geçmiş olsun canım, ortalık çok fena, benim küçükte öksürüyo öyleKızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
bende ya yeşil mercimekli ya da kırmızı lahanalı yoğurt yicem, kabakta severim ama mevsimi değil ya tüketmek istemiyorum, bunları da diyetisyenim söyledi, fena olmuyor, hele mercimekli olan enfess..urşu çok su tutar. O yüzden özellikle perşembe akşamları yemiyoruz öyle şeylermesela ben artık perşembe akşamları kabak sote yiyorum
Evet canım karin kaslarını sekillenmis çok fit görünüyorsun arti gelmenin sebebi baska bir şeyde olabilir tuzlu yedinmi son gunlerdeSizce kas oluşumum var mi Eki Görüntüle 2573535 Eki Görüntüle 2573536
Valla biraz dikkat etmedim ama hep spor yaptım ama şimdi de 74.4 cikiyo ya ac karna da 3 kilo fark var ama ben kendimi biliyorum o kiloda değilim kiEvet canım karin kaslarını sekillenmis çok fit görünüyorsun arti gelmenin sebebi baska bir şeyde olabilir tuzlu yedinmi son gunlerde
Kesinlikle kilo olamaz daha tartilma ödem atıcı şeyler iç cuma bi daha tartılırsın bu kadar hızlı kilo alinmaz kesinlikle ödemValla biraz dikkat etmedim ama hep spor yaptım ama şimdi de 74.4 cikiyo ya ac karna da 3 kilo fark var ama ben kendimi biliyorum o kiloda değilim ki
Inşallah bende inanmadım.moral çok.bozmadim ama insan acaba filan diyip kafaya takıyor . Eşim de normalde 94 filandı 96.5 cıktı o da şok oldu . Inş yanlıştır . Diyete girdim tekrar zaten spor da zaten hep yapıyorum .Kesinlikle kilo olamaz daha tartilma ödem atıcı şeyler iç cuma bi daha tartılırsın bu kadar hızlı kilo alinmaz kesinlikle ödem
Ben dün demledigim yesil caya cok kücük taze nane yapragi attim , hosuma gittiKv geldi torununu özlemiş bu vesileyle gidiyim markete bi kac eksiğim var
Limonlu yesil çay almıştım hoşuma gitmedi
Marketlerde yeşil çay eksigi var herkes diyetmi yapiyo ne
VAr tabii olmaz mı harika görünüyorsunSizce kas oluşumum var mi Eki Görüntüle 2573535 Eki Görüntüle 2573536
Kızlar hastanedeyim sabah 7.30 da yine acile geldik serum aldık tahlil sonucunda çocuk doktoruna götürün dediler şimdi sıra bekliyoruz... bu hafta beni mazur görün lütfen
Ne demek oCuma’ya kadar su hariç bişi tüketmeyeceğim
Kaç çıkıyorsun kiCuma’ya kadar su hariç bişi tüketmeyeceğim
Niye canım artımı gördünCuma’ya kadar su hariç bişi tüketmeyeceğim
Geçmiş olsun canımHastalara allah sıfa versın.. bende de romatızma var galıba sureklı eklem yerlerım sancılanıp kasılıyorev de sıcak ama ben bı yelek fılan gıymeyınce hemen baslıyor
Evet canım erteleme gitBenden yine kanama geldidoktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?