30 sn yaptım, çok zorlanmayınca 40 a devam ettimsirkeyi kendin yaptıysan serbest. Hazır sirkelerle yapılan turşular yasak canım.
Dün 30 saniyeydi sen neden önden gittin:)
Geçmiş olsun, Allah Şifa versin.Kızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
Çok geçmiş olsun kuzucuga.Kızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
Geçmiş olsun canım.Kızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
Sağol canım senindeBu arada Gününüz aydın olsun efem
Ay ne güzel.Bu gün diyetisyenle tartı günümüzdü 68,9 geldim. Geçen salı 70,3 müşüm. 1,4 kilo iyi gitmiş çok şükür bu günleri de gördüm
Daha da gidecek ben inanıyorum.Bu gün diyetisyenle tartı günümüzdü 68,9 geldim. Geçen salı 70,3 müşüm. 1,4 kilo iyi gitmiş çok şükür bu günleri de gördüm
Yaaa evet dengelemek şart. Kaç kilo geri aldın? Bende inşallah 69 olup sonra dengeleyeceğimCanim ben bebegim 2 aylikken basladim 20 kilo verdim almasaydim simdi fittim olsun saglik olsun napalim bundan sonrasi bana ders oldu hep dengelemem lazim
HyrRegl yakin mi
15 kilo canım ben hizli verip hızlı aliyorumYaaa evet dengelemek şart. Kaç kilo geri aldın? Bende inşallah 69 olup sonra dengeleyeceğim
Süpersin canımBu gün diyetisyenle tartı günümüzdü 68,9 geldim. Geçen salı 70,3 müşüm. 1,4 kilo iyi gitmiş çok şükür bu günleri de gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?