• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İG TV de saçma sapan videolar izledim :D şimdi çocuklara Cumartesi bari öğlene kadar yatın diye yalvarıyorum. :D
🤣🤣🤣🤣 biz anneler kendimize ediyoruz varya. Bende kaç gece öyle saçma sapan sebeplerden uykusuz kaldım. Çocuk uyurken sende uyu dimi yyok illa oturacam 🤣🤣
Yok cnm öyle alıngan biri değilim biliyorum çok teşekkürler 🥰🥰 ama senin de böyle fotolarini göreceğiz yaza eminim
Ay inşallahhhh. Bende çok hevesliyim. İnşallah istediğim kiloya inince başarı hikayelerine yazıcam 🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim canım

dünkü menüm

Kahvaltı 11:00
Marul havuç kapya maydanoz
1 burgu peynir 1 zeytin
1 yumurta +3 halka sucuk
1dilim çavdar ekmek

12:30 1 portakal

16:00 baharatlı yarım tavuk göğsü (tost makinesinde pişirdim )
1 sb yoğurt

23:00 6 tane çiğ köfte marul 2 bardak ayran

2,5 lt su

🤣🤣🤣🤣 biz anneler kendimize ediyoruz varya. Bende kaç gece öyle saçma sapan sebeplerden uykusuz kaldım. Çocuk uyurken sende uyu dimi yyok illa oturacam 🤣🤣

Ay inşallahhhh. Bende çok hevesliyim. İnşallah istediğim kiloya inince başarı hikayelerine yazıcam 🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim canım
Bende cocuklarla uyuyup cocuklarla uyanmayi sevmiyorum illa bi keyif yapicam sessiz sessiz oturucam diger turlu gergin oluyorum

Bugün kuru fasulye yapacağım.
Yanına bulgur pilavı yapsam mı ki?
Sabah kuru fasulye yiyeceğim diye kahvaltıda peynirli salata yedim.☺
Bence yiyebilirsin bakliyatta bulgurda sislik yapar ama onemli degil yarin tarti gunu degil
Benim yapmaya calistigim diyet seklinde ekmek yok her aksam bulgur pilavi var
Afiyet olsun canım

dünkü menüm

Kahvaltı 11:00
Marul havuç kapya maydanoz
1 burgu peynir 1 zeytin
1 yumurta +3 halka sucuk
1dilim çavdar ekmek

12:30 1 portakal

16:00 baharatlı yarım tavuk göğsü (tost makinesinde pişirdim )
1 sb yoğurt

23:00 6 tane çiğ köfte marul 2 bardak ayran

2,5 lt su
Tavugun yaninda salata olsa iyi olurdu bide gece 11 de cig kofte olmamis keske ayirip oglen yeseydin
Afiyet olsun canım

Ben de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursun 😁

Ben de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursun 😁
Link bekliyoruz o zaman.
Hadi bizi motive et.
Maşallah çok güzel incelmissin.

Bugün kuru fasulye yapacağım.
Yanına bulgur pilavı yapsam mı ki?
Sabah kuru fasulye yiyeceğim diye kahvaltıda peynirli salata yedim.☺️
diyetisyenim 3 yk verdi canım. Pirinç yasak ama.
Bende cocuklarla uyuyup cocuklarla uyanmayi sevmiyorum illa bi keyif yapicam sessiz sessiz oturucam diger turlu gergin oluyorum
bende hiç sevmiyorum. Eskiden Yalnız zaman geçirmeyi sevmezdim. Şimdi ilaç gibi geliyor.
Aaaa aşk olsun senin hikayeni kaçırır mıyım? Okudum tabiki. Ama çok zaman geçti üzerinden bir daha olurum. Sen link at. 😊
Motivasyonum azaldıkça başarı hikayelerine göz atıyorum. Çok iyi oluyor

Bence yiyebilirsin bakliyatta bulgurda sislik yapar ama onemli degil yarin tarti gunu degil
Benim yapmaya calistigim diyet seklinde ekmek yok her aksam bulgur pilavi var
Afiyet olsun canım
Su diyet şeklini anlatan bi yer varmi bi atsana bana

Su diyet şeklini anlatan bi yer varmi bi atsana bana
Facebokta ahmet apa yitik sifa grubun adi
Bende birebir yapamiyorum ama aclik saatine sivi alim kurallarina uymaya calisiyorum
Seviye seviye anlatiyor 1.seviye 40 gun uygulaniyor ama 3 gun sonra artik zorlanmiyorsun ki benim gibi tatliya duskun biri evde pastalar kurabiyeler oluyor ama hic canim istemiyor

Senin çocuklar erken uyuyordur. Benimkiler 1 de 2 de ancak uyuyor ama uyuyamadım gece sabaha karşı uyudum resmen
Kizlarim 9 da 9 bucukta uyuyor ama oglumun hala bir duzeni yok gece 5 te uyandi emdi emdi baktim sutum yok heralde dedim corba isittim iyice acildi uykusu 7 ye dogru uyudu yani cok duzensiz

Facebokta ahmet apa yitik sifa grubun adi
Bende birebir yapamiyorum ama aclik saatine sivi alim kurallarina uymaya calisiyorum
Seviye seviye anlatiyor 1.seviye 40 gun uygulaniyor ama 3 gun sonra artik zorlanmiyorsun ki benim gibi tatliya duskun biri evde pastalar kurabiyeler oluyor ama hic canim istemiyor
Bir haftadır ıf yapıyorum zaten vücudum alıştı tatlı görmeden istemiyorum ma tartı da sıkıntı yaşıyorum resmen bi bakayım Sağol canim

Back
X