• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen 😔😔😔
geçmiş olsun canım, ortalık çok fena, benim küçükte öksürüyo öyle :KK42:

Sizce kas oluşumum var mi 20200107_114013.webp20200107_114059.webp

urşu çok su tutar. O yüzden özellikle perşembe akşamları yemiyoruz öyle şeyler 🤣🤣 mesela ben artık perşembe akşamları kabak sote yiyorum 🤣🤣🤣
bende ya yeşil mercimekli ya da kırmızı lahanalı yoğurt yicem, kabakta severim ama mevsimi değil ya tüketmek istemiyorum, bunları da diyetisyenim söyledi, fena olmuyor, hele mercimekli olan enfess..

Valla biraz dikkat etmedim ama hep spor yaptım ama şimdi de 74.4 cikiyo ya ac karna da 3 kilo fark var ama ben kendimi biliyorum o kiloda değilim ki
Kesinlikle kilo olamaz daha tartilma ödem atıcı şeyler iç cuma bi daha tartılırsın bu kadar hızlı kilo alinmaz kesinlikle ödem

Kesinlikle kilo olamaz daha tartilma ödem atıcı şeyler iç cuma bi daha tartılırsın bu kadar hızlı kilo alinmaz kesinlikle ödem
Inşallah bende inanmadım.moral çok.bozmadim ama insan acaba filan diyip kafaya takıyor . Eşim de normalde 94 filandı 96.5 cıktı o da şok oldu . Inş yanlıştır . Diyete girdim tekrar zaten spor da zaten hep yapıyorum .
Tmm dikkat etmedim yedim ama abanmadim ki o kdr bi de her yediğim gün 50 dk yürüyüş 1000 tane ip atlama 40 45 dk egzersiz yaptım 10 gündür 6 7 günü sporla geçti e bazal metabolizma da var 3 kilo demek 22.200 kalori demek onu almış olmam lazım ki 3 kilo olmuş olsun valla hiç inandırici değil . Inşallah vücudun.bana bi düşmanlık yapmaz 😪

Merhaba kızlaaar 🖐 nasıl gıdıyor. Ben ıyı gıdıyorum aslında ama dun sutlac yedım aksam bısey yemedım yazasım da gelmedı. Bu aksam hafıf bıseyler yıyecegım artık.
Trabzon hurması nasıl olgunlastırabılırz. Haftalardır duruyorlar tadı yerıne gelemedı 🙄

Cuma’ya kadar su hariç bişi tüketmeyeceğim :KK43:
Niye canım artımı gördün
Halsiz kalirsin sade suyla
Hastalara allah sıfa versın.. bende de romatızma var galıba sureklı eklem yerlerım sancılanıp kasılıyor 😔 ev de sıcak ama ben bı yelek fılan gıymeyınce hemen baslıyor
Geçmiş olsun canım
Benden yine kanama geldi:KK43: doktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43:
Evet canım erteleme git
Kist polip varsa onlarda kanama yapabiliyor eltiminde oluyordu
Benimde regl oldum cuma dün hiç olmadı bitti sandım bugün yine başladı

Back
X