Sabah 6 dan akşam 6 ya nasıl dayandın. Tebrik ederim seni yaa
Allah kabul etsin canim
Ben pişiriyorum sonra soğutuyorum ama bazıları pişirmiyor. 3 kaşık yulaf 1 bardak süt pişirip soğuyunca meyveler ceviz falan ekliyorum.Lapa yapacağım pişirmek gerekiyor mu tarif var mı?
Bebeğe gaz yapar mı?
Çok soru sordum
Allah kabul etsin canım. Yarın ben de tutacağım Allah izin verirse ama bu sefer sabah su içmeye kalkacağım susuz çok zor oldu Pazartesi günüOruç tutunca mecbur yoksa dayanamazdım
Sağol canım
Süpersin valla helal olsunBen de oruçlu gibiyim.
Aksma 5 gibi yiyorum ertesi gün 10 a kadar.
Tabi arda su çay vs içiyorum.
Bide emziriyorum da.
Aman 68 ini yesinler rakam çok iyi yaaa darısı banaAy kızlar eşim kabak çekirdeği yiyormuş çiğ oturdum ben de çitledim 1 avuç yanındainşallah 68 ime bişey olmamıştır
20 kilo verince üstüne egzersiz yapmaya başladım 2 3 aydırda öyle ama hala var
Sagol cnm ❤❤❤Yaaaa sen varya süpersin
Hemde ne motivasyon oluyor bu fotolar
Zira motivasyonum düşük kendimi yine mutsuz hissediyorum
Gayet güzel olmuş menü benceBugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet 09:30
Peynir yeşil çay
11:45 10tuzsuz fıstık findik
15:00 Bi portakal yarim elma
18:30 Bi tabak pırasa kavurması bir dilim tb ekmeği bi kase corba 3kasik yogurt
21:00 Bi muz
Spor
60dk kondisyon bisiklet 180p
70×3=210 bölgesel 30p
60 mekik 10p
220p
@aslihancngz
Allah kabul etsin canım. Yarın ben de tutacağım Allah izin verirse ama bu sefer sabah su içmeye kalkacağım susuz çok zor oldu Pazartesi günü
Lapa gaz yapmaz zaten bebegin 8 aylik kurtarir artik lapanin icine hurma koyuncada guzel oluyor ben oyle cok seviyorumLapa yapacağım pişirmek gerekiyor mu tarif var mı?
Bebeğe gaz yapar mı?
Çok soru sordum
Cok gecmis olsun canımGünaydın Kızlar dünden beri çok hastayım. Ne yediğimi bilmiyorum bugün dikkat edicem ne kadar olursa. Şu illet hastalık evden çıkmadı gitti. 1 aydır iyileşemedim.
Hosgeldin canim ara vermek iyi olmuyor hemen kilo aliyoruzGunaydın kızlar ada Anka gulenyuzum softy madam sızı burada gorunce sizinle takılmak ıstedım takımda yer varmı? Malesef bende 70e dayandım 64le izin almıstım tekrar listeye girmem İcin 64 mü olmalıyım ankacım?
Hoşgeldin canımmm çok sevindim seni gördüğümeGunaydın kızlar ada Anka gulenyuzum softy madam sızı burada gorunce sizinle takılmak ıstedım takımda yer varmı? Malesef bende 70e dayandım 64le izin almıstım tekrar listeye girmem İcin 64 mü olmalıyım ankacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?