Geçmiş olsun canım evde daha rahat olur inşallahÇok şükür bugün çıkış verdi ama değerlerimiz düşmedi kandaki enfeksiyon hala 12 idi.... iğne tedavisine başlayacağız akşam ilk iğnemizi yaptıracağız 5 gün bu şekilde olacak....
Hayırlı olsun canım psikolojik olarak da çok iyi gelir sanaEvet canım gittim konuştum. Yarın başlıyorum inşallah
Alisirsin cnm bence salonda spor yapmak baya zevkliSaol canım. Aslında ben salonları sevmiyorum. Devamlılık sağlayamıyorum. Ama azmettim. Bunu halledeceğim.
Çok sağol canım sizede çok geçmiş olsun...Ö
Çok geçmiş olsun canım , benim oğlumunda 8 di şurup kullanıyoruz 1 haftadır
Çok sağol canım aminnn inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah gitsin bir daha gelmesin
Çook sağol canım ❤ evet ev de daha rahat çok şükür Rabbim kimseyi düşürmesin ...Geçmiş olsun canım evde daha rahat olur inşallah
Kim olduğunu okumadan menüyü okudun kalp krizi geçirecektim Perşembe PerşembeMenum
Sabah 11.00
2 sucuklu yumurta
Beyaz peynir
10 findik 4 zeytin
Ogle 15.00
1 kase kabakli tursulu salata
Aksam 18.30
Brokoli salatasi
1 tabak pazi sarmasi yesil mercimekli
Su 2 lt spor 100ipsiz ip atlama 12 p
G gunesli gunler
Listedeyim canım. Akşam yemek yemeyeceğim için öğlen yedim. Kısırı çok seviyorum ben.Listeden izne ayrılmışmıydın bilmiyorum ama listedeysen
sadece Perşembe günü kısır hiç olmamış canım
Perşembe olmasa o da güzel olurdu afiyet olsun
inşallah canım inşallah. Bir başlayalım bakalımHayırlı olsun canım psikolojik olarak da çok iyi gelir sanaçok iyi yapmışsın
Ya ben bir keresinde bi salona 8 aylık üye olmuştum sadece 1 kere gittimAlisirsin cnm bence salonda spor yapmak baya zevkli
senin durumun farklı bu hafta üzülme canım hastane de zor oluyor inşallah toparlarsın senBen yarın tartılmaya çok korkuyorum hem regli şişkinliğim var eli kulağında yarın bile gelebilir.. hemde hastanede çok kuru beslendim üstüne kabızlık var...yarın yep yeni bir sayfa açacağım inşallah ...
Bende çok seviyorum iki gündür canım istiyor hatta ama yemedim canım ödem olur diye inşallah sende de olmaz afiyet olsunListedeyim canım. Akşam yemek yemeyeceğim için öğlen yedim. Kısırı çok seviyorum ben.
inşallah canım inşallah. Bir başlayalım bakalım
Ya ben bir keresinde bi salona 8 aylık üye olmuştum sadece 1 kere gittim
Turşu brokoli mercimek ödem yapar Perşembe diye dedim böyle yoksa menü güzelKim olduğunu okumadan menüyü okudun kalp krizi geçirecektim Perşembe Perşembe
Neyseki listede değilsin afiyet olsun güzel menü canım
Çok güzel afiyet olsun canım allah kabul etsin9 Ocak Menüm
Sahur 06.00
2 gün kurusu
2 ceviz
1.5 tavada yumurta
Az peynir
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
Yarım tabak pırasa
3,5 köfte
Yoğurtlu lahana salatası
2 d tam buğdaylı ekmek
Ara 21.00
1 elma
1 b sütlü kahve
su 2 lt
5bin adım (75p) - 800 zıplama (100p)
Toplam 175puan G gunesli gunler
Evt tuzlu oldu ama oturmadaydim herseyi reddettim sadece salata yedim sarmada da sadece mercimek var yarina beni takip et oyle bir kiloyla geliyorum kiKim olduğunu okumadan menüyü okudun kalp krizi geçirecektim Perşembe Perşembe
Neyseki listede değilsin afiyet olsun güzel menü canım
Karnibahardan yaptinmi hic oda guzel oluyorListedeyim canım. Akşam yemek yemeyeceğim için öğlen yedim. Kısırı çok seviyorum ben.
inşallah canım inşallah. Bir başlayalım bakalım
Ya ben bir keresinde bi salona 8 aylık üye olmuştum sadece 1 kere gittim
Aynen eger oruç sa ayrı tabi de diyetse zor helal olsunOruç tutuyor olabilir oruç da da gece 3 bcktan ertesi gün akşam 8 buçuğa kadar tutuyoruz ya cnm dayanılır ama tabi baya zor oluyor ya valla oruc haric sirf diyet icin boyle birşey yapmak valla helal olsun denir
Allah kabul etsin canimOruç tutunca mecbur yoksa dayanamazdım
Sağol canım
İnşallah yapmazsenin durumun farklı bu hafta üzülme canım hastane de zor oluyor inşallah toparlarsın sen
Bende çok seviyorum iki gündür canım istiyor hatta ama yemedim canım ödem olur diye inşallah sende de olmaz afiyet olsun
Kısırı mı?Karnibahardan yaptinmi hic oda guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?