Daha önce yarışıp kazanan fotoğraflar yarışıyor. Duvarla tezgah benim sayıları hatırlayamadım
Oy kullandıktan sonra söyledim yanlış anlaşılmasınGecen yarısmada ozelden soylemıstı
Anka sana vercektım de oyumu anaaaa o neydı gız dedım nassı resımler var oylesen en temız bacımızsın fırınla o pencere hosuma gıttı tam ıstedıgım pasak fırına verdım cunku bende hıc sevmem fırın temızlemeyı gozum korktu
Ben de oruçlu gibiyim.Oruç tutuyor olabilir oruç da da gece 3 bcktan ertesi gün akşam 8 buçuğa kadar tutuyoruz ya cnm dayanılır ama tabi baya zor oluyor ya valla oruc haric sirf diyet icin boyle birşey yapmak valla helal olsun denir
Maşallah barekellahBenden size biraz daha motive fotoğrafı gelsin kızlar . 91 ve 71Eki Görüntüle 2574290 Eki Görüntüle 2574291
Bu gün çok yazamadım nasılsın alıştın mı takımızaBen de oruçlu gibiyim.
Aksma 5 gibi yiyorum ertesi gün 10 a kadar.
Tabi arda su çay vs içiyorum.
Bide emziriyorum da.
Ben de tezgaha verdim.Oy kullandıktan sonra söyledim yanlış anlaşılmasın
İnşallah.Ay kızlar eşim kabak çekirdeği yiyormuş çiğ oturdum ben de çitledim 1 avuç yanındainşallah 68 ime bişey olmamıştır
4 çocuklu ana tezgahıBen de tezgaha verdim.
Hey maşallah dedim içimden.
Bu saatte atlayamam ki sabaha inşallahİnşallah.
Hemencecik bı 1000 ip atlarsin yakarsın
Çok şükür iyiyim.Bu gün çok yazamadım nasılsın alıştın mı takımıza
Evet zor oluyor çocuklarla rabbim kolaylaştırsın inşallahÇok şükür iyiyim.
Bebekle diyet zor oluyor biraz ama olsun direneceğim.
Alıştım takıma güzel az ve öz .
Sen nasılsın kaptanım.?
Şekersiz kabak tatlısı yapabilir miyim?
Bide yulaf ne kadar yiyebiliriz?
Kahvaltıya yulaf düşünüyorum da.
Ben topladım ama yıkadıklarımı yerleştirmedimÇok normal hele benim ki şuan yikiliyoooo
Lapa yapacağım pişirmek gerekiyor mu tarif var mı?Evet zor oluyor çocuklarla rabbim kolaylaştırsın inşallah
Az derken en kalabalık takımlardan biriyiz aslında
Yulaf 1 bardak süte 3 kaşık veriyordu benim diyetisyenim. Lapa mı yapacaksın omlet mi?
Elinize sağlık valla bravoBen topladım ama yıkadıklarımı yerleştirmedimmakine bitince hepsini bir yerleştireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?