• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benden yine kanama geldi:KK43: doktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43:
Uff banada görünüyor kadın doğum yolları sol kasogımda 15 gündür agrı var ara ara vuruyor ama bayaga acıtıyor. gitm3side ayrı dert dediğin gibi garanti 2 çocukla gitmem gerekiyor hava soguk. 4 normal doğum yaptım ama çatal fobim hala geçmedi oyuzdende erteledim biraz belki gecwr diye ama artık iyice şiddetlenmeye başladı. Önümğzrek hafta giderim mecbur sende ihmal etme cnm emzirdiğin için normalde olabilir ama yinede görün bi.
Selam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşum :hasta: Süründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
Yaa çok geçmiş olsun cnm inş toparlarsın biranönce
Wc banyo duvarlarini temizliycem kv kizimla hazir ilgileniyorken kahvaltı gec yapmış kahve yaparım iceriz
Kolay gelsin cnm bende bitirdim işlerimi oturmaya davetliyim bugün oraya geçicem birazdan ağır bir sınav beni bekliyor sabah kahvaltı yapmadım elma yedim sadece çok abartmadan salata ile geciştircem inş.

Uff banada görünüyor kadın doğum yolları sol kasogımda 15 gündür agrı var ara ara vuruyor ama bayaga acıtıyor. gitm3side ayrı dert dediğin gibi garanti 2 çocukla gitmem gerekiyor hava soguk. 4 normal doğum yaptım ama çatal fobim hala geçmedi oyuzdende erteledim biraz belki gecwr diye ama artık iyice şiddetlenmeye başladı. Önümğzrek hafta giderim mecbur sende ihmal etme cnm emzirdiğin için normalde olabilir ama yinede görün bi.
Sana da geçmiş olsun canım. Belki soğuklardandır ciddi bişey yoktur inşallah:(
İnşallah normaldir benim hepsi sezeryan tüpleri de bağlattım ya korkuyorum açılır falan diye 🤭

Ne demek o 😲 yemektemi yemiyeceksin olmaz oyle tekrar hemen geri alirsin verdigini
Kaç çıkıyorsun ki 😬
Uykusuzluk mahvediyor insanı. Çok normal kaç çıkıyorsan bil ki kilo değil kesinlikle kuzular iyileşsin normale dönecek her şey :KK66:
80 çıktım sabah sinirlerim alt üst resmen gelsem sadece olumsuz konuşacağım onun için sizinde canınızı sıkmamak için okuyup gidiyorum :( kendimi bu yaşa kadar hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim elimden hiç bişi gelmiyor çocuklara 2 ay oldu :KK42:

Menum
Sabah 12.30
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
6 siyah zeytin
Maydanoz dereotu roka

Aksam 18.15 -18.30
1 kase mercimek corbasi
Yumurtali ispanak yemegi
Nohutlu bulgur pilavi

Gunu kapattim cay ve su icerim aksam ogununde miktar belirtmedim yaptigim diyette doyana kadar cunku kahvaltiyi 12 de yapacagim
Kahvalti 12de aksam yemegi 7 de 7/18
7saat tokluk /18 saat aclik olacak
40 gun bu sekilde besleniyorum bu beslenme sekli seviye seviye her seviye farkli cok fazla kilo aldim vucudumu terbiye etmem ve eski dinc haline dondurmem lazim
Spor 30 dk leslie boosted
Kahvaltı 10:30
3 yk menemen 2 dilim ekmek

14:00 1 kase brokoli salatası
1 sigara böreği
3 çiğ köfte marul
1 çatal İncirli tatlı

16:30 türk kahvesi 2 kare çikolata

2,5 lt su
2 şişe maden suyu

15 Dk Leslie
30sn plank
10dk kondisyon bisikleti
5.000 adım.
Kondisyon zor geldi.
Yarın sabah 15dk yapmaya çalışacağım.
Sabah akşam 2 set halinde düşünüyorum.
Anka Anka
İyi akşamlar.
Musaitken menümü yazayım.
Sabah 9.45
3wassa
1.5 has yumurta
Bol yeşillik
Krem peynir
3kuru kayısı
10 🥜
1kupa rezene çay

Ara
2kucuk elma
Yarım Trabzon hurması

Akşam
16.00
2kase bol pulbiberli somon çorbası
3catal makarna
Bol salata

Şu 2litre 500mlsi mineralli gazlı su
2kupa rezene çayı
1kupa filtre kahve
1kupa papatya yatmadan önce içerim.

Spor 5000adim
Kondisyona da bineceğim yazarım.
Anka Anka
Sabah 9.30
2 dl ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Çay
1 avakado

Akşam 17.00
1 kase domates çorbası
10 sarma
3 yk kavurma

Su 1.5 lt
30 mekik 20 sn plank

Ben de yazayım menümü.
Sabah 9.30
2 tereyağında yumurta
4yk patatesli yumurta
Yeşillik
Tuzsuz sürülebilir beyaz peynir
3wasa
1kupa rezene çayı
4kuru kayısı
10fistik

12.00
Bir kupa sütlü filtre kahve

14.00
2kepce sebze çorbası

16.30
6yk kepekli bulgur pilavı
3yk yoğurt
Yeşil fasulye
Et döner

Su
yatasiya kadar 2olur
Spor
70dk normal yürüyüş
20dk kondisyon bisikleti
Anka Anka maşallah diyorum kaptanım.🧿
G gunesli gunler
Bugünkü sporumu toplu yazayım.
70dk normal yürüyüş
60sn plank
30dk kondisyon bisikleti
Anka Anka
G gunesli gunler
Kızlar spor puanlarını ilk sayfadan bakıp hesaplayıp yazabilir misiniz acabao_O Çok zor oluyor hesaplamak benim için.
Çok geçmiş olsun canım yaa :KK43:
Bırak uğraşma ben yaparım gece falan yorma kendini :KK43:
Sağ ol canım bugün iyiyim :)

Yaa çok geçmiş olsun cnm inş toparlarsın biranönce

Kolay gelsin cnm bende bitirdim işlerimi oturmaya davetliyim bugün oraya geçicem birazdan ağır bir sınav beni bekliyor sabah kahvaltı yapmadım elma yedim sadece çok abartmadan salata ile geciştircem inş.
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun tam okuyamadım ama geçmişi sen de hastaymışsın.
Bu performans uygulaması 8 haftada bir tur atlıyor. Nota aldığımız hafta 8. haftaydı o tur bitti. Geçen Cuma yeni tur başladı:KK66: nazar boncuğumuz geldi yine :KK66:
Ballıyızzzzz:nazar:

çok geçmiş olsun ya atlatamadı mı :(
Çok teşekkür ederim😔😔
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi... Anka Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...

Kızlar, If diyetine başlasam mı? Kilo vermem çok yavaşladı son haftalarda. Yoğun temponun da etkisi var tabi. Bi faydası olur mu sizce. Bi de bu diyeti ne kadar süre yapıyoruz?
Ben bunu yaptım bir süre bence sen de benim gibisin sanırım bir düzen tutturamıyorsun. Önce iki öğün başlıyorsun. Mesela ilk öğünün saat 11'de
8 saat tokluk süresi dediğimiz süre var
İkinci öğünün 19'da yenilip bitecek şekilde yiyip kapatıyorsun.
Ertesi sabah 11'e kadar su, şekersiz çay ve kahve hariç hiç bir şey yemiyorsun.
Burası da 16 saat açlık süresi.

Bu döngüde bir süre devam edip vücudunu alıştırıyorsun ve yavaş yavaş açlık süresini artırabilirsin. İstersen böyle bırakabilirsin. 24 saat açlık yapanlar var tek öğün beslenip.

Bu bir hayat biçimi diyor uygulayanlar. Ömür boyu bu düzene göre beslenirsen tekrar kilo almak gibi bir sorunun da olmuyor.

Tokluk evresinde ne istersen yiyebilirsin ama olayın felsefesi sağlıklı besinlerle beslenmek ve zayıflamak için uygulayanlar ölçülü beslenmek zorundalar. O yüzden istediğin sağlıklı şeylerden bu iki öğünde makul porsiyonlarda yiyorsun.

Karatay da bunun bir benzeri aslında onda da sabah-akşam iki öğün arada açlık yapıyorsun ki yağ yakımı olsun vücutta. Tek farkı karatayda gluten/karbonhidrat yok.

Çok teşekkür ederim😔😔
Maalesef doktor yatış verdi hastanedeyiz crp yüksek çıktı kanda enfeksiyon var bu gece hastanedeyiz belki akşama izinli çıkarabilirim yarın sabah tekrar geleceksiniz dedi... Anka Anka canım bu hafta beni mazur gör lütfen inşallah haftaya düzene girerim...
Geçmiş olsun :(

Kullanıcı Adı
3.12.2019​
4.12.2019​
5.12.2019​
6.12.2019​
7.12.2019​
8.12.2019​
9.12.2019​
656. Etap
Anka
400​