- 29 Mayıs 2008
- 1.741
- 6
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anacım bugun valla kimse bana kızmasın kendime ödül verdim...sabah kahvaltı yerine gittim peynirli börek aldım yedim...napiim cnm istedi valla... soracıma birasCIK tulumba tatlısı yedim...öle duruorm...bunun üstüne bi güsel lahana corbamı yaptım....bundan sora diyete devam....
dogrusu benmki pek lahana corbasına benzemio...her türlü sebze var icinde..
brokoli lahana kereviz yapraa havuc kırmızı biber sogan maydonoz domates kabak....hepsini püre gibi yapcam soracıma yogurtlu yerim..sebze de yemem gerekiomus ya..alın işte sebzecokacimcoook tabi tuzsuz ve yagsızkafamçokkarıştı
aksam göbecik atacam pengicu hanım:) ama ben dun 15dk yaptım bugun 20-25dk zamanla arttırcam valla yoruluorm hemencecik dogrusu benmkine göbek atma denemes ya nese:roflol:
ee kızlar...gecen hafta 5. idik...bu hafta 4.
haftaya 3. oluo muyuz :jeyyar::jeyyar:
selam.bugün akşam yine balık yedimcokacimcoook saat 9 gibide meyve :içelim:ama bugün spor yapamadım.inşallah haftaya 3.oluruz kızlarhihoyyyt ha gayret diyorum kendime:enbuyukkk:
a.s.
Bende ha gayret diorummhihoyyyt Ayricaaa oglusun cok tatliymis diorumm
Nasılsınız güzeller. Cumadan beri giremedim. Dün resmen kayıp gündü. Hani komaya girer çıkar ve onca zaman nasıl geçti dersiniz ya aynen öyle bir gündü. Kafamı kaldıramadım. Gündüz uyuyup akşam tekrar 9,5ta yattım ve bu sabah 6 da kalktım. Galiba özüme dönmeye başladım :). Yorulmuş vücut ya. Neyse benden bu kadar.
4. olmuşuz güzeller helal bize hemi de kocaman helal :lepi:. Bir haftada resmen çok güzel toparlandık. Maşallaaahhh hepimize .Uzatıverin yanacıkları öpcem :1hug:.
Tuğçe cim maşallah bir kere daha sana. Sessiz ve derinden ama istikrarlı güzel kilo vermeye devam ediyorsun. Sana ayrıca kocaman bir mucks.
Sunbul um ya sen çok yoruldun ve bu mutsuzluk pişmanlık seni daha da yoruyor. Bak bir önerim var. Senin takımdan ayrılmanı filan istemiyorum (kimsenin istemiyorum). Sana iki hafta izin verelim. O iki haftada kilonu sabit geçeriz. Ama sen de bir söz ver. 2 haftanın bir haftasında hiç kilo vs düşünmeyeceksin. Yediklerinden içtiklerinden pişman olmayacaksın. Üzerinde kesinlikle baskı oluşturmayacaksın. Sanki istediğin kiloya inmişsin ve istediğini istediğin kadar yiyebilecekmişsin gibi yapacaksın. Ama bunu gerçekten yapacaksın. Hatta öyle ki şimdi seni rahatsız eden kıyafetlerini değil daha rahat giydiğin kıyafetleri vs giyecek, oradan buradan taştığını düşünmeyeceksin. Bu bir haftada tartıya çıkmak, ağzına lokmayı götürmeden önce kalori hesaplamak vs yok. Tamamen özgürsün yani. İkinci haftada ise kendini güçlendirme çalışmaları yapacaksın. Yine üzerinde baskı kurmadan o hafta yediklerine dikkat edip, zayıflamak için nelerden vaz geçebileceğine, nelerden geçemeyeceğine bakacaksın. Kendini toparlamak için örneğin 3 günlük bir diyet uygulamak, saatli yemek, her yediğini anında bir deftere not etmek vs gibi bir yöntem düşün mesela. Kendine en uygun ve en rahat edeceğin şeyi seç. Aklına yatan bir yöntem, düzen bul ve tekrar başla. Böyle bir uygulamaya ne dersin. Kendini iyi hissettirir mi? Biraz beyni serbest bırakma, üzerindeki baskıyı kaldırma diyelim buna. Sen hep çok azimli ve istikrarlı gittin. hiçbirimizin kilo veremediği haftalarda düzenli kilo verdin ve galiba artık biraz bezginlik geldi. Gel artık yorma kendini. Ver molanı.
Pengicuuu, oryantale başlıyom ama ya ben şöle beni yerimden kaldırıp fıkırtadacak müzikler bulamadım. Benim cd'ler arşivler filan gitmiş . Bir iki bişi indirdim netten ı ıh kesmedi. Bana şöyle oturduğum yerde kıvırmama neden olcak birşeyler söyleyin bakim. yarına kısmetse ben de başlayayım.
Fiyucem başla bakim artık şu derslere...Ayrıca kaçamak gününde yediklerinde afiyet bal şeker olsun. bu hafta çok sıkı dayandın sen de.. Hakkındır, helal olsun
Molihua hangi doktor o kaçamak günü yenen ertesi gün gider diyen. sevdim ben o doktoru :)).. Her günümüz kaçamak olsun inşallah :icecream:
Sebnem cim oğluna ve sana maşallah :). Oğlunun tatlılığına, senin de azmine gidiyor bu maşallahlar. Bir an ben de düşündüm, oğlumun önünde kıvırsam valla yedi düvelde adım çıkar delikafadulden. Sıpa oğlum artık nerde dansöz görse annem de böyle oynuyor die rezil eder beni. En iyisi ben o yokken kıvırayım :)
Baby nurse, valla içimizde en zor durumda olanlardansın ya. Şu nöbetler insanın dengesini alt üst eder. Gece çalışmalarımdan biliyorum. Düzen müzen kalmıyor (. insan sıkıntıdan, gece bitsin vs die yiyor. çok zor iş. Bunlara rağmen azmin için helal olsun.
Hadi bakalım kızlar bugün güzel bir pazar kahvaltısı yapalım hepimiz. yarına herkes işi sıkı tutmaya başlasın. Bu cuma da inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alalım. bu motivasyonu devam ettirelim. Eminim hepimiz bu ivmeyle güzel kilolar vereceğiz. Bahardaki tiril elbiseleri unutmayalım tamam mı? Mantoların, kabanların altına iyi saklandık. Geliyor soyunup dökünme zamanı.