Geçmiş olsun canımKızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
Ya annem de bugün kızdı zaten kahvaltı alışkanlığı edinin diye de... Hamur işi bir şeydi ya o yüzden ağır.Sabah kahvaltı yaoamdınmı cnm bugün menüne bakılırsa 1 tabak cıss yemişsin sadece onunda bir zararı olmayabilir yarına canını sıkma cnm
Doğru haklısınCanim gun icinde dogru duzgun besleyici birsey yememissin yeseydin belki elin cisa gitmezdi
sporun guzel afiyet olsun
Kolay gelsin cnm kullandım oyumuAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
KIZlar oyunuzu kullandınız mı. Tezgahım tam olarak yine bu halde toplamaya başlıyorum bakalım kaçta bitiririm
Ya aslinda sabah kahvaltimi yapip aksama istemeden bozuyorum aclikdan v.s degil plansiz seyler oluyo sürekli, ama asicam bunuda ins.A.s canim bi baslasan aslinda 3 gunde alisiyor insan yeterki kararli olalim..
inşallah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulucaz
Hosbuldum
Kullandim canimAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
KIZlar oyunuzu kullandınız mı. Tezgahım tam olarak yine bu halde toplamaya başlıyorum bakalım kaçta bitiririm
Sabah 6 dan akşam 6 ya nasıl dayandın. Tebrik ederim seni yaa8 Ocak Menüm
Sahur 06.00
2 gün kurusu
2 ceviz
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az tavuk sote
Salata-yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Saat 21.00
Az tavuk
su 2lt civarı
400zıplama (50p) 40sn plank (13p)
G gunesli gunler
Oruç tutuyor olabilir oruç da da gece 3 bcktan ertesi gün akşam 8 buçuğa kadar tutuyoruz ya cnm dayanılır ama tabi baya zor oluyor ya valla oruc haric sirf diyet icin boyle birşey yapmak valla helal olsun denirSabah 6 dan akşam 6 ya nasıl dayandın. Tebrik ederim seni yaa
Anka sana vercektım de oyumu anaaaa o neydı gız dedım nassı resımler var oyleAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Allah kabul etsin canim8 Ocak Menüm
Sahur 06.00
2 gün kurusu
2 ceviz
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az tavuk sote
Salata-yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Saat 21.00
Az tavuk
su 2lt civarı
400zıplama (50p) 40sn plank (13p)
G gunesli gunler
Yaaaa sen varya süpersinBenden size biraz daha motive fotoğrafı gelsin kızlar . 91 ve 71Eki Görüntüle 2574290 Eki Görüntüle 2574291
Hangiside hıc s
Maviii üst bacak nasıl gitti böyle ? Harika.Benden size biraz daha motive fotoğrafı gelsin kızlar . 91 ve 71Eki Görüntüle 2574290 Eki Görüntüle 2574291
Gecen yarısmada ozelden soylemıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?