• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dalin26 ( 76,8 / / / % )
çirkinördekyavrusu ( 68,6/ / / % )
değişimgünlüğüm ( 63,8/ / / % )
benbirtaneyim (74,3/ / / % )
adayaren38 ( 69,8/ / / % )
rabia1984 ( 88,4 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu

hatırladıklarım bu kişiler :) yanlarında bildirim yazmayan arkadaşlar eğer yarın kilo bildirimi yapmazsa gruba dahil olamayacaklardır.

Alsen ve irisde var canim...

Sağolun kızlar.. kaburgaları kırılmış annemin malesef.. başka şehirde oldukları için bana gelme dediler bugün gidiyorum..

Dalinciğim hoşgeldin canım merakla bekliyordum seni ama kaza hasebiyle sık giremem bu aralar diye düşünüyorum.. durum ne bilmiyorum çünkü cuma raporunda görüşürüz..

tatlım çok geçmiş olsun ALLAH en kısa zamanda annene şifa versin

ama ben pazertesi tatile gidiyorum ne olcak peki akşamları girmeye çalışırım ama:5:

canım seni gruba dahil etmem zor tatilin bitince tekrar gelirsen o zaman duruma bakarız. çünkü tatile gittiğinde girememe i htimalinde vardır. grubumuzunda kurallarında yazdığı gibi düzenli paylaşımda bulunmamız gerek. sen yeni dahil olmuş biri olarak listemize dahil olmadan tatile gitmen grubumuz acısından daha iyi. eğer bildirim yapamayıp sonra diskalifiye olursan bir daha grupların hiç birine dahil olamazsın.

dalin26 ( 76,8 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu

hatırladıklarım bu kişiler :) yanlarında bildirim yazmayan arkadaşlar eğer yarın kilo bildirimi yapmazsa gruba dahil olamayacaklardır.

ana grupta en Şişko benmişim :26::26::26:

derhal zayıflamam gerekli

ama ben pazertesi tatile gidiyorum ne olcak peki akşamları girmeye çalışırım ama:5:

Canim o hafta izinli yazariz tatil donysu tekrar yarismaya dahil olursun eger devam etmek istiyorsan???

Bu arada işe baslama durumun ne oldu? Karar verdin mi?

kilo çizelgemide aptım hadi hayırlısı bakalım

amaaa ben sizlerle olduğumda daha motive oluyorum lütfen benide alın bildirimleri her akşam toplu yazarım olmazmı

çöy canım bayramdan sonra inşallah başayacağım daha iş yerim ile görüşmedim tatil dönüşü uğrayacağım

öglen yemeğim:
bir kase yoğurt
yarım muz
1 kara erik

dalin26 ( 76,8 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu

Kaç kiloyla diyete başladığımız mı ?
68,6 ile başladım şu an 66.9 kiloyum ben :61:

alsen daha yeni dahil oldu canım gruba o deneme süresinde. iris ise paylaşımda bulunmadı böyle devam ederse gruba dahil olmayacak. 1 hafta sonunda karar verilecek.

ab ye girmekten de zormuş anacım gruba girmek ya :1:
yediklerimi yazıyorum ,başka ne yazmam gerekiyo ki?

Kaç kiloyla diyete başladığımız mı ?
68,6 ile başladım şu an 66.9 kiloyum ben :61:

canım geçen cuma günü kaç kiloydun bunu yazacaksın cumata günü saat 12 kadar :)
diyete başlama kilon :? yani geçen cumaki kilon
bu hafta ki kilon ?
aradaki fark ?
hedef kilon ?
bunları yazacaksın :)

kilo çizelgemide aptım hadi hayırlısı bakalım

amaaa ben sizlerle olduğumda daha motive oluyorum lütfen benide alın bildirimleri her akşam toplu yazarım olmazmı

çöy canım bayramdan sonra inşallah başayacağım daha iş yerim ile görüşmedim tatil dönüşü uğrayacağım

öglen yemeğim:
bir kase yoğurt
yarım muz
1 kara erik
canım akşamlarıda olsa paylaşım yapacaksan bu hafta yani cuma günü tartıll o senin başlangıç kilon olacak 1 hafta sonra listemize dahil edebilirim. listeye dahil etmem için grubumuzu cuma gibi yada cumartesi-pazar gelenler dahil olabilir. cuma yarışına 2-3 gün kala dahil edemem.
ab ye girmekten de zormuş anacım gruba girmek ya :1:
yediklerimi yazıyorum ,başka ne yazmam gerekiyo ki?

canım ilk sayfada kuralları okuduysan günde 5 mesaj diyor sen yeni eni yazmaya başladın. bens seni 1 haftadır göremedim ve dün geldin geri. benide anla her gelen kişiyi takıma yazarsam diğer hafta gelmediğinde ortalamamız düşüyor ve diğer arkadaşların bu kişinin hatası yüzünden az kilo vermiş olarak gözüküyor. eğer düzenli paylaşımda bulunursan seni haftaya gruba dahil edebilirim.

canım akşamlarıda olsa paylaşım yapacaksan bu hafta yani cuma günü tartıll o senin başlangıç kilon olacak 1 hafta sonra listemize dahil edebilirim. listeye dahil etmem için grubumuzu cuma gibi yada cumartesi-pazar gelenler dahil olabilir. cuma yarışına 2-3 gün kala dahil edemem.

canım ilk sayfada kuralları okuduysan günde 5 mesaj diyor sen yeni eni yazmaya başladın. bens seni 1 haftadır göremedim ve dün geldin geri. benide anla her gelen kişiyi takıma yazarsam diğer hafta gelmediğinde ortalamamız düşüyor ve diğer arkadaşların bu kişinin hatası yüzünden az kilo vermiş olarak gözüküyor. eğer düzenli paylaşımda bulunursan seni haftaya gruba dahil edebilirim.

ortalamayı düşürmeyeyim o zman şimdilik :34:
öğlen yediklerimi de yazayım ;
dünden kalan 1 tabak zeytinyağlı kabak ve salata :56:

Back