- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
canım bnde kahve içmeyi düşünüyordum araştırmıştım sonra vazgeçtim. selülütlerim olmasını istemiyorum korktum vazgeçtim
Turk kahvesi selulit oluşmasını engelliyo diye biliyorum cnm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bnde kahve içmeyi düşünüyordum araştırmıştım sonra vazgeçtim. selülütlerim olmasını istemiyorum korktum vazgeçtim
Turk kahvesi selulit oluşmasını engelliyo diye biliyorum cnm :))
Ya bi fincandan bisi olmazz :))
Gunaydin kızlar. ...
dun resmen kalori yuklendim...cok pismanim yarim paket cips yedim ama durduramadim kendimi yaa (((
Leslie yaptim sabah...bugunde cok bisey yemeden meyve ile gecistiricem ((
Sizlerde durumlar nedir???
cips yemen kötü olmuş leslie yapman ii olmuş ama bütün gün aç kalma düenli beslen bence meyve çok yediğinde kan şekerin yükselir daha çok açıkırsın :)
ben valla sabah kahvaltı yaptım sonra evde temizlik yaptım şimdide bakayım int neler olmuş diye geldim:)
Ya iste domates salatalik ozellikle salatalik yiyerek gecistiricem iste bugunu...ufff cok pismanim cok :))))
olsun canım yedikerine anlam yükleme beyne daha olumsuz sinyal gidiyor sen iyi birşey yemişssin gibi düşün :)))
Kiz yarim paket suan bana bakiyo nasil dusunmem :)))))
merhaba kızlar kimse yok nerelerdesiniz ??
ben geldiiim bugün mükemmel spor yaptım kızlar sabh 6da uyandım kahvaltıdan sonra 7:30da denize bir girdim tam bi saat yüzdüm ondan sonra 40 dakıka sahılde tempolu yürüdüm.akşamda yürüyüşe gidebilirim o derece gaza geldim
ooo süpermiş ya valla özendim sana tebrik ederim :)
sağol ama bayağı acıktım bugün yan etkisi o oldu fakat direniyorum yınedee
yemek yemedinmi ki ??
6:30 kahvaltıda 3 taze incir(bol tarçın, az zeytinyağı)
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 yeşil zeytin
2 kaşık lor peyniri yedim.Denize gittim 1 saat yüzdüm 40 dk sahilde yürüyüş
saat 10:30da kendi hazırladığım yarım yağlı süt ve az şekerli bademli güllaçtan bol tarçınlı küçük bir dilim yedim.
saat 11:30 şekersiz türk kahvesi
saat 13:00 avuç içi haşlanmış az zeytinyağlı tavuk göğsü
3 y.k. bulgur pilavı
yoğurt yedim. şimdilik bu kadar bol suyumuda içiyorum.Birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim
normal yemişssin akşam yemeğinide ye ohh mis:)
bende açıktımda 7-8 gibi yiyeceğim:)
normal yemişssin akşam yemeğinide ye ohh mis:)
bende açıktımda 7-8 gibi yiyeceğim:)
7 8 akşam yemeği için geç değil mi tatlım??