Ne oldu hayırdırKızlar bugün çok cnm sıkıldı komşuda oyuzden agzımın tadı kaçtı ne güzel gelince spor yaparım falan diyodum hiç yapasım yok şimdi kalbim hızlı hızlı atıyor sinirden tüm hayat enerjimi sömürdülerbirkez daha emin oldumki nrkadar az insan okadar cok huzur
Hakkında hayırlısı olsun inşallahŞimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.
Karnibahari hasliyorum uzerine sarimsakli yogurt ve yag gezdiriyorumYükselebilir sanırım ama korkma canım neden korkuyorsun?
Karnıbahar mantısı nedir acaba
Yazıyordum baktım yazdığımı ben bile anlamadım çok uzun hikaye. Çok canımı sıktılar amaNe oldu hayırdır
Bana cok az geldi bu deger ben yaptirmistim 1 haftada 900 du ya son zamanlarda hamile kaldin yada hamile degilsinKızlar adetim gecikmişti. 4 gün gecikince test yaptırdım. Kanda beta hcg değerim 5.3 çıktı.çok ara bir değerama Hamilemiyim diye korkuyorum.
Hem patates hem pilav olmasaydi keske onun disinda guzel afiyet olsun canım8.30 yeşil çay
1 bardak su
9.30
2 yumurtadan omlet
Lor kavurması
Peynir zeytin
Şekersiz çay
11.30
1 maden suyu
Yarım çay bardağı kuruyemiş
13.00
1 avuç sarı leblebi
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
18.00
Tavuklu patates türlü
4 yk bulgur pilavı
Kabak sote
Bol salata
2 lt su
Aksam ogununu erken yedigin icin tatliyi patatesi yakarsin sanirim oyuzden gormuyorum afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah10
1 yeşil elma
2 tam ceviz
Yeşil çay
Ara13.00
1 kaşık ıspanak yemeği
Akşam 15.00
4 kaşık nohut salatası
1 kare patates graten
2 çatal muzlu tatlı
Ara20.00
Yoğurt kürü
Kiraz saplı çay
Bosver baskalari icin canini sikmaya degmez evet seni yoran insanlari hayatindan cikarman iyi fikirYazıyordum baktım yazdığımı ben bile anlamadım çok uzun hikaye. Çok canımı sıktılar ama
Çok arada bir değer cnm. Doktorumda ultrasonla baktı bişey yok 5 i pozitif saymıyoruz dedi adet söktürücü verdi. Ama yine de stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi.Bana cok az geldi bu deger ben yaptirmistim 1 haftada 900 du ya son zamanlarda hamile kaldin yada hamile degilsin
Ohh çok iyiymiş afiyet olsunKarnibahari hasliyorum uzerine sarimsakli yogurt ve yag gezdiriyorum
Başkaları için kendimizi üzüyoruz boşunaYazıyordum baktım yazdığımı ben bile anlamadım çok uzun hikaye. Çok canımı sıktılar ama
Çok garip bi duygugözlerim doldu aklıma gelince .çok mutlu olursun inşallah canım
Annemlerleyim şu an evet :)Annenin evidemisin bilmiyorum ama ana evinden ayrılmak çok zor
Sagol canimOhh çok iyiymiş afiyet olsun
Başkaları için kendimizi üzüyoruz boşunaHiç takma kafana canım
Ogunlerde sadece corba az olmamismi yoksa miden kuculdu artik bi corbayla doyuyormusunSabah 10.00
Füme etli omlet
2 dl ekmek
1 kk peynir
Çay
Öğle 13,30
1 kase domates çorbası
Akşam 18,30
1 kase yayla çorbası
Su 1,5 lt
Yoktur ozaman sikma canini ultrasonda cikardi hemen gorunurduÇok arada bir değer cnm. Doktorumda ultrasonla baktı bişey yok 5 i pozitif saymıyoruz dedi adet söktürücü verdi. Ama yine de stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Evet coo tavuk olmusBugün menüm hep tavuk oldu tesadüf
Öğlen 13.00
Brokoli haşlama
Tavuk ızgara
2 ceviz
Yoğurt
Akşam 18.30
Tavuk çorba
Tavuklu mantarlı yemek
Gıdgıdgıdaaaaakkk
Su 2 lt
Spor henüz yapamadım
Çok arada bir değer cnm. Doktorumda ultrasonla baktı bişey yok 5 i pozitif saymıyoruz dedi adet söktürücü verdi. Ama yine de stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?