Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok iyi gidiyorsun maşallah canım

Aslında günlük motivem çok düşüyor bazen gerçekten zor tutuyorum kendimi. İki gündür resmen savaşıyorum kendimle tartıdan dolayı tuttum kendimi. Ama pazartesi gördüğüm rakamı gördüm bugün inşallah yarına artar eksim

Bende öyleyim. Motivasyonumu kaybettim. Birde hastalık olunca iyice kötü oldu benim için. Biraz kendi içime dönüp motive olmam lazım

İzin Nasıl geçiyor canım? Kiloverebiliyor musun?

Genelde hevesle yazilinip gitmeyen de çok bende daha önceden 3 ay yazılıp 2 hafta gitmiştim ama sonra hiç öyle olmadı 4 4 yazıldım birinde 4 'ün 3 ayını birinde 4 ay full.egittim simdi 8 aylik yazildim 3 aydir yine full gidiyorum 5 ay daha var 1.5 2 ay sonra çocuk.dusunuyoruz yine nasipse hamileliktedr giderim
Tavsiyem zorlandığın zaman hemen bırakma en az 1 ay kendine zaman tanıman şart

Ben onumuzdeki hafta icin seni gozume kestirmistim dagilmak yok son surat devam ediyoruz
haklısın canım. Bu ay işe başlamadan önceki son ayım. O yüzden bir çok işi bu aya sıkıştırdım. Ve hepsi kafamda meşguliyet yapıyor: bide hasta olup işlere kendimi veremeyince modum düştü. Ama çabuk toparlanırım ona göre
Ben suan mutfaktayim dokturdum pogacalar bazlamalar ama napiyorum ben yemiyorum
süpersin
akşamın çok karbon olmuş canım. Afiyet olsun yarına kadar erisin gitsin
HARİKasın benim şu an tatlıya gömülesim var
Benimde bu ara Tatlı düşkünlüğüm var. Acaba regl olmaya mı başlıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…