Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam kızlar.. bu hafta ben battım yaa.. sizleri de batırdım. kilom 57,5... 2-3 gündür bi şişkinlik var.. regl olcam galiba.. yakın yani.. kusura bakmayın olur mu? çünkü en son 56,5 tim ve verdim diye seviniyordum.ama sabah 57,5 çıktım.. herkese kolay gelsin..

slm kızlar... uyuya kalmısım kusur bakmayın....gökcencim simdi senn kiloyu ve benmkini girip bildirimi tamamlıcm ama once wcye girmem lzım dha tartılmadım bile :):)

pff...wcye cıkamadım deli oldum

Son düzenleme:
12.TAKIM **86. ETAP **
spacegirl: (65,0) / 63,8/ 1,2/1,85 %)
Fiyuce: (58.8) / 58.4 / 0.4 / 0.68%)
sunbul: (57,5) / 58.4 / -0.9 / -1.57%)
pengicuu: (62,2) / 62,2/0 / 0%)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / 67.0 / -0.8 / -1.21%)
Gkcn57) / 57.5 / -0.5 / -0.88%)
tugce76,5) /75,6 / 0,9/ 1,18%)
Molihua63.8) / 63.4 / 0.4 / 0.63%)
sbnmcsm69,8) / 69,1/ 0,7/ 1,00%)
hülyalı: (56.0) / 55.0/ 1.0/ %1.79) **Yeni Üye**
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (695.8) / 692.4 / 3.4 / 0.49%)

Bildiriminiz doğru kızlar. Bizde de bildirimini yapmayan 2 kişi kaldı. Onları bekliyoruz. 2. takımdan sevgilera.s.

günaydın kızlar geç 1 saat ama kafamı kaldıramıyorum günlerdir bu saatlerde kalkıyorum bendede uyku düzeni kalmadı neyse kızlar hepiniz saolun destek verdiniz:teselli: ben kendime durmak bilmeyen nefsime kızgınım inşallah bugün kontrolümü kjaybetmicem herkese ii günlera.s.

Fıstıklar,kontrol edermisniz? a.s.

2. TAKIM **86. ETAP**
tarikim (59.0/59.0/0.0/0.00% )
Kocaeli (63.0/63.0/0.0/0.00% )
aydasu (59.0/59.0/0.0/0.00% )Mezun Olmak İstiyor
singing kettle (72.0/72.0/0.0/0.00% )
silviya Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
EBRU2205(67.0/67.0/0.0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0.0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0.0/0.00%)
december(58.6/58.0/0.6/ 1.02%)
çiçek(64.0/63.5/0.5/0.78%)
handemi(74.4/73.0/1.4/1.88%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (644.0/641.5/2.5/0.39%)

kızlar yanlıs bakmadıysm bu hafta 4. olduk... ha gayret umarım haftaya ilk3 de oluruz a.s.

kızlar ben bugün sabah 4 bitki çayı 2 bardak su içtim annemle kavga ettik okulda kahvaltı etmek zorunda kaldım saat 12de bi tost yedim sonra ders çalışmak için kütüphaneye gittik bi ızgara et yedim yağsız akşam yemeğinde yemek suyunda pişmiş 3 küp patataesle 1,5 kanat yedim haşlanmış.sabah mekiğimi çektim.yani ben cici bir kız olarak devam ediorum :) yemeği az sindireyim oryantalimide yapacam yarım saat yatmadanda yine 50 mekik çekecem :) hepinizi seviom çok koleyyy gelsin :)

anacım bugun valla kimse bana kızmasın kendime ödül verdim...sabah kahvaltı yerine gittim peynirli börek aldım yedim...napiim cnm istedi valla... soracıma birasCIK tulumba tatlısı yedim...öle duruorm...bunun üstüne bi güsel lahana corbamı yaptım....bundan sora diyete devam....
dogrusu benmki pek lahana corbasına benzemio...her türlü sebze var icinde..
brokoli lahana kereviz yapraa havuc kırmızı biber sogan maydonoz domates kabak....hepsini püre gibi yapcam soracıma yogurtlu yerim..sebze de yemem gerekiomus ya..alın işte sebzecokacimcoook tabi tuzsuz ve yagsızkafamçokkarıştı

aksam göbecik atacam pengicu hanım:) ama ben dun 15dk yaptım bugun 20-25dk zamanla arttırcam valla yoruluorm hemencecik dogrusu benmkine göbek atma denemes ya nese:roflol:

ee kızlar...gecen hafta 5. idik...bu hafta 4.
haftaya 3. oluo muyuz :jeyyar::jeyyar:

fiyucem sefan olsun kendini ödüllendirmek lazıum arada ben yazın sıkı diyet yapıp ödüllendirmedim kendimi şimdide onun ceremesini çekiyorum çok taktım kafaya ozaman şimdide beynim nefsim diyeti kabul etmiyor özgür kalmak istiyor canım habire 1 şey istiyor ama bugün elimden geldiğince tuttum kendimi yavaş yavaş kendimi sıkmadan diyet yapıcam herkese ii gecelera.s.

Tebrikler 4. olmusuz zamanla olcakk 1.de olcaz:lepi:

Benim bugun serbest gunum ondan ne yedim yazmiycam:dance: Caniniz cekmesin nihahahahah:icecream:bak ne yiyom bakk:icecream:

Ama spora gtcem bugun bacagim baya iyi, gobekde atarimmkaydirigubbakcemile2

Neyse gorusuruk soraqa guzeller

arkadaşlar bugün öglen misafirim vardı 1 dilim kek 1 dilim börek yedim.:roflol:1 fincan şekersiz kahve içtim akşam balık fırında ve turşu yedim:çok üzgünüm:
a.s.

kızlar merhaba...
bu hafta ben dışında herkez güsel kilo vermiş ....
ben kendimi bu haftanın şişkosu ilan ediyorum ben dışında herkez iyi kötü vermiş.....
yeni katılan hülyalıda hızlı bir giriş yapmış bu arada hoşgeldin.....
space ve sibelle sizde iyi gitmişsiniz bu hafta tebrik ediyorum....
haftaya inşallah benim katkım olurda 3.oluruz....

bu arada bir türlü kilo çizelgesi yapamadım kopyala yapıştırı beceremiyorum biriniz sevabına o işlemin hangi tuşlarla yapıldığını yazarsa detaylı çok sevinirim

bugün kendimi kaptırıp 3 saat yürüyüş yaptım :)
her yanım ağrıyor ya :S

Yuh nasil kaptirdin kikaydirigubbakcemile3 yaninda biri vardi ve dedikodu yaptiysan olabilir ama bos bos 3 saaate dayanmaz bunyeeeekaydirigubbakcemile3

günaydıınnnn nası gidiyo kızlar kıvırıyomuyuz ben bi kıvırıyom görmeniz lazım oğlumun bana olan bakışlarınıda görmeniz lazım yalnızhihoyyyt
sabah kahvaltımı yapıyorum şuan 4 dilim b.peynir 1 domates 1 salatalık 1 fincan şekersiz kahvecokacimcoook
diger öğünlerde görüşürüz:1hug:

kaydirigubbakcemile5

gerçekten yaCADIARZU nası yürüdün evde mi dışardamı benim evde band var en çok 1 saat yürüyebiliyorum oda tv karşısında dışardada biri olması lazım yanımda çene yapa yapa olur belki

tempolu değil sallana sallana :)
mp3ü taktım kulağıma ölee nerdeyse bütün şehri gezdim heralde :)
ama hala bacaklarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…