- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım ya geçmiş olsun iyimisin şimdi dr gittinmiSelam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşumSüründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
Sağ ol canım gittim 100 vakadan 50si o gece influenzaymış. İnşallah ona geçmez diye dua ettim ama bakalım.Canım ya geçmiş olsun iyimisin şimdi dr gittinmi
Evdemisin bebisinede dikkat et annesi onada gecmesin
Maske tak evde inş geçmezSağ ol canım gittim 100 vakadan 50si o gece influenzaymış. İnşallah ona geçmez diye dua ettim ama bakalım.
Çok geçmiş olsun canım yaaSelam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşumSüründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
Uff banada görünüyor kadın doğum yolları sol kasogımda 15 gündür agrı var ara ara vuruyor ama bayaga acıtıyor. gitm3side ayrı dert dediğin gibi garanti 2 çocukla gitmem gerekiyor hava soguk. 4 normal doğum yaptım ama çatal fobim hala geçmedi oyuzdende erteledim biraz belki gecwr diye ama artık iyice şiddetlenmeye başladı. Önümğzrek hafta giderim mecbur sende ihmal etme cnm emzirdiğin için normalde olabilir ama yinede görün bi.Benden yine kanama geldidoktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum
Yaa çok geçmiş olsun cnm inş toparlarsın biranönceSelam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşumSüründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
Kolay gelsin cnm bende bitirdim işlerimi oturmaya davetliyim bugün oraya geçicem birazdan ağır bir sınav beni bekliyor sabah kahvaltı yapmadım elma yedim sadece çok abartmadan salata ile geciştircem inş.Wc banyo duvarlarini temizliycem kv kizimla hazir ilgileniyorken kahvaltı gec yapmış kahve yaparım iceriz
Bu performans uygulaması 8 haftada bir tur atlıyor. Nota aldığımız hafta 8. haftaydı o tur bitti. Geçen Cuma yeni tur başladıBu arada 2. olunca notamız silindi mi ne oldu?
Sana da geçmiş olsun canım. Belki soğuklardandır ciddi bişey yoktur inşallahUff banada görünüyor kadın doğum yolları sol kasogımda 15 gündür agrı var ara ara vuruyor ama bayaga acıtıyor. gitm3side ayrı dert dediğin gibi garanti 2 çocukla gitmem gerekiyor hava soguk. 4 normal doğum yaptım ama çatal fobim hala geçmedi oyuzdende erteledim biraz belki gecwr diye ama artık iyice şiddetlenmeye başladı. Önümğzrek hafta giderim mecbur sende ihmal etme cnm emzirdiğin için normalde olabilir ama yinede görün bi.
Kızlar ben çocukların odasına dolap alcam ikeadan cevrenizde veya sizde pax gardrop sistemlerinden kullanan varmı. Şekil olarak çok hoşuma gidiyor ama ömrü nekadar olır emin olamiyorum
Ne demek oyemektemi yemiyeceksin olmaz oyle tekrar hemen geri alirsin verdigini
80 çıktım sabah sinirlerim alt üst resmen gelsem sadece olumsuz konuşacağım onun için sizinde canınızı sıkmamak için okuyup gidiyorumKaç çıkıyorsun ki
Uykusuzluk mahvediyor insanı. Çok normal kaç çıkıyorsan bil ki kilo değil kesinlikle kuzular iyileşsin normale dönecek her şey
Menum
Sabah 12.30
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
6 siyah zeytin
Maydanoz dereotu roka
Aksam 18.15 -18.30
1 kase mercimek corbasi
Yumurtali ispanak yemegi
Nohutlu bulgur pilavi
Gunu kapattim cay ve su icerim aksam ogununde miktar belirtmedim yaptigim diyette doyana kadar cunku kahvaltiyi 12 de yapacagim
Kahvalti 12de aksam yemegi 7 de 7/18
7saat tokluk /18 saat aclik olacak
40 gun bu sekilde besleniyorum bu beslenme sekli seviye seviye her seviye farkli cok fazla kilo aldim vucudumu terbiye etmem ve eski dinc haline dondurmem lazim
Spor 30 dk leslie boosted
Kahvaltı 10:30
3 yk menemen 2 dilim ekmek
14:00 1 kase brokoli salatası
1 sigara böreği
3 çiğ köfte marul
1 çatal İncirli tatlı
16:30 türk kahvesi 2 kare çikolata
2,5 lt su
2 şişe maden suyu
15 Dk Leslie
30sn plank
10dk kondisyon bisikleti
5.000 adım.
Kondisyon zor geldi.
Yarın sabah 15dk yapmaya çalışacağım.
Sabah akşam 2 set halinde düşünüyorum.
Anka
İyi akşamlar.
Musaitken menümü yazayım.
Sabah 9.45
3wassa
1.5 has yumurta
Bol yeşillik
Krem peynir
3kuru kayısı
10
1kupa rezene çay
Ara
2kucuk elma
Yarım Trabzon hurması
Akşam
16.00
2kase bol pulbiberli somon çorbası
3catal makarna
Bol salata
Şu 2litre 500mlsi mineralli gazlı su
2kupa rezene çayı
1kupa filtre kahve
1kupa papatya yatmadan önce içerim.
Spor 5000adim
Kondisyona da bineceğim yazarım.
Anka
Sabah 9.30
2 dl ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Çay
1 avakado
Akşam 17.00
1 kase domates çorbası
10 sarma
3 yk kavurma
Su 1.5 lt
30 mekik 20 sn plank
Ben de yazayım menümü.
Sabah 9.30
2 tereyağında yumurta
4yk patatesli yumurta
Yeşillik
Tuzsuz sürülebilir beyaz peynir
3wasa
1kupa rezene çayı
4kuru kayısı
10fistik
12.00
Bir kupa sütlü filtre kahve
14.00
2kepce sebze çorbası
16.30
6yk kepekli bulgur pilavı
3yk yoğurt
Yeşil fasulye
Et döner
Su
yatasiya kadar 2olur
Spor
70dk normal yürüyüş
20dk kondisyon bisikleti
Anka maşallah diyorum kaptanım.
G gunesli gunler
Kızlar spor puanlarını ilk sayfadan bakıp hesaplayıp yazabilir misiniz acabaBugünkü sporumu toplu yazayım.
70dk normal yürüyüş
60sn plank
30dk kondisyon bisikleti
Anka
G gunesli gunler
Sağ ol canım bugün iyiyim :)Çok geçmiş olsun canım yaa
Bırak uğraşma ben yaparım gece falan yorma kendini
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun tam okuyamadım ama geçmişi sen de hastaymışsın.Uff banada görünüyor kadın doğum yolları sol kasogımda 15 gündür agrı var ara ara vuruyor ama bayaga acıtıyor. gitm3side ayrı dert dediğin gibi garanti 2 çocukla gitmem gerekiyor hava soguk. 4 normal doğum yaptım ama çatal fobim hala geçmedi oyuzdende erteledim biraz belki gecwr diye ama artık iyice şiddetlenmeye başladı. Önümğzrek hafta giderim mecbur sende ihmal etme cnm emzirdiğin için normalde olabilir ama yinede görün bi.
Yaa çok geçmiş olsun cnm inş toparlarsın biranönce
Kolay gelsin cnm bende bitirdim işlerimi oturmaya davetliyim bugün oraya geçicem birazdan ağır bir sınav beni bekliyor sabah kahvaltı yapmadım elma yedim sadece çok abartmadan salata ile geciştircem inş.
BallıyızzzzzBu performans uygulaması 8 haftada bir tur atlıyor. Nota aldığımız hafta 8. haftaydı o tur bitti. Geçen Cuma yeni tur başladınazar boncuğumuz geldi yine
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun ya atlatamadı mı
Ben bunu yaptım bir süre bence sen de benim gibisin sanırım bir düzen tutturamıyorsun. Önce iki öğün başlıyorsun. Mesela ilk öğünün saat 11'deKızlar, If diyetine başlasam mı? Kilo vermem çok yavaşladı son haftalarda. Yoğun temponun da etkisi var tabi. Bi faydası olur mu sizce. Bi de bu diyeti ne kadar süre yapıyoruz?
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Çok teşekkür ederim canim..Geçmiş olsun
Kullanıcı Adı | 3.12.2019 | 4.12.2019 | 5.12.2019 | 6.12.2019 | 7.12.2019 | 8.12.2019 | 9.12.2019 | 656. Etap |
Anka | 400 | 400 | 800 | |||||
MorVampirella | 85 | 106 | 12,5 | 203,5 | ||||
Elifcig93 | 296 | 88 | 384 | |||||
mavimli | 0 | |||||||
Su Perisi86 | 75 | 75 | 214 | 364 | ||||
zeyas | 160 | 150 | 210 | 520 | ||||
aslihancngz | 265 | 43 | 90 | 398 | ||||
asliayet | 75 | 75 | ||||||
cemrenil | 0 | |||||||
suukaa | 106 | 52 | 30 | 188 | ||||
madamhd | 100 | 201 | 87 | 160 | 548 | |||
wendy | 60 | 60 | ||||||
gulenyuzumsunsen | 45 | 45 | ||||||
Mavi95 | 365 | 105 | 417,5 | 887,5 | ||||
soffty | 0 | |||||||
asya_01 | 0 | |||||||
ada81 | 0 | |||||||
Zeynebim2020 | 125 | 75 | 130 | 330 | ||||
SuSKuNKuS | 60 | 320 | 306 | 686 | ||||
zeyneppk | 150 | 142 | 292 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?