Spor salonuyla görüştüğümden beridir bir huzursuzluğum var. Hiç profesyonel gelmediler. Bişeyler rahatsız etti beni. Ordan vazgeçtim. Birkaç yer daha var aklımda oralara da bakacağım.Genelde hevesle yazilinip gitmeyen de çok bende daha önceden 3 ay yazılıp 2 hafta gitmiştim ama sonra hiç öyle olmadı 4 4 yazıldım birinde 4 'ün 3 ayını birinde 4 ay full.egittim simdi 8 aylik yazildim 3 aydir yine full gidiyorum 5 ay daha var 1.5 2 ay sonra çocuk.dusunuyoruz yine nasipse hamileliktedr giderim
Tavsiyem zorlandığın zaman hemen bırakma en az 1 ay kendine zaman tanıman şart
BennnnnKızlar kızlar nasılsınız
Sabah için kimler heyecanlı
12 ye kadar diye biliyorumİyi geceler.
Bugün temizlikti dışarı isleriydi yoruldum.
Menumde bugün yazmayayım.
Cis cos yok akşam 6dan sonra bişey yemedim yulaf lapası yapmıştım gittim geldim yedim.
Spor da yapmadim.
Yarın en son saat kaça kadar tartilmaliyiz?
Anka
İkili rakip yapıyorduk aslında.Ay boyle kilodada yarissakdaha once de yapiyormuydunuz
İyi canım evet eksideydim dün tartıldığımda :) Şubat başı gibi girebilirsem tekrar girme hedefim var listeye.İzin Nasıl geçiyor canım? Kiloverebiliyor musun?
En azimlilerinden biri diyecektin!Hala takımın en şişmanı benim sanırım
Canım hıc umutsuzluğa kapılma gecen yıl ocak ayında 83 kiloydum ıstedım azım sabır irade 4 ayda 63 kiloya indim sonra 4,5 ay kilomu korudum ama tatilde 3 ogun yiyince 67 oldum suandada 70 kiloyum yine yapacam ınsallah yaz geliyor fazla kiloları hep birlikte atacaz ınsallahHala takımın en şişmanı benim sanırım
Günaydın Kızlarilk tartı bildirimi benden gelsin o zaman.
geçen hafta 84.1
Bu hafta 83.5
Fark 0.6
Yüzde 0.71
Gunaydınnnn
Kılo bıldırımı
Gecen hafta 72
Bu hafta 71.4
Aslında daha fazla gıderdı ama buyuk ıhtımal yarın regl olurum onun sıskınlıgı var hıssedıyorum
Neden böyle oldu canım fikrin var mıGünaydın
Geçen hafta 76.9
Bu hafta 77.9
Çok üzgünüm hepinizden özür diliyorum
ooo harikasın izinde bile eksi olmak senin yapabileceğin bişeydi zatencanım. Evet evet gir. Güzel motive oluyorum sen de olunca. Takıma iyi geliyorsunİkili rakip yapıyorduk aslında.
İyi canım evet eksideydim dün tartıldığımda :) Şubat başı gibi girebilirsem tekrar girme hedefim var listeye.
Saol canımEn azimlilerinden biri diyecektin!
Yaaa harikasın 4 ayda 20 kilo muazzam bişey. Bende yapabilirim ya. Çok teşekkür ederimCanım hıc umutsuzluğa kapılma gecen yıl ocak ayında 83 kiloydum ıstedım azım sabır irade 4 ayda 63 kiloya indim sonra 4,5 ay kilomu korudum ama tatilde 3 ogun yiyince 67 oldum suandada 70 kiloyum yine yapacam ınsallah yaz geliyor fazla kiloları hep birlikte atacaz ınsallah
Bir kere yapmışsın bir daha neden olmasın. Hem çok fazla da almamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?