- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 38
ya beni de alın gruba ya ben de zayıflicam senağlama
cnm üzgünüm ama yerimiz yok gelmesini beklediimiz 1 arkds olduu için kimseyi alamıoz:çok üzgünüm:a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya beni de alın gruba ya ben de zayıflicam senağlama
kızlar çok çok üzgünüm hiçbirşey başaramadım bu hafta bir türlü kendimi toplayıp yeme düzeni oturturamıyorum bu kadar niye iştahım açık 1 sağlık problemindenmi kaynaklanıyor anlamadım:uhm: demir anemisi bendede var biraz dengelendi buara dr regli dönemlerinde demir hapını al yeterli dedi neyse moral sıfır bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum halimde yok spor yapayım ben bu takıma zarar vermeye başladım herkes gayratle kilo verirken benim eksimle sizinde başarınızı engelliyorum:1no2: çok mahbucum kızlar kilom 58.400 olmazsa kendimi toplayana kadar takımdan ayrılayımsenağlama böle vicdan azabı duyuyorum:a015:
ya cnm öle düşünme... mesela bak spacemle benm regl zamanları paso denk gelio.. ve o hafta hep 2miz batışta oluoz...firuze saolcnm tesellin için siz bu kadar gayret gösterirken ben işi bozmuş oldum çok üzüldüm o yüzden böle 1şey dedim beni bu haftalık affedin önümüzdeki hafta regli haftası ama elimden geleni yapıcam