• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızar dayanamayıp o tartıyı görünce atlıyorum üstüne ben ya :1:
66.9 olmuşum 700 gr daha gitmişş :)
Şimdi kahvaltı yapacağım.
3 dilim peynir
4 zeytin
2 ç.k kadar kayısı reçeli
1 tuzsuz kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates

Öncelikle grubta kimler var kimler yok hakıkaten karıştı iyice düzenli giriş yapmadığınız için.

hoşgeldin canım. ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen katılabilirsin aramıza.

iris sen daha önce katılmıştın takıma ama seni göremiyorum buralarda bu hafta yine paylaşım yaptığını görmedim. yanılıyorsam beni düzelt lütfen.

hoşgeldin canım. ne yapalım canım buralardayıım tatilimin son günlerinin tadını çıkarıyorum :)

daha önce cuma yarışmalarına katıldınmı ?

evet katıldım ve paylaşım yapmadım , geçmişi okumadığımdan yediklerimizi yazmamız gerektiğini bilmiyodum :17:

sabah yediklerimi de yazayım ama hep aynı şeyler yiyom sabahları ;

peynir zeytin domates salatalık 1 yumurta :56:

bizim ağustos topik i buraya taşınmış galiba :3::3::3::3:

ya bu arada paylaşayım hazır burada iken , geçen gün bir arkadaşım uzun süreden beridir diyetisyetn kontrolunde iken diyet yaptığından ama pek te kilo vermediğinden bahsetti,
epey zaman sürünce bu durum en sonunda gıda ile ilgili bir test varmış, sanırım alerji testinin çok çok falz çeşitlisi gibi bir şey, vucut bazı gıdaları depoluyormuş ,(en azından anladığım bu ) neyse diyet yapan arkadaşın ne yazıkki diyet listesinde bulunan bir çok ürüne karşı bu şekilde bir tepkisi olduğu ortaya çıkmış,mesela yumurta,yeşil çay, maydonoz vb. yani arkadaş aslında diyet yaptığını düşünürken aslında vucudu yediği her şeyi daha da çok depolamaya gidiyormuş, :26::26::26: bilmeden yaptığımız ne çok şey var diye düşündüm o anda,siin de aklınızda olsun diye paylaşmak istedim.

anaaammm ,nerde yaptırmış kız ,biz de yaptırak ya ..belki de benim en büyük sorunum o , belki de su içsem depoluyorum lan :27::27::27:

Günaydın kızlar;

akşam muhabbet güzelmiş topikte ama ben kaçırdım :37::37:

Neyse başka bir muhabbete inşallah

Bu arada kahvaltımı yazim;

Şekersiz 2 bardak çay
Tam tahıllı peynirli ekmek yedim.
Ama olsun doydum ya şükür

Bu arada şimdi türk kahvemi içiyorum enerji içinnn

Kızlar moralim çok bozuk sabah işe giderken kızım arkamdan bir yaygara kopardıki gelde bugün bu moralle çalış, ah ah bu hayat şartları keşke çalışmamızı gerektirmeseydi.İnşallah bugün bu moralle yemek yemeğe çalışmam

üzülme ,büyüyünce hatırlamayacaklar nasılsa ,hem oyuna dalıp normale dönmüştür merak etme .....moralsizliği bahane edip de yemek yeme sakın :20:

günaydınnnn sabah 9 da kahvaltımı yaptım
ıhlamur
domates salatalık biber
6 tane zeytin
1 dilim peynir biraz ceviz
1 yumurta

şükür doydum

Güzel menü :)
Ben bugün akşam yürüyüşe başlamayı düşünüyorum malum ben sıcak şehirde yaşıyorum havaların biraz soğumasını bekledim o yüzden :)
Sen spor yapıyo musun ?

Herkese günaydın kızlar kaç gündür giremedim.. Annemler başka şehirde kaza yapmış kaç gündür üzgünüm malesef.. Şimdi istanbula dönüyorlar bende istanbula gideceğim anneme bakacağım.. Arada girebilrim nete cuma günleri de kilo raporu için girerim..
Zaten şu an patates diyeti yapıyorum..
Görüşmek üzere..

Günaydın kızlar;

akşam muhabbet güzelmiş topikte ama ben kaçırdım :37::37:

Neyse başka bir muhabbete inşallah

Bu arada kahvaltımı yazim;

Şekersiz 2 bardak çay
Tam tahıllı peynirli ekmek yedim.
Ama olsun doydum ya şükür

Bu arada şimdi türk kahvemi içiyorum enerji içinnn
sen gel canım akşamları yaparız muhabbetimizi:))

Kızlar moralim çok bozuk sabah işe giderken kızım arkamdan bir yaygara kopardıki gelde bugün bu moralle çalış, ah ah bu hayat şartları keşke çalışmamızı gerektirmeseydi.İnşallah bugün bu moralle yemek yemeğe çalışmam
canım olacak böyle şeyler büyüdükçe alışır. benim annemde kendimi bildim bileli çalışır. ben anneme dualar ediyorum her akşam bu devirde tek maaşla çocuk büyütülmüyor ne yazıkki. ben ünv gidiyorsam annem sayesinde:)

Herkese günaydın kızlar kaç gündür giremedim.. Annemler başka şehirde kaza yapmış kaç gündür üzgünüm malesef.. Şimdi istanbula dönüyorlar bende istanbula gideceğim anneme bakacağım.. Arada girebilrim nete cuma günleri de kilo raporu için girerim..
Görüşmek üzere..

geçmiş olsun canım umarım önemli bişi yoktur.
küstüm işte kımsede hosgelmıssen sefa getırmıssen dememıs hayınlarr sızı

takım cok kalabalıklasmıs cırkıncım kımler var kaç kısıyız sımdı lısteyı duzenleyeyım
hoşgeldin canım özlettin kendini. sen yokken çok kalabalık oldu buralar :)

Görüşmek üzere..

gecmis oldun cnm... kendine dikkat et...

takım cok kalabalıklasmıs cırkıncım kımler var kaç kısıyız sımdı lısteyı duzenleyeyım

Aaaa görmedim ki yazdığını dondun mu sen :))) hoşgeldin sefalar getirdin..annenn nasil oldu??

valka takimda ben varim benbirtaneyim degisimgunlugum rabia adayaren thebeyin alsen iris maviask luveyla var..hatirladiklarim bu arkadaslar....bi jac kisi daha var ama onlar pek paylasimlari yok...onlari takimdan saymayalim. Saydigim arkadaslar düzenli paylasimda bulunan sevgili dostlar :)))
senden sonra kaptanligi benbirtaneyim yaptı. .Çünkü benim ufaklik hasta oldu ilgilenemem diye onunla anlastik..iyi ki de o yapmış valla mükemmeldi :)) o daha bilgi sahibi cnm kim var kim yok...

Güzel menü :)
Ben bugün akşam yürüyüşe başlamayı düşünüyorum malum ben sıcak şehirde yaşıyorum havaların biraz soğumasını bekledim o yüzden :)
Sen spor yapıyo musun ?
ya sorma akşamları hep yemek istiyorum saat 16 ya kadar yemesemde oluyor ama sonra gidiyor işte:47:
spor yapıyordum 2 aydır bıraktım ve 4 kilo aldım şimdi tekrar başlayacağım ama dışarda spor şansım yok iki tane küçük bebeğim var evde koşu bandım var onda yürüyüş ve koşu yapmaya başladım dün itibari ile
bide plates yapmaya çalışıcam hergün
inşallah hemen gider 10 kilo yağ:52:
Gunaydin herkese...
Bugun ankara kapali ve soguk...
kizim gec kalkti o yuzden daha kahvalti yapmadim...bitki cayi iciyorumm simdi..
yaaaa biz 7 de hortladık:47:
Görüşmek üzere..
çok geçmiş olsun allah şifasını versin umarım ciddi bişey yoktur

ben yeni katıldım henüz adepte olamadım
hoşgeldinnnnn

Sağolun kızlar.. kaburgaları kırılmış annemin malesef.. başka şehirde oldukları için bana gelme dediler bugün gidiyorum..

Dalinciğim hoşgeldin canım merakla bekliyordum seni ama kaza hasebiyle sık giremem bu aralar diye düşünüyorum.. durum ne bilmiyorum çünkü cuma raporunda görüşürüz..

dalin26 ( 76,8 / / / % )
çirkinördekyavrusu ( 68,6/ / / % )
değişimgünlüğüm ( 63,8/ / / % )
benbirtaneyim (74,3/ / / % )
adayaren38 ( 69,8/ / / % )
rabia1984 ( 88,4 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu

hatırladıklarım bu kişiler :) yanlarında bildirim yazmayan arkadaşlar eğer yarın kilo bildirimi yapmazsa gruba dahil olamayacaklardır.

Son düzenleme:
Back