Evet kan şekerini hızla yükseltip hızla düşürüyorKızlar bu sadece bende olmuyordur diye düşünüyorum. Ekmek, hamur işleri, tatlı insanı daha çok ve daha çabuk acıktırıyor.
Teşekkürler kaptanimm❤VAr tabii olmaz mı harika görünüyorsun
150 p canimKızlar spor puanlarını ilk sayfadan bakıp hesaplayıp yazabilir misiniz acabaÇok zor oluyor hesaplamak benim için.
Sağ ol canım bugün iyiyim :)
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun tam okuyamadım ama geçmişi sen de hastaymışsın.
Ballıyızzzzz
Ay canim cok üzüldüm İnşallah tez zamanda toparlanirÇok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
teşekkürler :)
1 çağ kebap
Daha rahat oluyor benim için ara öğünsüz valla sen de rahat edeceksen dene.
Teşekkürler sana da kolaylıklar dilerim. Bu arada ben sana hoş geldin dedim mi hatırlayamadım ama demediysem hoş geldin :) Bol kilo vermeler
Kızlar bu sadece bende olmuyordur diye düşünüyorum. Ekmek, hamur işleri, tatlı insanı daha çok ve daha çabuk acıktırıyor.
Evet kan şekerini hızla yükseltip hızla düşürüyor
En iyisi diyet döneminde uzak durmak sanırım :)evet glisemin endeks leri yüksek oldugu için acıktırıyor
Kazen bildirim gönderecekmiş galiba. Bu sefer çok şansım yok benden daha kötüler var
Çok geçmiş olsun inşallah cabuk iyileşirÇok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Kolay gelsin canım bi hüzün kaplıyor eşyalarını toplarken insaniBen geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Odam bomboş resmen ...Kolay gelsin canım bi hüzün kaplıyor eşyalarını toplarken insani
Hem mutluluk hem hüzün ikisi bi arada oluyor
Ay allah korusun cnm ☺inş normaldir seninki deSana da geçmiş olsun canım. Belki soğuklardandır ciddi bişey yoktur inşallah
İnşallah normaldir benim hepsi sezeryan tüpleri de bağlattım ya korkuyorum açılır falan diye
Sıkma canını cnm oluyor böyle bazen hemen yarın dikkat etmeye basla tekrardan. Araştırma hastanesine götriürdünmü cnm hiç orada iyice bi tahlil yaparlar. Endişelerinden bahset içini rahatlatırlar hem.80 çıktım sabah sinirlerim alt üst resmen gelsem sadece olumsuz konuşacağım onun için sizinde canınızı sıkmamak için okuyup gidiyorumkendimi bu yaşa kadar hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim elimden hiç bişi gelmiyor çocuklara 2 ay oldu
Yaa kıyamam çok geçmiş olsun cnm inş hemen düzelirse evinize geçersinizÇok teşekkür ederim
Tmm ozmaan teşekkürler cevabın için.
Çok garip bi duyguBen geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Sezeryanla 4. Bebek oluyor muSana da geçmiş olsun canım. Belki soğuklardandır ciddi bişey yoktur inşallah
İnşallah normaldir benim hepsi sezeryan tüpleri de bağlattım ya korkuyorum açılır falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?