Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor salonuyla görüştüğümden beridir bir huzursuzluğum var. Hiç profesyonel gelmediler. Bişeyler rahatsız etti beni. Ordan vazgeçtim. Birkaç yer daha var aklımda oralara da bakacağım.
tavsiyelerin için sağol canım. Bundan sonra planlı gebelik istemediğim için çocuklar çok büyümeden kilolarımı vermeliyim. O yüzden giderim büyük ihtimalle
Ben ilk hamileliğimde pilates yapmıştım. Çok güzel olmuştu

Hala takımın en şişmanı benim sanırım

İyi geceler.
Bugün temizlikti dışarı isleriydi yoruldum.
Menumde bugün yazmayayım.
Cis cos yok akşam 6dan sonra bişey yemedim yulaf lapası yapmıştım gittim geldim yedim.
Spor da yapmadim.
Yarın en son saat kaça kadar tartilmaliyiz?
Anka

Hala takımın en şişmanı benim sanırım
Canım hıc umutsuzluğa kapılma gecen yıl ocak ayında 83 kiloydum ıstedım azım sabır irade 4 ayda 63 kiloya indim sonra 4,5 ay kilomu korudum ama tatilde 3 ogun yiyince 67 oldum suandada 70 kiloyum yine yapacam ınsallah yaz geliyor fazla kiloları hep birlikte atacaz ınsallah

Günaydın Kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin o zaman.
geçen hafta 84.1
Bu hafta 83.5
Fark 0.6
Yüzde 0.71

Gunaydınnnn
Kılo bıldırımı
Gecen hafta 72
Bu hafta 71.4
Aslında daha fazla gıderdı ama buyuk ıhtımal yarın regl olurum onun sıskınlıgı var hıssedıyorum

Günaydın
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 77.9
Çok üzgünüm hepinizden özür diliyorum
Neden böyle oldu canım fikrin var mı

İkili rakip yapıyorduk aslında.

İyi canım evet eksideydim dün tartıldığımda :) Şubat başı gibi girebilirsem tekrar girme hedefim var listeye.
ooo harikasın izinde bile eksi olmak senin yapabileceğin bişeydi zatencanım. Evet evet gir. Güzel motive oluyorum sen de olunca. Takıma iyi geliyorsun
En azimlilerinden biri diyecektin!
Saol canım azmim biraz kırıldı aslında. Ama toparlanacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…