Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam millet nasılsınız
Biz iyimiz ama ben bu hafta menü bildirimi yapmasam yediklerim buraya yazsam sığmaz
Şaka bir yana iki bebeyle giremiyorum nete
öğle yemeğim ;
semizotu salatası....
akşama kadar bayılmam inşallah ,bayağı doydum gerçi
Neler koyuyorsun semiz otu salatasına canım yoğurtlu mu yapıyorsun
ah ne yaptın kız sen kesin yazıl spora ya çok iyi oluyor keske benimde imkanım olsa :sSabah
1 dilim ekmek
1 bardak nescafe
Ara
1 topkek ((
2 ev yapımı kurabiye
1 çikolatalı gofret
Öğle
Tavuk döner
3 kaşık pilav
1 kutu ayran
Coştum resmen bugün ya. O ara nedir canım sıkıldı. Bugün spor salonuna gittik kayıt olsam mı diyorum olursam 3 mü 4 gün mü gitsem kararsız kaldım. Aslında iyi olacak aletle spor fitness düşünüyorum.
gayet güzel canım :)Sabah : dereotlu peynirli omlet - salatalık - zeytin - rezene çayı
Öğlen : şeftali - üzüm
Akşam : salata
Ara : ballı çerez
Pilates yaptım
tartıl canım bişi olmaz . inş. güzel vermişssindir:)Günaydın kızlar dün şok diyetimin 1. Gününü bitirdim bugün 2.ve son gün cuma yaklaşıyor bakalım kaç gr vermiş olacağım inşallah en az 700 gr dır. Birde diyetisyenim sadece burda tartıl dedi ama cuma günü için mecburen tartılmak zorundayım
canım güzel güzel:) karında şişlik oluyor ya bendede var o regl dönemin falanmı ki :S belki yediklerinde yapabilir :SGünaydınlllllaarrrrrrrrrrr,
2 gündür o kadar uykucu oldumki anlatamam, kızımı uyutacağım diye ben uyuyorum valla.
Bu arada akşam yürüyüşümü yaptım ve akşamki menüm;
1 kase yeşil mercimek yemeği
2 dilim tam tahıllı ekmek
Biraz salata
Sabahki menümüde yazm;
2 dilim peynirli tam tahıllı ekmek ve 2 bardak çayyy
Bugün karnım şiş anlamadım neden sanki patlayacağımm
tebrik ederim canım inş. daha çok verirsin :)günaydın demeden dalmıım topiğe ,herkeslere günaydın ,hafif bir gün diliyorummmm
sabah yediğimi yazayım ve kaçayım ;
beyaz peynirli yumurta
domates salatalık
8 siyah zeytin
şekersiz çay...
sabah tartıldım , 64 ün altına inmişim ,çok mutluyummmm , cumayı bekliyorum
ah ne yaptın kız sen kesin yazıl spora ya çok iyi oluyor keske benimde imkanım olsa :s
canlarım ara öğün olarak
1 tane yeşil çay
6 tane burçak bisküvi
öğlen menüm;
5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Biraz semizotu yemeği+yoğurt
biraz salata
sonraki ara öğünde yine yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
Bu arada benbirtanem tatlım işten sıkıldım çok evet bugün ihtiyacım olmasa hemen ayrılırım ama dayandığım yere kadar dayanacağım.Bu arada kpss'ye hazırlanıyorum ( tabiki hazırlanmak denirse) İnşallah bu yıl kpss'yi başarırsam benim için daha iyi olacak.
günaydın kızlar hadi canlanın ya ben diyet kafasından çıkıyorum böyle yardım destekkkkk
dün
sabah
1haşlanmış yumurta
1dilim peynir
3zeytin
domates salatalık biber
1dilim ekmek
ara
yarım elma
öğlen
1bardak süt
ara
6yk fitness gevrek+ 1bardak süt
akşam
4yk mantar yemeği
4yk bakla tanesi
2yk yoğurt+ domates
1dilim ekmek
Evet dün öyle çoştum bugün dedim kesin gene 56 ları gördüm bir baktım 55 kilo dün 55.2 ydi :) Neyse bugün yok kaçamak inşallah. Sporada yazılacağım 3 günle başlayayım. Geç kalktım bugün.
Sabah
2 dilim küçük tam buğday ekmek
1 dilim kaşar peynir.
şu ana kadar yediklerim bunlar aç degilim.
gayet de diyettesin gibi görünüyo bu lsteye göre
canlarım ara öğün olarak
1 tane yeşil çay
6 tane burçak bisküvi
öğlen menüm;
5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Biraz semizotu yemeği+yoğurt
biraz salata
sonraki ara öğünde yine yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
Bu arada benbirtanem tatlım işten sıkıldım çok evet bugün ihtiyacım olmasa hemen ayrılırım ama dayandığım yere kadar dayanacağım.Bu arada kpss'ye hazırlanıyorum ( tabiki hazırlanmak denirse) İnşallah bu yıl kpss'yi başarırsam benim için daha iyi olacak.