- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Annenin evidemisin bilmiyorum ama ana evinden ayrılmak çok zorOdam bomboş resmen ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin evidemisin bilmiyorum ama ana evinden ayrılmak çok zorOdam bomboş resmen ...
Kızlar adetim gecikmişti. 4 gün gecikince test yaptırdım. Kanda beta hcg değerim 5.3 çıktı.çok ara bir değerama Hamilemiyim diye korkuyorum.
Onun yerine hurma yiyebilirsinKızlar,
Menümü paylaşayım,
07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış yumurta, 2 yk lor , 7-8 zeytin
12:30
Yeşil Çay
14:00
1 Tür Kahvesi
16:00
Form Bisküvi 5-6 adet
17:00
1 fincan adaçayı
19:30
Salata,ayran
Yeşil çay 20:30
canım fena çikolata isiyo. Karşıma çıkarsa dayanamam![]()
Olunca içerde bırakmıyorlar mecburen çıkarıyorlarSezeryanla 4. Bebek oluyor mu![]()
Aaaa hayırlısı olsun hakkında canım.Kızlar adetim gecikmişti. 4 gün gecikince test yaptırdım. Kanda beta hcg değerim 5.3 çıktı.çok ara bir değerama Hamilemiyim diye korkuyorum.
TÜh ya çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinÇok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Yapıyor doktorlarSezeryanla 4. Bebek oluyor mu![]()
Yükselebilir sanırım ama korkma canım neden korkuyorsun?Kızlar adetim gecikmişti. 4 gün gecikince test yaptırdım. Kanda beta hcg değerim 5.3 çıktı.çok ara bir değerama Hamilemiyim diye korkuyorum.
Karnıbahar mantısı nedir acabaMenum
Sahur 12.00
2 haslanmis yumurta
Salata
Beyaz peynir 1 dilim
10-15 findik
İftar 18.00
1 kase mercimek çorbası
Karnibahar mantisi
5 yk ispanak yemegi
4 yk bulgur pilavi
Yemegi fazla kacirdim spor henuz yapmadim yapinca yazarim
Şimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.Yükselebilir sanırım ama korkma canım neden korkuyorsun?
Karnıbahar mantısı nedir acaba
Kızlar adetim gecikmişti. 4 gün gecikince test yaptırdım. Kanda beta hcg değerim 5.3 çıktı.çok ara bir değerama Hamilemiyim diye korkuyorum.
Şimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.
Hayırlısı olur inşallah canım ama olsa da canını sıkma bu işler nasip biliyorsun. :) Ben kendimi hiç hazır hissedebileceğimi sanmıyorum tam anlamıyla zatenŞimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.
Hayırlısı olsun cnm geldiyse hoş gelmiş nekadar erken kabullenirsen okadar az yıpranırsın. Sonuçta kader kısmet herseyŞimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.