Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kaptan nerde ben anlamıyorum ki gerçekten kızmaya başlıyorum her hafta her hafta ben yapıyorum kaptan gelinceye kadar yaptım kaptanlığı üstlendim ama yani bir yere kadar benimde işlerim ver lütfen yani ben ne yapayım. kaptancığım nerdesin ses ver listeyi yap. benden başka kimse el atmıyor haliyle bende yoruldum bu sonuçta benim isteyerek üstlendiğim bişi değil. kızlar kusura bakmayın bu hafta listeyi hazırlayamıcam. gerçekten yoğunum şu saat oldu hala kimse el atmadı listeye ve ben çıldırıcam az kaldı
kim ki kaptanımız , kaptanlar da bildirim yapıyo mu normalde yoksa sadece takımı mı çalıştırıyo
kızlar kendi isteğimle ayrılmak istiyorum gerçekten hiç iyi hissetmiyroum kendimi kusura bakmayın kendinize iyi bakın ben yine buralardan olurum fakat gruba dahil olamayacağım daha fazla hepinizi çok seviyorum hatam kusurum olduysa affola :26:
kızlar kendi isteğimle ayrılmak istiyorum gerçekten hiç iyi hissetmiyroum kendimi kusura bakmayın kendinize iyi bakın ben yine buralardan olurum fakat gruba dahil olamayacağım daha fazla hepinizi çok seviyorum hatam kusurum olduysa affola :26: