 1 portakal
16:00 baharatlı yarım tavuk göğsü (tost makinesinde pişirdim )
1 sb yoğurt
23:00 6 tane çiğ köfte marul 2 bardak ayran
2,5 lt su
Ben de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursunbiz anneler kendimize ediyoruz varya. Bende kaç gece öyle saçma sapan sebeplerden uykusuz kaldım. Çocuk uyurken sende uyu dimi yyok illa oturacam
Ay inşallahhhh. Bende çok hevesliyim. İnşallah istediğim kiloya inince başarı hikayelerine yazıcamçok teşekkür ederim canım
Link bekliyoruz o zaman.Ben de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursun
Ama kuru fasulye de yiyeceğim.Bence yiyebilirsin bakliyatta bulgurda sislik yapar ama onemli degil yarin tarti gunu degil
Benim yapmaya calistigim diyet seklinde ekmek yok her aksam bulgur pilavi var
Afiyet olsun canım
Pirinç de yiyebilirsin önemli olan ölçü canım. Yasak yok porsiyon var. Yanında ekmek patates yemedikten sonra sıkıntı yok
Senin çocuklar erken uyuyordur. Benimkiler 1 de 2 de ancak uyuyor ama uyuyamadım gece sabaha karşı uyudum resmenBende cocuklarla uyuyup cocuklarla uyanmayi sevmiyorum illa bi keyif yapicam sessiz sessiz oturucam diger turlu gergin oluyorum
diyetisyenim 3 yk verdi canım. Pirinç yasak ama.Bugün kuru fasulye yapacağım.
Yanına bulgur pilavı yapsam mı ki?
Sabah kuru fasulye yiyeceğim diye kahvaltıda peynirli salata yedim.
bende hiç sevmiyorum. Eskiden Yalnız zaman geçirmeyi sevmezdim. Şimdi ilaç gibi geliyor.Bende cocuklarla uyuyup cocuklarla uyanmayi sevmiyorum illa bi keyif yapicam sessiz sessiz oturucam diger turlu gergin oluyorum
Aaaa aşk olsun senin hikayeni kaçırır mıyım? Okudum tabiki. Ama çok zaman geçti üzerinden bir daha olurum. Sen link at.Ben de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursun
Benimki ömür boyu haytından çıkaramayacağın şeyleri diyette çıkarma demişti. Önceki tabi. Şimdiki de izin veriyor aralarda olmak kaydıyla.diyetisyenim 3 yk verdi canım. Pirinç yasak ama.
Su diyet şeklini anlatan bi yer varmi bi atsana banaBence yiyebilirsin bakliyatta bulgurda sislik yapar ama onemli degil yarin tarti gunu degil
Benim yapmaya calistigim diyet seklinde ekmek yok her aksam bulgur pilavi var
Afiyet olsun canım
Facebokta ahmet apa yitik sifa grubun adiSu diyet şeklini anlatan bi yer varmi bi atsana bana
Kizlarim 9 da 9 bucukta uyuyor ama oglumun hala bir duzeni yok gece 5 te uyandi emdi emdi baktim sutum yok heralde dedim corba isittim iyice acildi uykusu 7 ye dogru uyudu yani cok duzensizSenin çocuklar erken uyuyordur. Benimkiler 1 de 2 de ancak uyuyor ama uyuyamadım gece sabaha karşı uyudum resmen
Gecen bir yazi okudum baklagil daha cok karbon sayiliyormus ya ben bilemiyorum ama bence baklagil yenmeli bulgurda yenmeli sislikse sislik ertesi gun gecer ama gecmiyorsa ozaman tabiki dengeli tuketilmeliAma kuru fasulye de yiyeceğim.
Bir haftadır ıf yapıyorum zaten vücudum alıştı tatlı görmeden istemiyorum ma tartı da sıkıntı yaşıyorum resmen bi bakayım Sağol canimFacebokta ahmet apa yitik sifa grubun adi
Bende birebir yapamiyorum ama aclik saatine sivi alim kurallarina uymaya calisiyorum
Seviye seviye anlatiyor 1.seviye 40 gun uygulaniyor ama 3 gun sonra artik zorlanmiyorsun ki benim gibi tatliya duskun biri evde pastalar kurabiyeler oluyor ama hic canim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?