• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaaa sen varya süpersin 😍😍
Hemde ne motivasyon oluyor bu fotolar 👍👍👍
Zira motivasyonum düşük kendimi yine mutsuz hissediyorum 😔😔
Sagol cnm ❤❤❤
Valla benim de düşük aslında tartı da 71 ken 74 oldu geri . Diyete de doğru dürüst başlayamadım 69 rüyalar da kaldı olmadı gitti ..
Ama motive olmanız lazım şekerden uzak durmak şart 😪

Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet 09:30
Peynir yeşil çay

11:45 10tuzsuz fıstık findik

15:00 Bi portakal yarim elma

18:30 Bi tabak pırasa kavurması bir dilim tb ekmeği bi kase corba 3kasik yogurt

21:00 Bi muz
Spor
60dk kondisyon bisiklet 180p
70×3=210 bölgesel 30p
60 mekik 10p
220p
@aslihancngz
Gayet güzel olmuş menü bence

Gunaydın kızlar ada Anka gulenyuzum softy madam sızı burada gorunce sizinle takılmak ıstedım takımda yer varmı? Malesef bende 70e dayandım 64le izin almıstım tekrar listeye girmem İcin 64 mü olmalıyım ankacım?

1937b7db021b0289542712ab36e2f86f.webp

Kendimce ugrasıyorum olmuyor kk beni cok motıve etmıstı 76yla gelmıstım sanırım 12 kilo verdim burada.belkı sizinle olursam bu sefer hedefim olan 60ı gorurum belkı:(

Günaydın 🤗

Günaydın Kızlar dünden beri çok hastayım. Ne yediğimi bilmiyorum bugün dikkat edicem ne kadar olursa. Şu illet hastalık evden çıkmadı gitti. 1 aydır iyileşemedim.
Cok gecmis olsun canım
Gunaydın kızlar ada Anka gulenyuzum softy madam sızı burada gorunce sizinle takılmak ıstedım takımda yer varmı? Malesef bende 70e dayandım 64le izin almıstım tekrar listeye girmem İcin 64 mü olmalıyım ankacım?
Hosgeldin canim ara vermek iyi olmuyor hemen kilo aliyoruz
biran once hedefine ulasirsin inşallah

Hoşgeldin canımmm çok sevindim seni gördüğüme :36: :36:
Hayır canım 6 ayı geçtiği için ayrıldığın kiloya dönmen gerekmiyor. Direk listeye dönebilirsin. Hoş geldin aramıza :36:

Back
X