• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pirinç de yiyebilirsin önemli olan ölçü canım. Yasak yok porsiyon var. Yanında ekmek patates yemedikten sonra sıkıntı yok 🤗
Pirinc pilavi soyle tane tane guzel olsun diye yagli yapılıyor tabi porsiyon kontrolu onemli ama ben diyet yaparken hic yemiyorum bulgur bana cok iyi geliyor cesit cesit yap 😋

Pirinc pilavi soyle tane tane guzel olsun diye yagli yapılıyor tabi porsiyon kontrolu onemli ama ben diyet yaparken hic yemiyorum bulgur bana cok iyi geliyor cesit cesit yap 😋
İşte kısıtlayıcı diyet yapılınca sonradan geri alınıyor. Ben de bulguru daha çok severim zaten. Mercimekli özellikle :D

diyetisyenim 3 yk verdi canım. Pirinç yasak ama.
bende hiç sevmiyorum. Eskiden Yalnız zaman geçirmeyi sevmezdim. Şimdi ilaç gibi geliyor.

Aaaa aşk olsun senin hikayeni kaçırır mıyım? Okudum tabiki. Ama çok zaman geçti üzerinden bir daha olurum. Sen link at. 😊
Motivasyonum azaldıkça başarı hikayelerine göz atıyorum. Çok iyi oluyor
❤❤bende ınstagramdan insanlarin once sonralarina bakwrak baya motive oluyordum

Bende okumak isterim

Link bekliyoruz o zaman.
Hadi bizi motive et.
Maşallah çok güzel incelmissin.

Inş biraz katkım olursa ne mutlu bana 🥰🥰

Sabah 9
Fümeetli omlet
1 dl ekmek

Ogle 13
8 10 patates kizartmasi
5 köfte
Yoğurt

Aksam
1 kase mercimek corba
Kereviz salatasi

Su 1.5 lt

Benimki ömür boyu haytından çıkaramayacağın şeyleri diyette çıkarma demişti. Önceki tabi. Şimdiki de izin veriyor aralarda olmak kaydıyla.
Benimki de sürdürülebilirlik önemli diyor. Ama şu an ilk aşama için pirinç yok. 3 haftam bitti bu 2 haftaya da eklemedi. Yoksa haklısın

Arkadaşlar merhaba🙋‍♀️ Bu konuyu yeni gördüm. Bu sabah tartıya çıktım ve inanılmaz canım sıkıldı. Doğumdan sonra 3 kilo almışım. Diyet yapmıyorum sütüm etkilenmesin diye. Yürüyüş yapayım diyorum günde yarım saat onda da su kaybı olur süt etkilenir diye okudum. Bir şey yapmazsam da kilo almaya devam ederim diye korkuyorum. Bebeğim 6 aylık olunca diyete başla diyorlar, bebeğim 4 aylık. Sizin bebişler kaç aylıkken diyete başladınız?

Ben bu gün çok batırdım. Önce simit yedim, sonra neskafe 3 ü 1 arada içtim, sonra bimin bademli çikolatasından 3 kare yedim, sonra mercimek köfte yedim, sonra 3 tane kurabiye :KK43:
Aaaa oldu mu ama şimdi :( sen çok mu az yiyorsun acaba arada böyle patlamaların oluyor sanırım senin

Back
X