• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dün
1dilim peynir
3zeytin
yumurta
1dilimden az ekmek
domates salatalık

ara
4kayısı

öğlen
6tane cips
3yk makarna

ara
1incir
1nektari

akşam
1dilim ekmek
1dilim peynir
2lokma çikolata ufaktı :)

çok kötü besleniyorum ama canım yemek istemiyor yiyincede kusuyorum dün akşam kustum zaten :(

Son düzenleme:
bütün zayaıflamacı arkadaşlarıma selamlar ;
bizim dün piknik vardı ama çok yemedim :46:

dünkü yediklerim ;
kahvaltı
peynir zeytin domates salatalık
1 tambuğdaylı poğaça
birkaç kaşık kısır
birkaç kaşık patates salatası
bir minicik de mozaik pasta (piknikteydim , tek firem bu :1: )

öğle+akşam yemeği
ızgara balık +salata...

hastayım canım midem sorunlu yine. valla kaç gündür giremedim fırsat olmadı çok yoğunum. bu haftada ders seçimlerim var bakalımne olacak :)

Cnm benimde midem çok kötüydü liseye giderken. Her sabah fanta açma yemekten midemi yara yapmıştım. Hafif beslendim yedikten sonra uzanmadım dik durdum. Soğuk ve sıcak tüketmedim ılık şeyler yedim. Kızartma ve asitli şeylerden uzak durdum zamanla düzeldi.

Cnm benimde midem çok kötüydü liseye giderken. Her sabah fanta açma yemekten midemi yara yapmıştım. Hafif beslendim yedikten sonra uzanmadım dik durdum. Soğuk ve sıcak tüketmedim ılık şeyler yedim. Kızartma ve asitli şeylerden uzak durdum zamanla düzeldi.

benim üzüntüden ve strestenmiş :s bakalım ben aslında hafif şeyler yiyorum :S

dün
1dilim peynir
3zeytin
yumurta
1dilimden az ekmek
domates salatalık

ara
4kayısı

öğlen
6tane cips
3yk makarna

ara
1incir
1nektari

akşam
1dilim ekmek
1dilim peynir
2lokma çikolata ufaktı :)

çok kötü besleniyorum ama canım yemek istemiyor yiyincede kusuyorum dün akşam kustum zaten :(

senin doktor herhangi bir beslenme düzeni verdi mi ? diyet zararlı olmasın bünyeye :44:

Bugün fazla gibi oldu karbonhidrat. Sabah birşey yiyemeden çıktım canım hiç istemedi.

Sabah
2 salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
Ara
1 küçük eti cin bisküvi
1 parça çikolata 20 gr kadar

Öğle
2 peynirli tost - Kücük dilim ekmekle
1 dilim çig köfte
1 kase yoğurt

Back