- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
1. TAKIM(Piliçler) | 2. TAKIM(Çıtırlar) | |
zeyas | zeyneppk | |
Mavi95 | ada81 | |
madamhd | aslihancngz | |
suukaa | Su perisi86 | |
wendy | gulenyuzumsunsen | |
asya_01 | SuSKuNKuS | |
Anka | MorVampirella | |
asliayet | Elifcig93 | |
soffty | Zeynebim2020 | |
TOPLAM | 3078,5 | 2702,5 |
Kaç çıktı canım çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Teşekkür ederimG gunesli gunler
03.01 - 3500 adım (52,5)
04.01 - 5000 adım (75)
05.01 - 3000 adım (45)
topluca yazayım canım, puanları yazdım geçmiş olsun çok çok.
Hadi güzel bir sporla çıtırlara can ver perimBende kahvemi ıctim kv gitti sporumu yapıp banyo yaparım
Selam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşumSüründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
Çok teşekkür ederim
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi...Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Afiyet olsun canım aslında bende denemek istiyorum seni biraz takip edeyimBen aslında Pazartesi IF'e başlayacaktım ama hasta olunca kaldı öyle. Bugün başladım artık. Saat 13'de ilk yemeğimi yedim. 6 saat tokluk. 18 saat açlık sürem var bu hafta.
Dünkü menümü yazmamıştım bir de, yazayım:
Sabah 9.00
1 muz,6-7 uno ince grissini kraker
Akşam 19.00
1 çağ, 1 lavaş, salata
Çok teşekkür ederim
Ben aslında Pazartesi IF'e başlayacaktım ama hasta olunca kaldı öyle. Bugün başladım artık. Saat 13'de ilk yemeğimi yedim. 6 saat tokluk. 18 saat açlık sürem var bu hafta.
Dünkü menümü yazmamıştım bir de, yazayım:
Sabah 9.00
1 muz,6-7 uno ince grissini kraker
Akşam 19.00
1 çağ, 1 lavaş, salata
Cağ kebap sanırımAfiyet olsun canım aslında bende denemek istiyorum seni biraz takip edeyim
1 çiğ köfte mi
Cağ nedir
Olabilir aklıma gelmediCağ kebap sanırım
teşekkürler :)Geçmiş olsun kızlar
1 çağ kebapAfiyet olsun canım aslında bende denemek istiyorum seni biraz takip edeyim
1 çiğ köfte mi
Cağ nedir
Teşekkürler sana da kolaylıklar dilerim. Bu arada ben sana hoş geldin dedim mi hatırlayamadım ama demediysem hoş geldin :) Bol kilo vermelerbende if yapıyorum
kolaylıklar diliyorum açlık sürende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?