Naptin kaptanim yapma bak cumaya iyi gelicezBen bu gün çok batırdım. Önce simit yedim, sonra neskafe 3 ü 1 arada içtim, sonra bimin bademli çikolatasından 3 kare yedim, sonra mercimek köfte yedim, sonra 3 tane kurabiye
Moralim bozuk olduğu zaman böyle oluyor sinirimi midemden çıkarıyorumAaaa oldu mu ama şimdisen çok mu az yiyorsun acaba arada böyle patlamaların oluyor sanırım senin
Evt canim ..esinden girseydinzeyneppk guruba üye olmak gerekiyor herhal eşimin faceinden girdim benim yok face
Afiyet olsun canımBen de menümü yazayım.
Sabah 10.00
Peynirli salata
3kuru kayısı
Ara
2lokma simit
Akşam 16.00
7yk bulgur pilavı
2tabak kuru fasulye
Az yoğurt
Kırmızı pancar salatası
Su yatasiya kadar 2litre olur.
Spor
4000adim 60 puan
1saat kondisyon bisikleti 180puan
Toplam 240puan
Anka
G gunesli gunler
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canım
Evt baya doymussunTeşekkür ederim.
Gözüm gönlüm doydu.
Evt baya doymussun
Youtube dan bakayım dedim bunlar bişey yemiyor ki günlerce su içip oruç tutuyorlar böyle bişey mi ?Facebokta ahmet apa yitik sifa grubun adi
Bende birebir yapamiyorum ama aclik saatine sivi alim kurallarina uymaya calisiyorum
Seviye seviye anlatiyor 1.seviye 40 gun uygulaniyor ama 3 gun sonra artik zorlanmiyorsun ki benim gibi tatliya duskun biri evde pastalar kurabiyeler oluyor ama hic canim istemiyor
Uykusuzluk çok kötü etkiliyor geçen hafta beni çoknetkiledi bünyede alışık olmayınca normalde çok düzenli uykum olur... 1 saat bile şaşsa günüm kötü geçiyorKizlarim 9 da 9 bucukta uyuyor ama oglumun hala bir duzeni yok gece 5 te uyandi emdi emdi baktim sutum yok heralde dedim corba isittim iyice acildi uykusu 7 ye dogru uyudu yani cok duzensiz
Canım vücud önce kendini kitliyor 2. Haftadan sonra kilo verme başlıyor 🖒Bir haftadır ıf yapıyorum zaten vücudum alıştı tatlı görmeden istemiyorum ma tartı da sıkıntı yaşıyorum resmen bi bakayım Sağol canim
Oyle oluyor canim 11 de kalktim sabah uyudum haftaicide kizlari okula gonderince uyuyorum yoksa ayakta duramam beni de uykusuzluk cok etkiliyorUykusuzluk çok kötü etkiliyor geçen hafta beni çoknetkiledi bünyede alışık olmayınca normalde çok düzenli uykum olur... 1 saat bile şaşsa günüm kötü geçiyor
Bende önceki diyetimde yapardım 12 yk yerdim yanında bol salata yapardım 🖒Bak iyi akıl verdin bayadir yapmıyorum mercimekli bulgur pilavi
Yok canim isin ozu şu hatirlarsan sana daha oncede soylemistim sabah kahvalti yok 12.30 ta kahvalti ediyorsun karatay tarzi ekmek un yulaf vs yok yemekten 2 saat sonra su cay kahve iciyorsun aksam yemegi 7 de sonra ertesi gun 12.30 a kadar yemek yokYoutube dan bakayım dedim bunlar bişey yemiyor ki günlerce su içip oruç tutuyorlar böyle bişey mi ?
İf gibi yani açlık süresi önemli arada bişey atıştırmak yok ... yani ben 10.30 da kahvaltı 17.00 da akşam yemeği yesem olur mu bu diyettenYok canim isin ozu şu hatirlarsan sana daha oncede soylemistim sabah kahvalti yok 12.30 ta kahvalti ediyorsun karatay tarzi ekmek un yulaf vs yok yemekten 2 saat sonra su cay kahve iciyorsun aksam yemegi 7 de sonra ertesi gun 12.30 a kadar yemek yok
Meyve un soslar sehriye vs yok ilk seviye 40 gun sonraki seviyede hurma ve incir var daha farkli ve zor gibi gözüküyor
Olur tabi .evt if ve karatayin birlesimi gibiİf gibi yani açlık süresi önemli arada bişey atıştırmak yok ... yani ben 10.30 da kahvaltı 17.00 da akşam yemeği yesem olur mu bu diyetten
Pilavın ölçüsü nedir canım ?Olur tabi .evt if ve karatayin birlesimi gibi
Her aksam bulgur pilavi var ekmek yenmiyor ya ekmekten kolay kurtulmak icin
Aslında bu birinci seviye tam diyete geçiş için bi aşama. Aslında yitik şifayı uygulamaya başlayınca çok farklı kurallar. Proteinler karışmaycak, meyveler yemekten yarım saat önce yenecek haftada 2 gün 36 saat aç kalınacak, kan grubuna göre beslenilecek vb. Kitabı alırsan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.İf gibi yani açlık süresi önemli arada bişey atıştırmak yok ... yani ben 10.30 da kahvaltı 17.00 da akşam yemeği yesem olur mu bu diyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?