Canim leslie yapiyormusun leslie boosted , cardio plates videolari Tk500 bu videolarlada guzel gidiyor ozellikle tk500 cok hareketlisaol canım. İnşallah iyileşelim. Gecem de çok kötü geçti. Uyuyamadım
Bugün bir gidip konuşayım salonla. İnşallah zaman ayarlarsam gideceğim. Şu an spor yapabilseydim zaten daha çok giderdi.
saol canım
O 4 bebek gobegiYahu tartı 68 dese ne yazar yan yana gelsek 10 kilo fazla gelirim senden bende bi göbek var düşman başına
Yapıyordum eskiden. Şimdi hastalıktan kurtulamıyorumCanim leslie yapiyormusun leslie boosted , cardio plates videolari Tk500 bu videolarlada guzel gidiyor ozellikle tk500 cok hareketli
Evet sporla herşey müthiş oluyorsaol canım. İnşallah iyileşelim. Gecem de çok kötü geçti. Uyuyamadım
Bugün bir gidip konuşayım salonla. İnşallah zaman ayarlarsam gideceğim. Şu an spor yapabilseydim zaten daha çok giderdi.
saol canım
Doğru valla Sagol cnmAllah yardımcın olsun canım hastaneler zor
Bebisleriniz ne kadarlık?
Ben de tutmak istiyorum.
Kızım 8 aylık tutabilir miyim ki?
Canim benim bebegim dogduktan sonraki Ramazanda 9-10 aylik falandi ek gidaya gecmisti ben tuttum ozaman ama seninki ek gida almiyor sutunu etkilerse bebis ac kalirBebisleriniz ne kadarlık?
Ben de tutmak istiyorum.
Kızım 8 aylık tutabilir miyim ki?
Evet canım gittim konuştum. Yarın başlıyorum inşallahEvet sporla herşey müthiş oluyor
Çok şükür bugün çıkış verdi ama değerlerimiz düşmedi kandaki enfeksiyon hala 12 idi.... iğne tedavisine başlayacağız akşam ilk iğnemizi yaptıracağız 5 gün bu şekilde olacak....ada81 ne yaptınız taburcu oldunuz mu?
Sağol canım , çıkış verdi ama değerler tam düşmedi iğne tedavisi yapılacakada81 naptınız canım ?
Çok geçmiş olsun canım , benim oğlumunda 8 di şurup kullanıyoruz 1 haftadırSağol canım , çıkış verdi ama değerler tam düşmedi iğne tedavisi yapılacak
Çok geçmiş olsun canım inşallah gitsin bir daha gelmesinÇok şükür bugün çıkış verdi ama değerlerimiz düşmedi kandaki enfeksiyon hala 12 idi.... iğne tedavisine başlayacağız akşam ilk iğnemizi yaptıracağız 5 gün bu şekilde olacak....
Size de çok geçmiş olsun canımÖ
Çok geçmiş olsun canım , benim oğlumunda 8 di şurup kullanıyoruz 1 haftadır
Süper sevindim valla hadi bakalım en az 4 gün gidersinEvet canım gittim konuştum. Yarın başlıyorum inşallah
Saol canım. Aslında ben salonları sevmiyorum. Devamlılık sağlayamıyorum. Ama azmettim. Bunu halledeceğim.Süper sevindim valla hadi bakalım en az 4 gün gidersin
Listeden izne ayrılmışmıydın bilmiyorum ama listedeysenMenüm
8.00
Yeşil çay
2 bardak su
9.30
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates
11.00
yarım çay bardağı kuruyemiş
13.30
5 yk kısır
18.00
1 kase domates çorbası
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?