- 29 Nisan 2013
- 1.697
- 2.432
- 333
akşama kadar iyi de , o ne öyle yaaaa baklava reçel ekmek
regl döneminde misin :44:
Aynen ya ama sabah tartı da 68 dim :) bugün hafif yedim sabahta yürüyüş yaptım
2 ay oldu doğum yapalı daha adet olmadım (sezaryen)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama kadar iyi de , o ne öyle yaaaa baklava reçel ekmek
regl döneminde misin :44:
aynen ya ama sabah tartı da 68 dim :) bugün hafif yedim sabahta yürüyüş yaptım
2 ay oldu doğum yapalı daha adet olmadım (sezaryen)
"Öğretmenim nasılll değişmişsiniz" dedi 3 yıl önce okuttuğum öğrencim bugün bana. Değişmişsiniz derken çok kilo almışsınız dolayısıyla daha yaşlı görünüyorsunuz saçlarınız kısacık olmuş makyajda yapmamışsınız bakımsızlaşmışsınız kıyafetleriniz sporken klasik olmuş demek istedi aslında evet kilo insanı böyle yapıyor maalesef nerde nerde dizüstü etekler giydiğim small kıyafetler aldığım 36 beden pantolonlar giydiğim günler ? Belli etmesemde eski öğrencime çok üzüldüm çünkü evet değişmiştim kilo hem bedenimi hem de ruhumu ağırlaştırdı... ;(((
oLABİLİR , BEN DE ESKİDEN 36 BEDEN GİYİODUM AMA KARARLIYIZ DEĞİL Mİ
BENİM HEDEF GERÇİ 38 BEDEN
evet canım kararlıyım inşallah ocak ayına kadar eski kiloma 53 e düşeceğim
şuanda kaçsın , çizelgeyi göremiyorum ben :44:
süt verdiğin sürece olmazsın ...daha doğrusu ,sütün azalmya başlayınca oluyosun sanırım..ben 6.ayda olmuştum
69 ;(( diyetisyene başladım yeni canım sen kendi yöntemlerinle mi rejim yapıyorsun
hissedebileceğim bi kilo kaybı olmadı açıkçasıPeki adet olunca kilon düşüyor mu :)
Bugün gezi vardı düzensiz oldu biraz:)Aslında muhallebi de yiyecektim de börek çok yağlı gibiydi.
Sabah
1 bardak yarım yağlı süt
1 porsiyon kıymalı börek
Akşam
1 hamburger
1 orta şekerli türk kahvesi
ama yaaa yarın cuma ,perşembe günü yenir mi bunlar
Sabah : 1 küçük peynir
Öğlen : çorba - 2 yk bulgur pilavı - 2 yk İzmir köfte - bol su
Akşam : 1 minik kek :)
Yürüyüş yaptım
Kızlar şimdi tartıldım baya çok çıktım diğerlerinde hep sabah tuvalete çıktıktan sonra tartılıyordum umarım sabaha herşey düzelir de bir kaç yüz gram verebilirim