Pirinc pilavi soyle tane tane guzel olsun diye yagli yapılıyor tabi porsiyon kontrolu onemli ama ben diyet yaparken hic yemiyorum bulgur bana cok iyi geliyor cesit cesit yapPirinç de yiyebilirsin önemli olan ölçü canım. Yasak yok porsiyon var. Yanında ekmek patates yemedikten sonra sıkıntı yok
Bende okumak isterimBen de yazdım hikaye görmediysen link atabilirim inceleyebilirsin ayrıntılı anlattım aşama asama . Inş sende yazarsın cnm yaza daha çok var yaza ben hamilelikle 80 olurken sen de 60 larda olursun
İşte kısıtlayıcı diyet yapılınca sonradan geri alınıyor. Ben de bulguru daha çok severim zaten. Mercimekli özelliklePirinc pilavi soyle tane tane guzel olsun diye yagli yapılıyor tabi porsiyon kontrolu onemli ama ben diyet yaparken hic yemiyorum bulgur bana cok iyi geliyor cesit cesit yap
Ben de mercimeği yoğurtla yemeyi çok seviyorum.İşte kısıtlayıcı diyet yapılınca sonradan geri alınıyor. Ben de bulguru daha çok severim zaten. Mercimekli özellikle
Bak iyi akıl verdin bayadir yapmıyorum mercimekli bulgur pilaviİşte kısıtlayıcı diyet yapılınca sonradan geri alınıyor. Ben de bulguru daha çok severim zaten. Mercimekli özellikle
Yoğurtla, lahanayla, bulgurla, yumurtayla, pırasayla, ıspanaklaBen de mercimeği yoğurtla yemeyi çok seviyorum.
Googledan Ahmet Apa 1. seviye yazarsan üye olamadan oluyabilirsin kurallarızeyneppk guruba üye olmak gerekiyor herhal eşimin faceinden girdim benim yok face
Ben yapamıyorum o tarz. Saldırıyorum sonra olmadık şeylereAslında takimca bikac gun ayran aşı çorbası yapabiliriz.
Ben yapabilirim aslında .Ben yapamıyorum o tarz. Saldırıyorum sonra olmadık şeylere
❤❤bende ınstagramdan insanlarin once sonralarina bakwrak baya motive oluyordumdiyetisyenim 3 yk verdi canım. Pirinç yasak ama.
bende hiç sevmiyorum. Eskiden Yalnız zaman geçirmeyi sevmezdim. Şimdi ilaç gibi geliyor.
Aaaa aşk olsun senin hikayeni kaçırır mıyım? Okudum tabiki. Ama çok zaman geçti üzerinden bir daha olurum. Sen link at.
Motivasyonum azaldıkça başarı hikayelerine göz atıyorum. Çok iyi oluyor
Bende okumak isterim
Link bekliyoruz o zaman.
Hadi bizi motive et.
Maşallah çok güzel incelmissin.
Tşk ederim... karşılıklıAdını görünce mutlu oluyorum
Benimki de sürdürülebilirlik önemli diyor. Ama şu an ilk aşama için pirinç yok. 3 haftam bitti bu 2 haftaya da eklemedi. Yoksa haklısınBenimki ömür boyu haytından çıkaramayacağın şeyleri diyette çıkarma demişti. Önceki tabi. Şimdiki de izin veriyor aralarda olmak kaydıyla.
Aaaa oldu mu ama şimdiBen bu gün çok batırdım. Önce simit yedim, sonra neskafe 3 ü 1 arada içtim, sonra bimin bademli çikolatasından 3 kare yedim, sonra mercimek köfte yedim, sonra 3 tane kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?