Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tamam canım..inşallah 1. oluruz..geldiğim hafta böyle bişey olursa acayip motive olucam kısmetsede önümüzdeki hafta daha çok vericem:)))))))

o zaman sana bir tüyo. birinciyiz merak etme. bireysel birinci de bizden çıktı. bunda tuğçenin etkisi var tabi ama daha önce de bahsettiğim gibi tuğçe etkisi olmasa bile 1.yiz. baya yüksek yüzdemiz.

Merhaba Kızlar. Bildiriminizi inceledim. Bir tek tuğçe dikkatimi çekti. 1 haftada 7.6 kilo birden vermiş gözüküyor. Doğrumu? Hata var gibi sanki:uhm: Onun haricinde hepsi tamamdır...İyi akşamlar, sevgiler, 2. Takıma.s.

benim pek bi katkım olmasada çok sevindim 1.. oluşumuza umarım haftaya benimde katkım olur takımımıza :eek::eek::çok üzgünüm:

tatlişkom sen neler yedin bugün nasıl geçti benim şu dakikaya kadar iiyiydi

ben saba maydonoz suyu 1 elma ögle ızgara tvuk salatta azöncede 3 fincan şekersiz çay ve paşaküllahı diye bi tatlı ama diyet yaptıımm:))valla yagı felan 4/3 azaltılmış:))gerçekten şekeride azaltılmış akşamda bilmiom ne yicegiminaniknaniknaniknanik

canım bende eltime gittim kahvaltıya 1 dilim çavdar ekmeği(herkes gülüyo valla nereye gitsen yoktur diye ekmeğimi de yanımda götürüyorum)beyaz peynir bi de küçücük bi dilim börek yedim..öğlende son kalan lahanamı yedim.akşamda ızgara bişeyler yerim salatayla heralde:)))))

arkadaşlar merhaba
bu hafta iyi gitmişiz
ben kendimi uzun süredir hiç bu kadar azimli hissetmemiştim herşeye kuralı kuralına uyuyorum kendime bir koç buldum ama dışarıdan....
bizim klinikte bir doktorumuz var çok severim iyi anlaşırız o bana koçluk yapıyor güzel diyet listeleri getirdi öğlen yemeğede birlikte gidiyoruz onun motivasyonuyla çok az yemeye başladım ihtiyacımdan fazla yediğimi farkettirdi bana....bende haftaya patlama yaparım herhalde....ayrıca biz klinik olarak diyetteyiz bu süper oldu ara öğünler falan yapıyoruz saatli meyve yiyoruz toplu diyet yapmak çok iyi biri diğerini frenliyor....

benimde akşam eşim balık getircekti getirirse balık yyerim olmassa yogurt elma tarçın karışımımdan yicem yaa bide ben bugün çok oynadım dans ettimmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kalori harcamışımdırr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba
bu hafta iyi gitmişiz
ben kendimi uzun süredir hiç bu kadar azimli hissetmemiştim herşeye kuralı kuralına uyuyorum kendime bir koç buldum ama dışarıdan....
bizim klinikte bir doktorumuz var çok severim iyi anlaşırız o bana koçluk yapıyor güzel diyet listeleri getirdi öğlen yemeğede birlikte gidiyoruz onun motivasyonuyla çok az yemeye başladım ihtiyacımdan fazla yediğimi farkettirdi bana....bende haftaya patlama yaparım herhalde....ayrıca biz klinik olarak diyetteyiz bu süper oldu ara öğünler falan yapıyoruz saatli meyve yiyoruz toplu diyet yapmak çok iyi biri diğerini frenliyor....

çok sevindim senin adına..toplu halde yapılıyo olması da ayrıca çok ii motive eder insanı..

kızlar bu ikinci oldu yaa yine giremedim kilomu. okulda girmeyi düşünmüştüm sabah,internette sorun vardı ve öylece kalakaldım. şimdi geldim eve.gerçekten çok üzgünüm. artık çalışmaya başladım oturup bilgisayarın başına geçemeyince paylaşım da yapamıyorum. geçici olarak ayrılabilirim eğer isterseniz çünkü katkım olmuyor. 56 kiloyum zaten kilo da veremedim. diyetyapamıyorum. okulda hep ekmek arası şeyler yiyoruz. pazartesiden itibarn kendime diyet şyler yapıp götürcem okula. ve diyete başlıcam artık.buna bi dur demem gerekiyor.. koşuşturmacada zayıflarım diye düşünmüştüm ama olmadı.

kızlar bu ikinci oldu yaa yine giremedim kilomu. okulda girmeyi düşünmüştüm sabah,internette sorun vardı ve öylece kalakaldım. şimdi geldim eve.gerçekten çok üzgünüm. artık çalışmaya başladım oturup bilgisayarın başına geçemeyince paylaşım da yapamıyorum. geçici olarak ayrılabilirim eğer isterseniz çünkü katkım olmuyor. 56 kiloyum zaten kilo da veremedim. diyetyapamıyorum. okulda hep ekmek arası şeyler yiyoruz. pazartesiden itibarn kendime diyet şyler yapıp götürcem okula. ve diyete başlıcam artık.buna bi dur demem gerekiyor.. koşuşturmacada zayıflarım diye düşünmüştüm ama olmadı.

ya kilo veremedin diyemi ayrılmak istiyorsunn bence ayrılma canım sen geçen haftalarda takımımıza çok destek oluyodun hatırlıyorum yazdıklarını bence devam et

en güzel spor oynamak bence güzelim.sen spor yapamıyorum diyodun.oyna işet bundan güzel spor mu olur:))))))))))))

kızlar sonuçları açıkladım. beynim döndü yalnız bana biraz müsade. baby senin adına nasıl sevindim. sonuçta kendi çözümünü kendin yaratmışsın, harika birşey bu.
gökcen sen de canını sıkma. bak hafta içinde ne zaman kilonu bildirebiliyorsan o zaman bildir. cuma günü diye bekleme istersen. görünen o ki her zaman müsait olamıyorsun cuma günleri. sen tartıldığın zaman buraya yaz. hani tartılıp girebildiğin her zaman yaz buraya. biz en sonuncusunu giremezsen cuma günü kullanalım.
sen de baby gibi iş şartlarına uygun birşeyler düşün canım. şimdi biz dışardan onu yap bunu yap desek önerilerimiz havada kalabilir. ama ne bileyim hani yoğurt alsan, elma. ya da yaptırabiliyorsan yağsız tost. bunlar alternatifler olarak geliyor aklıma. bir hafta istersen bak bakalım neleri düzenleyebilirsin diye yeme düzeninde. öğlen ağırlıklı yemen sorun değil esasında. önemli olan akşam yemeklerinde kaçırmaman ve kaçamak yapmaman. eminim sen de kısa sürede bir düzen bulacaksın. bu kadar kilo vermişken geri dönmek istemeyeceksindir.
hadi bana müsade kızlar. biraz pc başından kalkayım. yazılar uçuşmaya başladı gözümde.

arkadaşlarrrrrrr 1. liğinizi tebrik ederim :hooray:
7. takımdan sevgilerrr
a.s.

(cimcimem sende burdaymışsın demek Şeniz)

İnsan hiç kardeş takımını 10. , kendisini de 1. yaparmı.:jeyyar: Hani kardeşlik???Küstüm oynamıyorumkaydirigubbakcemile3
Çok çok çok tebrik ederim çıtır bayanlarr.a.s.:hooray::nazar: Sevgilerr:lepi:

X