Ben önceki zayıflamamda hep dedim ki 65 olayım tahinli kek yapıcam. 65 oldum 63 olunca dedim. 63 oldum 60 olunca dedim. 60 oldum 55 olunca dedim 55 de oldum ama kıyıp uzun süre tahinli kek yapamadım.baya sonra yapmıştımAynen ben de bazen öyle oluyorum.
Şu zayiflamam bitsin kendime bol cevizli el açması cisss yapcam.
Hakkını verebilir miyim korkuyorum ?Neden canım
Ha ha bulaşıklar olduğu gibi duruyor.Mutfakta bulaşıkları yıkadım ama etrafı toplayıp süpüremedim sabaha kaldı. Çamaşır var katlanacak ama ona da üşeniyorum. Uykum da yok. Kitap okusam ona da üşeniyorum
Ben kıyarım hem de çatır çutur acımamBen önceki zayıflamamda hep dedim ki 65 olayım tahinli kek yapıcam. 65 oldum 63 olunca dedim. 63 oldum 60 olunca dedim. 60 oldum 55 olunca dedim 55 de oldum ama kıyıp uzun süre tahinli kek yapamadım.baya sonra yapmıştım
bende öyle söylüyorum. İncecik olunca ondan da yicem şundan da yicem gibi.Aynen ben de bazen öyle oluyorum.
Şu zayiflamam bitsin kendime bol cevizli el açması cisss yapcam.
takıma girmekten bahsediyorsan bende öyle düşünüyordum. Ve girmeseydim eminim bozduğum çok zaman olacaktı. Burası çok iyi geliyor insana. Takımdakilerin zayıfladığını gördükçe ben neden zayıflayamayayım diyorsun. Kendini sıkma girHakkını verebilir miyim korkuyorum ?
Bi yandan da daha disiplinli olurum diyorum
Yok canım o işler öyle olmuyor.Ben kıyarım hem de çatır çutur acımam
Ne yapmaya karar verdin çok merak ettimMutfakta bulaşıkları yıkadım ama etrafı toplayıp süpüremedim sabaha kaldı. Çamaşır var katlanacak ama ona da üşeniyorum. Uykum da yok. Kitap okusam ona da üşeniyorum
Süpersin:) ben de yeni kitabma basladim gece 1 sayfa okudum uykum varmis ilerlemedim bugün insallah :) ama 2.kitabimi bitirdim dünHa ha bulaşıklar olduğu gibi duruyor.
Spor bitti bebeler uyandı .
Oğluma kitap okudum biraz oyun oynadık.
Kızımla oynuyoruz şimdi.
Amakitapzede ya sözüm var 5 sayfa da olsa kitap okuyacağım .
İG TV de saçma sapan videolar izledimNe yapmaya karar verdin çok merak ettim
Bu arada 6 sayfa okuyabildim.Süpersin:) ben de yeni kitabma basladim gece 1 sayfa okudum uykum varmis ilerlemedim bugün insallah :) ama 2.kitabimi bitirdim dün
Yok cnm öyle alıngan biri değilim biliyorum çok teşekkürlerSakın yanlış anlama beni. Senin fotoları gördükçe motive oluyorum. Burda olmanı seviyorum. Burdan git falan demedim aman yanlış anlama olur mu
Bildirimi sonra okuma topigine yap olur mu :)Bu arada 6 sayfa okuyabildim.
Kızım kitaba atılıp durdu
Teşekkür ederim canım evt bakalim inşallah guzel olurCanım hayırlı olsun listedesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?