Takıma kattığın için teşekkürler sevgili cirkinordekyavrusu
umarım kalan fazla 10- 12 kilomuda burada verebilirim.. Sayfanın başındaki kuralları okudum.. Umarım geçerlidir hala.. Çünkü benim iyi bir dürtülmeye ihtayacım var..
22 aylık oğlum var ve korkunç mem düşkünü hala emziriyorum sanırım üç dört ay içinde bırakacağım emzirmeyi kıyamıyorum şimdilik.
yemekle ilgili diyet yapamayanlardanım ama çok ve sürekli yiyiyordum bunu kontrol edip doğru saatlerde canının heristediğini az miktarda yiyebilen biri oldum.. yememi kontrol edemezken artık kontrol benim elimde buda ban 10 kilo verdirdi bir kilosu bayramda tekrar geldi malesef.. Almış halim 78 di ve şuan 69 kiloyum..
Sorularım olacak takımın kaptanı kim?
herkesin diyet programı kendinemi ait?
ben diyet değilde yine kontrollü yiyeyrek şekeri ve hamuru keserek bitki çayları ve yoğurt karışımlı bitkiler ve spor desteğiyle bu işe devam etmeyi düşünüyorum.. Ve hayatım boyunca bu programı uygulamayı düşünüyorum böylece kilo alımı olmaz...
Bu arada biraz yakın geçmişe giderek sizleride inceleyceğim yakından tanıma ve kimler ne yapmış amaçlı..[/QUOTE
Hoşgeldin canım
Bende gruba 3-4 gün önce katıldım burası motive amaçlı daha ii oluyor ben de seninle aynı kiloyum aç karnıma 69 um 8 ay oldu doğum yapalı . Doğumdan önce 56 ydım şimdi ise 51 52 olmak istiyorum çünkü üniversitede aldığım marka kotlar hala duruyor onların içine girmek istiyorum :)) ben yaklaşık bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım hangi besimden ne yiyeceğimi ne kadar yiyeceğimi bilmiyorum bunun için de bugün diyetisyene gideceğim kilolarımız eşit olduğuna göre istersen doktorun verdiği listeyi de buraya yazarım .lilosu aynı olan 3 kişi olduk sen ben ve çirlinördekyavrusu bakalım kim hedeflediği kiloya en yakın zamanda ulaşacak
))