• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın hanımlar

Bu haftaki kilomu bildireyim;

Geçen haftaki kilom : 87,30
Bugünkü kilom : 86,00
aradaki fark : 1,30

valla nasıl verdim anlamdım yoksa bu hafta fazla dikkat edemedim, hergünüm biraz sorunlu geçti.Neyse kızlar bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalışırım.

ya kaptan nerde ben anlamıyorum ki gerçekten kızmaya başlıyorum her hafta her hafta ben yapıyorum kaptan gelinceye kadar yaptım kaptanlığı üstlendim ama yani bir yere kadar benimde işlerim ver lütfen yani ben ne yapayım. kaptancığım nerdesin ses ver listeyi yap. benden başka kimse el atmıyor haliyle bende yoruldum bu sonuçta benim isteyerek üstlendiğim bişi değil. kızlar kusura bakmayın bu hafta listeyi hazırlayamıcam. gerçekten yoğunum şu saat oldu hala kimse el atmadı listeye ve ben çıldırıcam az kaldı :27:

ya kaptan nerde ben anlamıyorum ki gerçekten kızmaya başlıyorum her hafta her hafta ben yapıyorum kaptan gelinceye kadar yaptım kaptanlığı üstlendim ama yani bir yere kadar benimde işlerim ver lütfen yani ben ne yapayım. kaptancığım nerdesin ses ver listeyi yap. benden başka kimse el atmıyor haliyle bende yoruldum bu sonuçta benim isteyerek üstlendiğim bişi değil. kızlar kusura bakmayın bu hafta listeyi hazırlayamıcam. gerçekten yoğunum şu saat oldu hala kimse el atmadı listeye ve ben çıldırıcam az kaldı :27:

kim ki kaptanımız , kaptanlar da bildirim yapıyo mu normalde yoksa sadece takımı mı çalıştırıyo :53:

kızlar kendi isteğimle ayrılmak istiyorum gerçekten hiç iyi hissetmiyroum kendimi kusura bakmayın kendinize iyi bakın ben yine buralardan olurum fakat gruba dahil olamayacağım daha fazla hepinizi çok seviyorum :16: hatam kusurum olduysa affola :26:

Sen nereye gidiyorsun yaaaa????

kızlar kendi isteğimle ayrılmak istiyorum gerçekten hiç iyi hissetmiyroum kendimi kusura bakmayın kendinize iyi bakın ben yine buralardan olurum fakat gruba dahil olamayacağım daha fazla hepinizi çok seviyorum :16: hatam kusurum olduysa affola :26:

canım ya sen neden ayrılıyorsun gruptan gitme bir yere yaa.Neden kimse hazırlamamış listeyi anlasam ben yapim.Kimden yardım istememiz gerekiyor yoksa ben yapim ama gerçekten anlamıyorum.

çirkin ördek yavrusu sen yardım et bari bak grup dağılmaya dönmüş ne oldu bu 2 günde grubumuza anlamadım.

**12.TAKIM 326. ETAP**

dalin26 ( 74.5 ///%) bildirimde bulunmadı.
değişimgünlüğüm ( 63,5/63 /0,5/%0,79)
cirkinordekyavrusu (68/68/0/% 0)kilosu sabit.
benbirtaneyim ( 72.8/72,4/0.4/%0.55 )
adayaren38 (69.3/69/0.3/%0.43)
rabia1984 (87.3/86/1,3/%1.49)
luveyla (68.8///%) bildirimde bulunmadı.
TheBeyin (66/66/0/%0) kilosu sabit.
maviask (55.6/55.4/0,2/%0.36)
phalanx(68.8/67.7/1.1/%1,60)

12.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Back