Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

madamhd
Oruclumusun canım bugün
Nasıl gidiyor

Yok canım bugün tutamadım. Kızım 3 gecedir yeni bir huy çıkardı. Gece 3-4lerde uyanıyor bir iki saat uyanık kalıyor Dün de zaten 1de yatmıştık 4den sonra kalktı. Sahur yapacağım saatte uyumak üzereydi kalkmadım yanından. Bakalım ne kadar sürecek bu uyanmalar

Kızımı sallıyorum şimdi uyusun yürüyüş yapacağım

Izmirdeyim malesef buraya kar yağmıyor .. Çok görmek istiyorum eşim de soz vermisti bugün işi erken biterse gelip götürecekti yağarken görmek istiyorum bugünden sonra yağmayacakmış da manisa spil dağına gidecektik full kar ınstagramda gordum insanlar paylaamis yemek yaptım kıyafetleri hazırladım . Sporu bile evde yaptım ama malesef işi bitmemis gelemeyecekmis baya üzüldüm . Baya baya üzüldüm ya çocuk gibi agliycaktim o kdr neyse evde karin ve kalça egzersizi yapıp 400 ip atlamistim baktım gitmiyoruz spora geldim sinirimi burda cıkartıcam yürüyüş bandindayim koşu yürüyüş interval yapicam yapıyorum şuan daha doğrusu koşu dakikam.geldi öpüyorum

Ay canim cok üzüldüm İnşallah tez zamanda toparlanir

Çok geçmiş olsun inşallah cabuk iyileşir

Kızlar,
Menümü paylaşayım,
07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış yumurta, 2 yk lor , 7-8 zeytin
12:30
Yeşil Çay
14:00
1 Tür Kahvesi
16:00
Form Bisküvi 5-6 adet
17:00
1 fincan adaçayı
19:30
Salata,ayran
Yeşil çay 20:30

canım fena çikolata isiyo. Karşıma çıkarsa dayanamam

Ben geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Kolay gelsin canım bi hüzün kaplıyor eşyalarını toplarken insani
Hem mutluluk hem hüzün ikisi bi arada oluyor

Sana da geçmiş olsun canım. Belki soğuklardandır ciddi bişey yoktur inşallah
İnşallah normaldir benim hepsi sezeryan tüpleri de bağlattım ya korkuyorum açılır falan diye
Ay allah korusun cnm ☺inş normaldir seninki de
Sıkma canını cnm oluyor böyle bazen hemen yarın dikkat etmeye basla tekrardan. Araştırma hastanesine götriürdünmü cnm hiç orada iyice bi tahlil yaparlar. Endişelerinden bahset içini rahatlatırlar hem.
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun cnm inş hemen düzelirse evinize geçersiniz
Ben kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim herseyi toparliyo , düzgün kullandiktan sonra ömürlük :) ztn dolabi düzgün kullanmayip ne yapabilirsin ki
Z zeyas
Tmm ozmaan teşekkürler cevabın için.

Ben geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Çok garip bi duygu gözlerim doldu aklıma gelince .çok mutlu olursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…