Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün kalktım nesfit yedim hiç iştahım yok ne güsel.....aama akşaama nöbetçiyim inşallah çok kaçırmam nesfitimide yanımda götüreceğim....fiyuce sağol canım....

anacım bugun valla kimse bana kızmasın kendime ödül verdim...sabah kahvaltı yerine gittim peynirli börek aldım yedim...napiim cnm istedi valla... soracıma birasCIK tulumba tatlısı yedim...öle duruorm...bunun üstüne bi güsel lahana corbamı yaptım....bundan sora diyete devam....
dogrusu benmki pek lahana corbasına benzemio...her türlü sebze var icinde..
brokoli lahana kereviz yapraa havuc kırmızı biber sogan maydonoz domates kabak....hepsini püre gibi yapcam soracıma yogurtlu yerim..sebze de yemem gerekiomus ya..alın işte sebzecokacimcoook tabi tuzsuz ve yagsızkafamçokkarıştı

aksam göbecik atacam pengicu hanım:) ama ben dun 15dk yaptım bugun 20-25dk zamanla arttırcam valla yoruluorm hemencecik dogrusu benmkine göbek atma denemes ya nese:roflol:

ee kızlar...gecen hafta 5. idik...bu hafta 4.
haftaya 3. oluo muyuz :jeyyar::jeyyar:

öyle hemencik kurtuluş yok fiyuce hanım afferin wallaha kızlar ben varım diyen herkes sözünde duruyo süper olcak bellerimiz böööle incecik :) kendimize güveniyoruz kendimizi seviyoruz sürekli kilo vercem diyerek deil eğlenerek belleri inceltiyoruz :) göbecikler durmasın bea :) ben sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim domates salatalık yedim şekersiz 1,5 çay bardağı çay içtim :KK43: 2 olacaktı ama kombici amca evimizi bastı :KK43: çay keyfi bilem yaptırmıolar :KK43: neysem sizleri seviyorum zayıfım zayıfsın zayıf zayıfız zayıfsınız zayız değiller :) :eek:

kızlar günaydın..
ben de yeni kalktım...
dün ilacımı içmeye basladım...iğrenc yaa... dogrusu bu seferki demir hapı draje digeri gibi kötü degil...ama o folik asit...ıyykk..sanki peşimde igrenc bi kokuyla geziomusum gibi gelio...
dün tum gun wcye cıkamadım kafaı yicektim... sonuc..sabah 15dk boyunca wcden cıkamadım:roflol:
ya benm artık ders calısmaya baslamam gerekio sanırım...
10 dk sora kahvaltı edicem..malum ilaca göre ayarlamak zorundaım artık...sora kapıcam pcyi ders calısmaya calıscam:kahve:

öptüm hepinizi en koccamanından... valla bilmiom kahvaltıda ne yerim... daa karar vermedim aksam toptan yazarım ok...:1hug:a.s.

Firuzee seni tanidigimdan beri hep yarin ders caliscam dionkaydirigubbakcemile3 Istee buyuk gun bugunmus demekki , sonunda yarinlardaa olduuukaydirigubbakcemile3 Senin yrn geldiyse bizde kilo vereblirz imkansiz die bisi yokk:lepi:

Dun serbest gunumdu ya offf yedim de yedimm aksamm tartiya bi cikdim 66yim, olmayan gobegim kup gibi olmusdu:CüvCüv: haha, sabahda tuvelete gitttim simdi 63:eek:umkaydirigubbakcemile5 Wayyy beee doktor amca kitapda o serbest gunde yedikleriniz sabah gider diodu, aferimm o doktoraa biliomush bak:lepi:

Sporada geri dondum bacagim iyilestii, oryantelimide yapdimm(gerii okdr yemek ustune oryantel cok zor olyomus)

Bugunde plana devam aksam olsun yazarim rapourumu:))))

selam.bugün akşam yine balık yedimcokacimcoook saat 9 gibide meyve :içelim:ama bugün spor yapamadım.inşallah haftaya 3.oluruz kızlarhihoyyyt ha gayret diyorum kendime:enbuyukkk:
a.s.

selam.bugün akşam yine balık yedimcokacimcoook saat 9 gibide meyve :içelim:ama bugün spor yapamadım.inşallah haftaya 3.oluruz kızlarhihoyyyt ha gayret diyorum kendime:enbuyukkk:
a.s.

Bende ha gayret diorummhihoyyyt Ayricaaa oglusun cok tatliymis diorumm:eek:

Bugun nolduu size kizlarrr kahvaltidan sonrasi gelmedi:eek:klava:

1.ogun
bi dilim kepek ekmegi,bi dilim peynir, 4 zeytin, bi kahve
2.ogun
diyet yogurt
3.ogun
2kasik pirinc lapasi, 50gr tavuk ve salata
4.ogun
bir elma ve kahve
5.ogun
100gram tavuk

Bide oryantel yapcam, hava sogukdu spor salonuna gitmeye usendima.s

Yarin gorusmek uzreee optummm

Nasılsınız güzeller. Cumadan beri giremedim. Dün resmen kayıp gündü. Hani komaya girer çıkar ve onca zaman nasıl geçti dersiniz ya aynen öyle bir gündü. Kafamı kaldıramadım. Gündüz uyuyup akşam tekrar 9,5ta yattım ve bu sabah 6 da kalktım. Galiba özüme dönmeye başladım :). Yorulmuş vücut ya. Neyse benden bu kadar.
4. olmuşuz güzeller helal bize hemi de kocaman helal :lepi:. Bir haftada resmen çok güzel toparlandık. Maşallaaahhh hepimize :nazar:.Uzatıverin yanacıkları öpcem :1hug:.
Tuğçe cim maşallah bir kere daha sana. Sessiz ve derinden ama istikrarlı güzel kilo vermeye devam ediyorsun. Sana ayrıca kocaman bir mucks.
Sunbul um ya sen çok yoruldun ve bu mutsuzluk pişmanlık seni daha da yoruyor. Bak bir önerim var. Senin takımdan ayrılmanı filan istemiyorum (kimsenin istemiyorum). Sana iki hafta izin verelim. O iki haftada kilonu sabit geçeriz. Ama sen de bir söz ver. 2 haftanın bir haftasında hiç kilo vs düşünmeyeceksin. Yediklerinden içtiklerinden pişman olmayacaksın. Üzerinde kesinlikle baskı oluşturmayacaksın. Sanki istediğin kiloya inmişsin ve istediğini istediğin kadar yiyebilecekmişsin gibi yapacaksın. Ama bunu gerçekten yapacaksın. Hatta öyle ki şimdi seni rahatsız eden kıyafetlerini değil daha rahat giydiğin kıyafetleri vs giyecek, oradan buradan taştığını düşünmeyeceksin. Bu bir haftada tartıya çıkmak, ağzına lokmayı götürmeden önce kalori hesaplamak vs yok. Tamamen özgürsün yani. İkinci haftada ise kendini güçlendirme çalışmaları yapacaksın. Yine üzerinde baskı kurmadan o hafta yediklerine dikkat edip, zayıflamak için nelerden vaz geçebileceğine, nelerden geçemeyeceğine bakacaksın. Kendini toparlamak için örneğin 3 günlük bir diyet uygulamak, saatli yemek, her yediğini anında bir deftere not etmek vs gibi bir yöntem düşün mesela. Kendine en uygun ve en rahat edeceğin şeyi seç. Aklına yatan bir yöntem, düzen bul ve tekrar başla. Böyle bir uygulamaya ne dersin. Kendini iyi hissettirir mi? Biraz beyni serbest bırakma, üzerindeki baskıyı kaldırma diyelim buna. Sen hep çok azimli ve istikrarlı gittin. hiçbirimizin kilo veremediği haftalarda düzenli kilo verdin ve galiba artık biraz bezginlik geldi. Gel artık yorma kendini. Ver molanı.
Pengicuuu, oryantale başlıyom ama ya ben şöle beni yerimden kaldırıp fıkırtadacak müzikler bulamadım. Benim cd'ler arşivler filan gitmiş :KK43:. Bir iki bişi indirdim netten ı ıh kesmedi. Bana şöyle oturduğum yerde kıvırmama neden olcak birşeyler söyleyin bakim. yarına kısmetse ben de başlayayım.
Fiyucem başla bakim artık şu derslere...Ayrıca kaçamak gününde yediklerinde afiyet bal şeker olsun. bu hafta çok sıkı dayandın sen de.. Hakkındır, helal olsun
Molihua hangi doktor o kaçamak günü yenen ertesi gün gider diyen. sevdim ben o doktoru :)).. Her günümüz kaçamak olsun inşallah :icecream:
Sebnem cim oğluna ve sana maşallah :). Oğlunun tatlılığına, senin de azmine gidiyor bu maşallahlar. Bir an ben de düşündüm, oğlumun önünde kıvırsam valla yedi düvelde adım çıkar delikafadulden. Sıpa oğlum artık nerde dansöz görse annem de böyle oynuyor die rezil eder beni. En iyisi ben o yokken kıvırayım :)
Baby nurse, valla içimizde en zor durumda olanlardansın ya. Şu nöbetler insanın dengesini alt üst eder. Gece çalışmalarımdan biliyorum. Düzen müzen kalmıyor :KK43:(. insan sıkıntıdan, gece bitsin vs die yiyor. çok zor iş. Bunlara rağmen azmin için helal olsun.
Hadi bakalım kızlar bugün güzel bir pazar kahvaltısı yapalım hepimiz. yarına herkes işi sıkı tutmaya başlasın. Bu cuma da inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alalım. bu motivasyonu devam ettirelim. Eminim hepimiz bu ivmeyle güzel kilolar vereceğiz. Bahardaki tiril elbiseleri unutmayalım tamam mı? Mantoların, kabanların altına iyi saklandık. Geliyor soyunup dökünme zamanı.

teşekkür ederim canım :1hug:valla şimdilik babamızdan başka kimseye bişey yumurtlamadı ama okulda ne anlatıyodur bilemem:eek:

bugün sabah kahvaltım pazar gününe yakışır bi sofraydı ama ben diyetime yakışır bi kahvalt yapmadım ne yedigimi anlatmayayım anlamışınızdır:CüvCüv::roflol::roflol::roflol:

kızlar ölü gibi uyumusum ya...saat2de kalktım...
spacem valla calısamıom ya..kafamda ders dısında bi ton sey var....acıorm kitabı geri kapıyorum valla bitmeyecek bu okul :KK43::KK43:

dun 1-2şarkılık kıvırdım mekigi unuttum :KK43: öle işte..sabah kalktım 58.7dio tartım...anlamadım valla...ilaca da basladım cuma gunu...haliyle kalk ilac ic yemek ye...aksam ilac ic yemek ye...pfff bu olay da cok sıkıcı ayrıca kabızlık yapıo :KK43:

kahvaltı: lahana corbası + 1kasık yogurt..
sora baktım kahvaltı kesmedi kuccucuk bi kasede ki cidden kucuk musli +süt..
öle artık aksama yerim anca...çorbayı yaptım duruo...corbadan devam edicem.... öptüm sizi bu hafta biraz firariyim...bildirimi de persembeden yapabilrm haberiniz olsun cuma 2sınavım var cunku...
spacem bildirim de sana kalıo kusura bakma...ancca 5gibi falan en erken girebilirim nete...5e kadar beklerseniz ben hesaplarım..
öptüm sizi koccaman ben kacar...
ders calısmaya calısıcam a.s.

günaydınnn delikafadulden
vallahi yeni kalktım derse başlıycam birazdan
kahvaltı mı etsem öncesinde...
dün akşam kepek ekmeğinin içne tere limon domates peynirle okadar güzel bir akşam yemeği yedim ki..
her gün olsa yerim a.s

en güzel etkisi de sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım 75 olmuşum yahuhihoyyyt
sevgili ege bölgesiii;seni ,her türlü otunu, bol bol sebze yemeklerini,zeytinyağını çokkkkkk seviyorummm cokacimcoook

kızlar öğlen 1 elma yedim saat 4 5 gibide kumpir yedim:KK43: akşam yemiycem
ya lapayı beceremedim ama fiyuce den etkilendim bende lahana çorbası yapıcam:)daha önceden deneyimim ve başarım var çorbala yani lapa gibi olmaz:)

şebnemcim valla bende pek lahana corbası diyetine uymuyorum..acıkcası aklıma geldikce yiyorum dolapta duruyor öylece.. folik asit eksikligi falan dedi ya dr..içinde bu corbanın her türlü sebze var diye yaptım bi yandan da vitamın alayım diye.. tadi cidden kötü ama ben yogurt ve baharat katarak yiyorum işe yarıyor bnde boyle..yogurt seven biriysen tavsiye ederim... a.s.

canm ben yoğurtu çok sevrim.ama lahana diyetini uyguladıgım zaman hiç yogurt katarak denememiştim.acılı ve limonlu yemiştim.çok güzeldi.ve bende işe yaramıştı.yogurtuda ara ögün olarak yerdim

Nasılsınız güzeller. Cumadan beri giremedim. Dün resmen kayıp gündü. Hani komaya girer çıkar ve onca zaman nasıl geçti dersiniz ya aynen öyle bir gündü. Kafamı kaldıramadım. Gündüz uyuyup akşam tekrar 9,5ta yattım ve bu sabah 6 da kalktım. Galiba özüme dönmeye başladım :). Yorulmuş vücut ya. Neyse benden bu kadar.
4. olmuşuz güzeller helal bize hemi de kocaman helal :lepi:. Bir haftada resmen çok güzel toparlandık. Maşallaaahhh hepimize :nazar:.Uzatıverin yanacıkları öpcem :1hug:.
Tuğçe cim maşallah bir kere daha sana. Sessiz ve derinden ama istikrarlı güzel kilo vermeye devam ediyorsun. Sana ayrıca kocaman bir mucks.
Sunbul um ya sen çok yoruldun ve bu mutsuzluk pişmanlık seni daha da yoruyor. Bak bir önerim var. Senin takımdan ayrılmanı filan istemiyorum (kimsenin istemiyorum). Sana iki hafta izin verelim. O iki haftada kilonu sabit geçeriz. Ama sen de bir söz ver. 2 haftanın bir haftasında hiç kilo vs düşünmeyeceksin. Yediklerinden içtiklerinden pişman olmayacaksın. Üzerinde kesinlikle baskı oluşturmayacaksın. Sanki istediğin kiloya inmişsin ve istediğini istediğin kadar yiyebilecekmişsin gibi yapacaksın. Ama bunu gerçekten yapacaksın. Hatta öyle ki şimdi seni rahatsız eden kıyafetlerini değil daha rahat giydiğin kıyafetleri vs giyecek, oradan buradan taştığını düşünmeyeceksin. Bu bir haftada tartıya çıkmak, ağzına lokmayı götürmeden önce kalori hesaplamak vs yok. Tamamen özgürsün yani. İkinci haftada ise kendini güçlendirme çalışmaları yapacaksın. Yine üzerinde baskı kurmadan o hafta yediklerine dikkat edip, zayıflamak için nelerden vaz geçebileceğine, nelerden geçemeyeceğine bakacaksın. Kendini toparlamak için örneğin 3 günlük bir diyet uygulamak, saatli yemek, her yediğini anında bir deftere not etmek vs gibi bir yöntem düşün mesela. Kendine en uygun ve en rahat edeceğin şeyi seç. Aklına yatan bir yöntem, düzen bul ve tekrar başla. Böyle bir uygulamaya ne dersin. Kendini iyi hissettirir mi? Biraz beyni serbest bırakma, üzerindeki baskıyı kaldırma diyelim buna. Sen hep çok azimli ve istikrarlı gittin. hiçbirimizin kilo veremediği haftalarda düzenli kilo verdin ve galiba artık biraz bezginlik geldi. Gel artık yorma kendini. Ver molanı.
Pengicuuu, oryantale başlıyom ama ya ben şöle beni yerimden kaldırıp fıkırtadacak müzikler bulamadım. Benim cd'ler arşivler filan gitmiş :KK43:. Bir iki bişi indirdim netten ı ıh kesmedi. Bana şöyle oturduğum yerde kıvırmama neden olcak birşeyler söyleyin bakim. yarına kısmetse ben de başlayayım.
Fiyucem başla bakim artık şu derslere...Ayrıca kaçamak gününde yediklerinde afiyet bal şeker olsun. bu hafta çok sıkı dayandın sen de.. Hakkındır, helal olsun
Molihua hangi doktor o kaçamak günü yenen ertesi gün gider diyen. sevdim ben o doktoru :)).. Her günümüz kaçamak olsun inşallah :icecream:
Sebnem cim oğluna ve sana maşallah :). Oğlunun tatlılığına, senin de azmine gidiyor bu maşallahlar. Bir an ben de düşündüm, oğlumun önünde kıvırsam valla yedi düvelde adım çıkar delikafadulden. Sıpa oğlum artık nerde dansöz görse annem de böyle oynuyor die rezil eder beni. En iyisi ben o yokken kıvırayım :)
Baby nurse, valla içimizde en zor durumda olanlardansın ya. Şu nöbetler insanın dengesini alt üst eder. Gece çalışmalarımdan biliyorum. Düzen müzen kalmıyor :KK43:(. insan sıkıntıdan, gece bitsin vs die yiyor. çok zor iş. Bunlara rağmen azmin için helal olsun.
Hadi bakalım kızlar bugün güzel bir pazar kahvaltısı yapalım hepimiz. yarına herkes işi sıkı tutmaya başlasın. Bu cuma da inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alalım. bu motivasyonu devam ettirelim. Eminim hepimiz bu ivmeyle güzel kilolar vereceğiz. Bahardaki tiril elbiseleri unutmayalım tamam mı? Mantoların, kabanların altına iyi saklandık. Geliyor soyunup dökünme zamanı.

canım ne kadar güzel moral veriyorsun bizlere....
gerçekten teşekkürler....
evet nöbetlerle başım dertte fizyolojik olarak bünyem yıpranıyor ve çok su topluyor o ödemi atncaya kadar canım çıkıyor valla..o yüzden daha çok bir yol katedemedim

space cnm 1 tanesin nekadar ince güzel düşünmüşsün ablacım dediğin taktik süper olur gerçekten regli haftasınıda atlatmış olurum çok anlayışlısın tekrar teşekkür ederim o zaman bu cuma ve 1 sonraki cuma izinliyim dimi inşallah dönüşüm muhteşem olacak tabi hergün uğrarım buraya sizleri çok özlerim buarada dün güzelce sporumu yaptım birazdan yine bisiklete binicem ve aerobik hareketleri yapıcam enazından sporu bırakmıcam iyice salmamı engellesin hepinize öpücükler iigecelera.s.

bugün sabah yarım simit yedim birazda peynir...
ama öğlen hamburger yedim maalesef.....
akşam o yüzden yemeyeceğim ve yüzmeye gideceğim....

hanımlar bugün ministepper aldım marketten
nasıl bacak çalıştırıyor bilseniz
daha 200 adım yaptım..yatmadan 300 yapmayı daha düşünüyorum..
ilk gün için 500 yeter heralde
30tl ye aldım..epey güzel birşey

öptüm hepinizi

yaa kızlar neden kimse bişey yazmıyo gerçi bende yazamadım ama evde deildim ama geçen haftaya gre heyecan azalmış gibi deldi bana fiyuce nin derse başlamasımı bizi etkiledi:) molihua sen nerelerdesin .neyse..
ben sabah normal bi kahvaltı öglen arkadaşımda sıkma diye bişey yedim adanalılar bilebilir akşamda yemedim öpüyorum hepinizi

X