Hastanede tanistik cnm...ben hasta o doktor :))) sonra sonuclari gostermeye gittim bi baktim birlikte cay iciyoruz..:))))
vay iyiymiş inş. allah nasip ederde kalbme göre birini bulurum :)
canım ben çıkıyorum sana iyi geçeler. öpüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede tanistik cnm...ben hasta o doktor :))) sonra sonuclari gostermeye gittim bi baktim birlikte cay iciyoruz..:))))
Annelik ne zor di mi :))) onlarin kılına zarar gelse dunyayi yikacak güç birikiyor bi anda yureginde insanin...
bununla gecmis olsun cnm...
vay iyiymiş inş. allah nasip ederde kalbme göre birini bulurum :)
canım ben çıkıyorum sana iyi geçeler. öpüyorum
Öncelikle grubta kimler var kimler yok hakıkaten karıştı iyice düzenli giriş yapmadığınız için.
hoşgeldin canım. ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen katılabilirsin aramıza.
iris sen daha önce katılmıştın takıma ama seni göremiyorum buralarda bu hafta yine paylaşım yaptığını görmedim. yanılıyorsam beni düzelt lütfen.
hoşgeldin canım. ne yapalım canım buralardayıım tatilimin son günlerinin tadını çıkarıyorum :)
daha önce cuma yarışmalarına katıldınmı ?
bizim ağustos topik i buraya taşınmış galiba
ya bu arada paylaşayım hazır burada iken , geçen gün bir arkadaşım uzun süreden beridir diyetisyetn kontrolunde iken diyet yaptığından ama pek te kilo vermediğinden bahsetti,
epey zaman sürünce bu durum en sonunda gıda ile ilgili bir test varmış, sanırım alerji testinin çok çok falz çeşitlisi gibi bir şey, vucut bazı gıdaları depoluyormuş ,(en azından anladığım bu ) neyse diyet yapan arkadaşın ne yazıkki diyet listesinde bulunan bir çok ürüne karşı bu şekilde bir tepkisi olduğu ortaya çıkmış,mesela yumurta,yeşil çay, maydonoz vb. yani arkadaş aslında diyet yaptığını düşünürken aslında vucudu yediği her şeyi daha da çok depolamaya gidiyormuş, :26::26::26: bilmeden yaptığımız ne çok şey var diye düşündüm o anda,siin de aklınızda olsun diye paylaşmak istedim.
Kızlar moralim çok bozuk sabah işe giderken kızım arkamdan bir yaygara kopardıki gelde bugün bu moralle çalış, ah ah bu hayat şartları keşke çalışmamızı gerektirmeseydi.İnşallah bugün bu moralle yemek yemeğe çalışmam
günaydınnnn sabah 9 da kahvaltımı yaptım
ıhlamur
domates salatalık biber
6 tane zeytin
1 dilim peynir biraz ceviz
1 yumurta
şükür doydum
günaydınnnn sabah 9 da kahvaltımı yaptım
ıhlamur
domates salatalık biber
6 tane zeytin
1 dilim peynir biraz ceviz
1 yumurta
şükür doydum
sen gel canım akşamları yaparız muhabbetimizi:))Günaydın kızlar;
akşam muhabbet güzelmiş topikte ama ben kaçırdım
Neyse başka bir muhabbete inşallah
Bu arada kahvaltımı yazim;
Şekersiz 2 bardak çay
Tam tahıllı peynirli ekmek yedim.
Ama olsun doydum ya şükür
Bu arada şimdi türk kahvemi içiyorum enerji içinnn
canım olacak böyle şeyler büyüdükçe alışır. benim annemde kendimi bildim bileli çalışır. ben anneme dualar ediyorum her akşam bu devirde tek maaşla çocuk büyütülmüyor ne yazıkki. ben ünv gidiyorsam annem sayesinde:)Kızlar moralim çok bozuk sabah işe giderken kızım arkamdan bir yaygara kopardıki gelde bugün bu moralle çalış, ah ah bu hayat şartları keşke çalışmamızı gerektirmeseydi.İnşallah bugün bu moralle yemek yemeğe çalışmam
Herkese günaydın kızlar kaç gündür giremedim.. Annemler başka şehirde kaza yapmış kaç gündür üzgünüm malesef.. Şimdi istanbula dönüyorlar bende istanbula gideceğim anneme bakacağım.. Arada girebilrim nete cuma günleri de kilo raporu için girerim..
Zaten şu an patates diyeti yapıyorum..
Görüşmek üzere..
hoşgeldin canım özlettin kendini. sen yokken çok kalabalık oldu buralar :)küstüm işte kımsede hosgelmıssen sefa getırmıssen dememıs hayınlarr sızı
takım cok kalabalıklasmıs cırkıncım kımler var kaç kısıyız sımdı lısteyı duzenleyeyım
Herkese günaydın kızlar kaç gündür giremedim.. Annemler başka şehirde kaza yapmış kaç gündür üzgünüm malesef.. Şimdi istanbula dönüyorlar bende istanbula gideceğim anneme bakacağım.. Arada girebilrim nete cuma günleri de kilo raporu için girerim..
Görüşmek üzere..
küstüm işte kımsede hosgelmıssen sefa getırmıssen dememıs hayınlarr sızı
takım cok kalabalıklasmıs cırkıncım kımler var kaç kısıyız sımdı lısteyı duzenleyeyım
ya sorma akşamları hep yemek istiyorum saat 16 ya kadar yemesemde oluyor ama sonra gidiyor işteGüzel menü :)
Ben bugün akşam yürüyüşe başlamayı düşünüyorum malum ben sıcak şehirde yaşıyorum havaların biraz soğumasını bekledim o yüzden :)
Sen spor yapıyo musun ?
yaaaa biz 7 de hortladıkGunaydin herkese...
Bugun ankara kapali ve soguk...
kizim gec kalkti o yuzden daha kahvalti yapmadim...bitki cayi iciyorumm simdi..
çok geçmiş olsun allah şifasını versin umarım ciddi bişey yokturHerkese günaydın kızlar kaç gündür giremedim.. Annemler başka şehirde kaza yapmış kaç gündür üzgünüm malesef.. Şimdi istanbula dönüyorlar bende istanbula gideceğim anneme bakacağım.. Arada girebilrim nete cuma günleri de kilo raporu için girerim..
Görüşmek üzere..
ben yeni katıldım henüz adepte olamadımküstüm işte kımsede hosgelmıssen sefa getırmıssen dememıs hayınlarr sızı