Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen ben de bazen öyle oluyorum.

Şu zayiflamam bitsin kendime bol cevizli el açması cisss yapcam.
Ben önceki zayıflamamda hep dedim ki 65 olayım tahinli kek yapıcam. 65 oldum 63 olunca dedim. 63 oldum 60 olunca dedim. 60 oldum 55 olunca dedim 55 de oldum ama kıyıp uzun süre tahinli kek yapamadım.baya sonra yapmıştım

Mutfakta bulaşıkları yıkadım ama etrafı toplayıp süpüremedim sabaha kaldı. Çamaşır var katlanacak ama ona da üşeniyorum. Uykum da yok. Kitap okusam ona da üşeniyorum
Ha ha bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Spor bitti bebeler uyandı .
Oğluma kitap okudum biraz oyun oynadık.
Kızımla oynuyoruz şimdi.
Ama kitapzede ya sözüm var 5 sayfa da olsa kitap okuyacağım .

Ben kıyarım hem de çatır çutur acımam

Aynen ben de bazen öyle oluyorum.

Şu zayiflamam bitsin kendime bol cevizli el açması cisss yapcam.
bende öyle söylüyorum. İncecik olunca ondan da yicem şundan da yicem gibi.
Hakkını verebilir miyim korkuyorum ?
Bi yandan da daha disiplinli olurum diyorum
takıma girmekten bahsediyorsan bende öyle düşünüyordum. Ve girmeseydim eminim bozduğum çok zaman olacaktı. Burası çok iyi geliyor insana. Takımdakilerin zayıfladığını gördükçe ben neden zayıflayamayayım diyorsun. Kendini sıkma gir
Ben kıyarım hem de çatır çutur acımam
Yok canım o işler öyle olmuyor. Bende 85i gördüğümde waffle gecesi yapcam dedim yapamadım. Verdiğim kilolara kıyamadım

Mutfakta bulaşıkları yıkadım ama etrafı toplayıp süpüremedim sabaha kaldı. Çamaşır var katlanacak ama ona da üşeniyorum. Uykum da yok. Kitap okusam ona da üşeniyorum
Ne yapmaya karar verdin çok merak ettim

Ha ha bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Spor bitti bebeler uyandı .
Oğluma kitap okudum biraz oyun oynadık.
Kızımla oynuyoruz şimdi.
Ama kitapzede ya sözüm var 5 sayfa da olsa kitap okuyacağım .
Süpersin:) ben de yeni kitabma basladim gece 1 sayfa okudum uykum varmis ilerlemedim bugün insallah :) ama 2.kitabimi bitirdim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…