• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ö
Çok geçmiş olsun canım , benim oğlumunda 8 di şurup kullanıyoruz 1 haftadır
Çok sağol canım sizede çok geçmiş olsun...
İğne yaptırdık bacağı çok ağrıdı belli süre yürürken çok mızmızlandı...Rabbim korusun bütün kuzuları 🤗🤗

Ben yarın tartılmaya çok korkuyorum hem regli şişkinliğim var eli kulağında yarın bile gelebilir.. hemde hastanede çok kuru beslendim üstüne kabızlık var...😔😔😔 yarın yep yeni bir sayfa açacağım inşallah ...

Menum
Sabah 11.00
2 sucuklu yumurta
Beyaz peynir
10 findik 4 zeytin

Ogle 15.00
1 kase kabakli tursulu salata

Aksam 18.30
Brokoli salatasi
1 tabak pazi sarmasi yesil mercimekli

Su 2 lt spor 100ipsiz ip atlama 12 p

G gunesli gunler
Kim olduğunu okumadan menüyü okudun kalp krizi geçirecektim Perşembe Perşembe :KK70:
Neyseki listede değilsin afiyet olsun güzel menü canım

Listeden izne ayrılmışmıydın bilmiyorum ama listedeysen
sadece Perşembe günü kısır hiç olmamış canım
Perşembe olmasa o da güzel olurdu afiyet olsun
Listedeyim canım. Akşam yemek yemeyeceğim için öğlen yedim. Kısırı çok seviyorum ben. 😔
Hayırlı olsun canım psikolojik olarak da çok iyi gelir sana 😍😍 çok iyi yapmışsın 😍😍
inşallah canım inşallah. Bir başlayalım bakalım
Alisirsin cnm bence salonda spor yapmak baya zevkli
Ya ben bir keresinde bi salona 8 aylık üye olmuştum sadece 1 kere gittim 😱😱😱

9 Ocak Menüm

Sahur 06.00
2 gün kurusu
2 ceviz
1.5 tavada yumurta
Az peynir
2 d tahıllı ekmek

Akşam 18.00
Yarım tabak pırasa
3,5 köfte
Yoğurtlu lahana salatası
2 d tam buğdaylı ekmek

Ara 21.00
1 elma
1 b sütlü kahve

su 2 lt
5bin adım (75p) - 800 zıplama (100p)
Toplam 175puan G gunesli gunler

Ben yarın tartılmaya çok korkuyorum hem regli şişkinliğim var eli kulağında yarın bile gelebilir.. hemde hastanede çok kuru beslendim üstüne kabızlık var...😔😔😔 yarın yep yeni bir sayfa açacağım inşallah ...
senin durumun farklı bu hafta üzülme canım hastane de zor oluyor inşallah toparlarsın sen
Listedeyim canım. Akşam yemek yemeyeceğim için öğlen yedim. Kısırı çok seviyorum ben. 😔
inşallah canım inşallah. Bir başlayalım bakalım

Ya ben bir keresinde bi salona 8 aylık üye olmuştum sadece 1 kere gittim 😱😱😱
Bende çok seviyorum iki gündür canım istiyor hatta ama yemedim canım ödem olur diye inşallah sende de olmaz afiyet olsun 🤗

9 Ocak Menüm

Sahur 06.00
2 gün kurusu
2 ceviz
1.5 tavada yumurta
Az peynir
2 d tahıllı ekmek

Akşam 18.00
Yarım tabak pırasa
3,5 köfte
Yoğurtlu lahana salatası
2 d tam buğdaylı ekmek

Ara 21.00
1 elma
1 b sütlü kahve

su 2 lt
5bin adım (75p) - 800 zıplama (100p)
Toplam 175puan G gunesli gunler
Çok güzel afiyet olsun canım allah kabul etsin

Kim olduğunu okumadan menüyü okudun kalp krizi geçirecektim Perşembe Perşembe :KK70:
Neyseki listede değilsin afiyet olsun güzel menü canım
Evt tuzlu oldu ama oturmadaydim herseyi reddettim sadece salata yedim sarmada da sadece mercimek var yarina beni takip et oyle bir kiloyla geliyorum ki 🙃
Tabi inşallah tuzun etkisi olmaz 😆

Oruç tutuyor olabilir oruç da da gece 3 bcktan ertesi gün akşam 8 buçuğa kadar tutuyoruz ya cnm dayanılır ama tabi baya zor oluyor ya valla oruc haric sirf diyet icin boyle birşey yapmak valla helal olsun denir
Aynen eger oruç sa ayrı tabi de diyetse zor helal olsun

senin durumun farklı bu hafta üzülme canım hastane de zor oluyor inşallah toparlarsın sen

Bende çok seviyorum iki gündür canım istiyor hatta ama yemedim canım ödem olur diye inşallah sende de olmaz afiyet olsun 🤗
İnşallah yapmaz 😊 aslında yemeyecektim ama evde başka bişey yoktu 😔
Karnibahardan yaptinmi hic oda guzel oluyor
Kısırı mı?

Back
X