• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

DUYURU VAKTİ.
BÜTÜN KIZLARIN DİKKATİNE!!
KIZLAR CUMA GÜNÜ ÖĞLEN 12 KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORSUNUZ.
ilk kilonuz :? buraya cuma günü tartıldığınız bir hafta önceki kilonuzu yazıyorsunuz
bu haftaki kilo : buraya cuma günü tartıldığınız kiloyu yazıyorsunuz.
aradaki fark : geçen hafta ile bu haftaki kilonuzun arasındaki farkı yazıyorsunuz.
gruba yeni dahil olan arkadaşlarım hedef kilosu yazacak.
ve yüzdesini hesaplıyacaksınız.
YÜZDE HESAPLAMA. 1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

YANİ EN SON ŞÖYLE BİRŞEY OLUŞTURMANIZ GEREK
XXXX (61/60.5/0,5/%0,82)

Son düzenleme:
kilo çizelgemide aptım hadi hayırlısı bakalım

amaaa ben sizlerle olduğumda daha motive oluyorum lütfen benide alın bildirimleri her akşam toplu yazarım olmazmı

çöy canım bayramdan sonra inşallah başayacağım daha iş yerim ile görüşmedim tatil dönüşü uğrayacağım

öglen yemeğim:
bir kase yoğurt
yarım muz
1 kara erik

Canim sen gruba dahilsin tamamdir...tatilde kilo bildirimini kacirmazsan sorun olmaz tatlim..yetetki cuma 12 yi unutma sekerim :))

kızlar sız nettınız bole 12 kısıden fazla lımıtı asmıssınız bır takım en fazla 12 kısı olabılır.mecburen eleme yapmak durumundayım takımı en cok aksatan bırını cıkarmak zorundayım.

ben bırtaneyım tesekkur ederım bebegım gorevı sen sırtlanmıssın mercı seker.lakın kılo bıldırımı yaparken ılk katılımdakı kıloya gerek yok sadece gecen haftakı kılo ve bu haftakı kılo yeterlı

benı tanımayanlara kendımı ksıaca tanıtayım yenı gelen arkadaslar hosgelmısler sefa getırmısler ben 12.takım kaptanıyım saglık sorunu nedenıyle 2 haftadır ızınlıydım ve buhafta goreve gerı dondum

5.takımda 95 kılo ıle basladıgım dıyet yolculuguma 12.takımda en son 76 ıle devam edıyorum.
takımımız ust sınır olan 12 kısıyı gectıgı ıcın en az katılım gosteren bır yada 2 kısıyı elemek zorundayım.aksı taktırde kural ıhlalı olur yada tum takımların rızası alınarak 15 e cıkarılabılır ama 15 kısı cok fazla suan ıcın.takım ortalamasını cok etkıler .12 kısıde kalmayı dusunuyorum.

neysekı bundan sonra hep beraber zayıflıcııkk ınsallah hepınıze basarılar

kızlar sız nettınız bole 12 kısıden fazla lımıtı asmıssınız bır takım en fazla 12 kısı olabılır.mecburen eleme yapmak durumundayım takımı en cok aksatan bırını cıkarmak zorundayım.

ben bırtaneyım tesekkur ederım bebegım gorevı sen sırtlanmıssın mercı seker.lakın kılo bıldırımı yaparken ılk katılımdakı kıloya gerek yok sadece gecen haftakı kılo ve bu haftakı kılo yeterlı

benı tanımayanlara kendımı ksıaca tanıtayım yenı gelen arkadaslar hosgelmısler sefa getırmısler ben 12.takım kaptanıyım saglık sorunu nedenıyle 2 haftadır ızınlıydım ve buhafta goreve gerı dondum

5.takımda 95 kılo ıle basladıgım dıyet yolculuguma 12.takımda en son 76 ıle devam edıyorum.
takımımız ust sınır olan 12 kısıyı gectıgı ıcın en az katılım gosteren bır yada 2 kısıyı elemek zorundayım.aksı taktırde kural ıhlalı olur yada tum takımların rızası alınarak 15 e cıkarılabılır ama 15 kısı cok fazla suan ıcın.takım ortalamasını cok etkıler .12 kısıde kalmayı dusunuyorum.

neysekı bundan sonra hep beraber zayıflıcııkk ınsallah hepınıze basarılar

canım aslında durdurmuştum üye alımını ama fark etmeden 12 den fazla olmuşuz. grubumuza ne kadar istek var ne güzel. şimdi grubran elenecek kişilere gelince üzücü olabiliyor. cuma günü bildirimde bulunmayan kişiler olursa onları eleye biliriz :26: ve deneme sürecinde aktif olmayanları :26:

canım aslında durdurmuştum üye alımını ama fark etmeden 12 den fazla olmuşuz. grubumuza ne kadar istek var ne güzel. şimdi grubran elenecek kişilere gelince üzücü olabiliyor. cuma günü bildirimde bulunmayan kişiler olursa onları eleye biliriz :26: ve deneme sürecinde aktif olmayanları :26:

Kesinlikle katiliyorum sana cnm..cuma bildirimde bulunmayan elenir ki bence 3 ten fazla kisi olucak o durumda kalan..

eger rakam 12 den cok fazla ıse gecen hafta lısteye gırenler aynen bu haftada lıstede olsunlar gerı kalanlar deneme surecınde devam etsınler katılımı az ve mazeretı yok olanlara gore onları eleyıp dıgerlerını alırız.

canım sen bilirsin kaptan sensin artık. sana bırakıyorum bu konuyu :26:
amadediğin mantıklı gözüküyor :) luveyla arkadaşımız annesi hastanedeymiş aslında onu izinli yapabiliriz. fazla paylaşımda bulunamıcak sanırım :S
bilemiyorum işler karıştı biraz:26:

canım sen bilirsin kaptan sensin artık. sana bırakıyorum bu konuyu :26:
amadediğin mantıklı gözüküyor :) luveyla arkadaşımız annesi hastanedeymiş aslında onu izinli yapabiliriz. fazla paylaşımda bulunamıcak sanırım :S
bilemiyorum işler karıştı biraz:26:

hastalık konuları vs en onemlı mazerettır bu sebeple kımseyı lıste dısı edemem.etık olmaz.o lıstede devam etsın.eger durumlar cok karısıksa zaten kendısı karar verecektır.
dedıgım gıbı suan mevcut olan herkes takımda kalmayı cok ıstıyorsa cıkarmak dogru olmaz oylamaya sunarım dıger takımlardan 1 ı bıle red oyu vermezse takım sayısını usulunce yukarı cekerız.

hastalık konuları vs en onemlı mazerettır bu sebeple kımseyı lıste dısı edemem.etık olmaz.o lıstede devam etsın.eger durumlar cok karısıksa zaten kendısı karar verecektır.
dedıgım gıbı suan mevcut olan herkes takımda kalmayı cok ıstıyorsa cıkarmak dogru olmaz oylamaya sunarım dıger takımlardan 1 ı bıle red oyu vermezse takım sayısını usulunce yukarı cekerız.
canım ben ona takım dışı edelim demedim paylaşımda bulunamaz diye sadece izinli yazabiliriz. onu gruptan atmış olmayız. ben öyle bişey demek istemedim:)
grupta gerçekten kalmak istiyorlarsa bencede oylamaya sunalım ama cuma günü zaten bildirim yapmayacaklar olabilir. elenesek kişiler olabilir.

canım ben ona takım dışı edelim demedim paylaşımda bulunamaz diye sadece izinli yazabiliriz. onu gruptan atmış olmayız. ben öyle bişey demek istemedim:)
grupta gerçekten kalmak istiyorlarsa bencede oylamaya sunalım ama cuma günü zaten bildirim yapmayacaklar olabilir. elenesek kişiler olabilir.

dettt kaptana cevap verılmez azına bıber surerım hehehehhehe analdım sekerım ben sneı ole dedın demedım zaten.

takımı 15 kısıye cıkarmak kolay ama sonrası sıkıntı oluyor.ortalama dusuk kalıyor hep.oyuzden ben pek taraftar deılım ama takımda kalmak ısteyenede gıt demem asla.son care olarak ole yapacaz.

ama dedıgınde mantıklı

sevgılı 12.takım uyelerı takımımız uye sayısı olarak ust sınırı astıgı ıcın 2 secenegımız var ya uyeler arası eleme yapıcaz yada talep coksa dıger takımlara oylamaya sunucam uye sınırını 15 e yukseltıcem.

bunuda en ıyı anlamak ıcın sole bır yol dusundum ısın ozu cuma gunu kılo bıldırımınde olan herkes takımda devam etmek ısteyen kısıler demektır.
buna göre cuma gunu bıldırımıne 12 den once gelenler takımda devam edecek gelmeyenler takım dısı olacaktır.gormedım duymadım bılmedım olmasın.eger cuma gunu herkes burda olursa ozaman dıger takımlara oylamaya sunacam ve takım sayımızın ust sınıra cekılmesını ıstıcem.

ey ahalı duyduk duymadık demeyın :1::1::1:

Son düzenleme:
dettt kaptana cevap verılmez azına bıber surerım hehehehhehe analdım sekerım ben sneı ole dedın demedım zaten.

takımı 15 kısıye cıkarmak kolay ama sonrası sıkıntı oluyor.ortalama dusuk kalıyor hep.oyuzden ben pek taraftar deılım ama takımda kalmak ısteyenede gıt demem asla.son care olarak ole yapacaz.

ama dedıgınde mantıklı
canım şimdi cumaya kadar yaklaşık olarak 2 günümüz var her üyenin girdiği tarihlere ve mesajlarına bakarız en az aktif ve cuma için paylaşımda bulunmayanları gruptan eleyebiliriz.

gecmis oldun cnm... kendine dikkat et...

Aaaa görmedim ki yazdığını dondun mu sen :))) hoşgeldin sefalar getirdin..annenn nasil oldu??

valka takimda ben varim benbirtaneyim degisimgunlugum rabia adayaren thebeyin alsen iris maviask luveyla var..hatirladiklarim bu arkadaslar....bi jac kisi daha var ama onlar pek paylasimlari yok...onlari takimdan saymayalim. Saydigim arkadaslar düzenli paylasimda bulunan sevgili dostlar :)))
senden sonra kaptanligi benbirtaneyim yaptı. .Çünkü benim ufaklik hasta oldu ilgilenemem diye onunla anlastik..iyi ki de o yapmış valla mükemmeldi :)) o daha bilgi sahibi cnm kim var kim yok...

Bende varım bi de hergün paylaşımda bulunuyorum :( bi dün yazamadım oğlum hastaydı onu da akşam yazdım.
Gruba başladığımda ki kilom 69,60

Back