• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

"Öğretmenim nasılll değişmişsiniz" dedi 3 yıl önce okuttuğum öğrencim bugün bana. Değişmişsiniz derken çok kilo almışsınız dolayısıyla daha yaşlı görünüyorsunuz saçlarınız kısacık olmuş makyajda yapmamışsınız bakımsızlaşmışsınız kıyafetleriniz sporken klasik olmuş demek istedi aslında evet kilo insanı böyle yapıyor maalesef nerde nerde dizüstü etekler giydiğim small kıyafetler aldığım 36 beden pantolonlar giydiğim günler ? Belli etmesemde eski öğrencime çok üzüldüm çünkü evet değişmiştim kilo hem bedenimi hem de ruhumu ağırlaştırdı... ;(((

"Öğretmenim nasılll değişmişsiniz" dedi 3 yıl önce okuttuğum öğrencim bugün bana. Değişmişsiniz derken çok kilo almışsınız dolayısıyla daha yaşlı görünüyorsunuz saçlarınız kısacık olmuş makyajda yapmamışsınız bakımsızlaşmışsınız kıyafetleriniz sporken klasik olmuş demek istedi aslında evet kilo insanı böyle yapıyor maalesef nerde nerde dizüstü etekler giydiğim small kıyafetler aldığım 36 beden pantolonlar giydiğim günler ? Belli etmesemde eski öğrencime çok üzüldüm çünkü evet değişmiştim kilo hem bedenimi hem de ruhumu ağırlaştırdı... ;(((

oLABİLİR , BEN DE ESKİDEN 36 BEDEN GİYİODUM AMA KARARLIYIZ DEĞİL Mİ :34:
BENİM HEDEF GERÇİ 38 BEDEN :53:

Bugün gezi vardı düzensiz oldu biraz:)Aslında muhallebi de yiyecektim de börek çok yağlı gibiydi.
Sabah
1 bardak yarım yağlı süt
1 porsiyon kıymalı börek

Akşam
1 hamburger
1 orta şekerli türk kahvesi

ama yaaa yarın cuma ,perşembe günü yenir mi bunlar :5:

İyi geceler dünkü göz dönmemden sonra bugün yediklerim
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğlen salata
Arada 1 meyve ve bol bol bitki çayı içtim
Akşam balık ve salata yedim