Turşu çok su tutar. O yüzden özellikle perşembe akşamları yemiyoruz öyle şeylerCanan karatay tursuyu ve tursu suyunu cok tavsiye ediyor o sebeple sakinca gormedim yedim yaptigim diyettede yasak degil sanirim
Tmm canim dikkat ederimTurşu çok su tutar. O yüzden özellikle perşembe akşamları yemiyoruz öyle şeylermesela ben artık perşembe akşamları kabak sote yiyorum
Bebişin kaç aylıktı canım?Tmm canim dikkat ederim
18 oldu canimBebişin kaç aylıktı canım?
maşallah18 oldu canim
O bende de oldu. Vücudumuz sağlıklı beslenmeyi kabullenemiyorBende cok usuyorum kanim cekiliyor sanki saglikli beslenince hep boyle oluyor karbonhidrat seker isitiyor galiba
Kabak soteyi nasıl yapıyorsunuz?Turşu çok su tutar. O yüzden özellikle perşembe akşamları yemiyoruz öyle şeylermesela ben artık perşembe akşamları kabak sote yiyorum
2 yasina kadar emziririm canim memeye cok duskun .maşallahkuzuma. Daha ne kadar emzireceksin canım. Son aylarını iyi değerlendir de kilolar patır patır gitsin
O bende de oldu. Vücudumuz sağlıklı beslenmeyi kabullenemiyor
Şimdi hastaneden geldik kızım 39.3 gördü kateş ....
Aslında bana En iyi gelen 2 öğün bir minik ara...bugün ona başladım .. sabah 10.30 gibi kahvaltı saat 14.00 gibi ara öğün yogurt /kefir
Akşam 16.30 -17.30 arası ... genellikle protein ağırlıklı besleniyorum sebze ile doymuyorum.. bakliyat olarak tercihim barbunya yada yeşil mercimek...
Bana aç karnına spor yapmak çok iyi geliyor sabah sporu bende çok etkili 🖒🖒🖒
bende aynı şişkoyum canımSiskoyum canim hemde cokkksen nasilsin
Hosbuldum tesekür ederim kizlar
Ay hadi yaza kadar fit olacaksın o zaman.2 yasina kadar emziririm canim memeye cok duskun .
Canim ben bebegim 2 aylikken basladim 20 kilo verdim almasaydim simdi fittim olsun saglik olsun napalim bundan sonrasi bana ders oldu hep dengelemem lazimAy hadi yaza kadar fit olacaksın o zaman.
sirkeyi kendin yaptıysan serbest. Hazır sirkelerle yapılan turşular yasak canım.Canan karatay tursuyu ve tursu suyunu cok tavsiye ediyor o sebeple sakinca gormedim yedim yaptigim diyettede yasak degil sanirim
Dün 30 saniyeydi sen neden önden gittin:)Günaydın Kızlar,
Dün Akşam sporum,
40 sn Plank 13 P
30 Dk tempolu yürüyüş 75 P
Anka
G gunesli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?