• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya aslinda su yasak bu yasak diye sınır koymaktansa caninin istediğinden az az yemeyi ogrenirsek daha güzel oluyo bence...ama 3 u 1 arada tehlikeli gunde birden fazla tuketmemek gerek bence :))))

bende bunun taraftarıyım ama ilk 5 kiloyu verinceye kadar kendi iradesini kontrol etmeyi öğrenmeli bence cünkü ölçüyü kaçırma imkanı var.

kızlar çok yoruldum ya yarım saat dışarda yürüyüş yaptım arkadaşımla sonra eve geldim hareketler yaptım. şimdi yorgunluktan yatıyorum :)

Olsun canım verdiğin kalorileri düşün ve rahatla ben geceleri evde bebişimi uyutup yürüyebiliyorum ama sauna eşıfmanımı giyiyorum yarım saat tempolu yürüdükten sonra duş alıp yatıyorum ve o an içim çok rahat oluyo aslında biliyo musun bunları Zayıfladıktan sonra da yapmalıyız hayat standardı haline getirmeliyiz

Olsun canım verdiğin kalorileri düşün ve rahatla ben geceleri evde bebişimi uyutup yürüyebiliyorum ama sauna eşıfmanımı giyiyorum yarım saat tempolu yürüdükten sonra duş alıp yatıyorum ve o an içim çok rahat oluyo aslında biliyo musun bunları Zayıfladıktan sonra da yapmalıyız hayat standardı haline getirmeliyiz

Spor kesinlikle yaşam tarzı olmalı ;))

evet evet kesinlikle haklısın :) biran önce zayıflamak istiyorum :)

Bu Diyeti PDF Olarak İndir
Merhabalar,

Bugün size 2 günde 4 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz şok bir diyet listesidir. Biraz zor bir diyet listesidir. Ancak zor olması mutlaka sonuçlarının etkili olacağı anlamına gelir. Şok diyet listeleri adından da anlaşılacağı gibi kısa zaman da yüksek oranda kilo vermenizi sağlar ve oldukça etkilidir. Ancak bu diyetlerden sonra kilo alma ihtimaliniz yüksek olduğu için dikkatli davranmanız da fayda vardır.

1. Gün :

Sabah : 2 bardak meyve suyu 1 bardak portakal suyu 1 bardak kayısı suyu

Öğle: 1 tabak sebze yemeği,1 kase yağsız yoğurt, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

İkindi : 1 adet muz

Akşam : 1 porsiyon tavuk eti yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

Gece : 1 avuç leblebi

2. Gün :

Sabah : 2 bardak meyve suyu 1 bardak portakal suyu 1 bardak şeftali suyu

Öğle: 1 tabak sebze yemeği,1 kase yağsız yoğurt, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

İkindi : 1 adet şeftali

Akşam : 1 porsiyon dana kuşbaşı eti yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

Gece : 1 adet muz

Bu Diyeti PDF Olarak İndir
Merhabalar,

Bugün size 2 günde 4 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz şok bir diyet listesidir. Biraz zor bir diyet listesidir. Ancak zor olması mutlaka sonuçlarının etkili olacağı anlamına gelir. Şok diyet listeleri adından da anlaşılacağı gibi kısa zaman da yüksek oranda kilo vermenizi sağlar ve oldukça etkilidir. Ancak bu diyetlerden sonra kilo alma ihtimaliniz yüksek olduğu için dikkatli davranmanız da fayda vardır.

1. Gün :

Sabah : 2 bardak meyve suyu 1 bardak portakal suyu 1 bardak kayısı suyu

İkindi : 1 adet muz

Akşam : 1 porsiyon tavuk eti yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

Gece : 1 avuç leblebi

2. Gün :

Sabah : 2 bardak meyve suyu 1 bardak portakal suyu 1 bardak şeftali suyu

İkindi : 1 adet şeftali

Akşam : 1 porsiyon dana kuşbaşı eti yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği, bol yeşillikli salata içine de bol bol limon sıkılacak

Gece : 1 adet muz

bunun şok diyet olduğuna emin misin canım sabah hariç benim listenim hemen hemen aynısı ama ben şok diyet uygulamıyorum:)

kızlar bugünki menüm
sabah
1bardak maydonoz sapı suyu
1dilim peynir
3zeytin
1yumurta haşlama
domates, salatalık, maydonoz
1dilim ekmek

ara
yarım elma

öğlen
4yk lahana yemeği
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
yarım elma, yarım şeftali
1bardak maydonoz sapı suyu

akşam
tavuklu sebze çorbası
salata yağsız

ara
meyve ,süt

ben 1 aya yakındır burdayım hergün paylaşıyorum önceleri daha çok yiyordum ama azalttım. moral motivazyon oluyor. insan yalnız olmadığını hissediyor. ben genelde hep yalnız biriyim burda yalnızlığımı gideriyor. insan ruhen rahatlıyor.

haklısın.. o zaman ben paylaşımımı yapabilirim :D
sabah 9 bir bardak ballı ılık su
9:30
3 taze incir bol tarçın ve az zeytinyağlı
2 yeşil zeytin
maydanoz
yarım kk peynir
1-2 dilim domates, salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 11:00 bir fincan yeşilçay
saat 12:30 şekersiz türk kahvesi
saat 15:30
1 kepçe tarhana çorbası
2 çorba kaşığı kabak yemeği
1 tabak zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
saat 18:30
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ve yarım armut

spor olarakta 1 saat yürüyüs ve 15 dklık egzersiz.3 litre su benden bu kadar :34:

haklısın.. o zaman ben paylaşımımı yapabilirim :D
sabah 9 bir bardak ballı ılık su
9:30
3 taze incir bol tarçın ve az zeytinyağlı
2 yeşil zeytin
maydanoz
yarım kk peynir
1-2 dilim domates, salatalık
yarım dilim tam buğday ekmeği
saat 11:00 bir fincan yeşilçay
saat 12:30 şekersiz türk kahvesi
saat 15:30
1 kepçe tarhana çorbası
2 çorba kaşığı kabak yemeği
1 tabak zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
saat 18:30
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ve yarım armut

spor olarakta 1 saat yürüyüs ve 15 dklık egzersiz.3 litre su benden bu kadar :34:

canım bence akşam yemeği olarakta birşey yemelisin öğlen yediğini azaltıp aşkama ilave et bence . ama onun dışında güzel menü birde biliyormusun bilmiyorum ama kahve selülüt yapar die biliyorum ben korkudan içmiyorum hemde sevmiyorum :)

Evet canım şok diyet yazıyo bana da biraz fazla geldi ama yine de yapmakta fayda var belki 100 kilo üzerindeki kişiler için şoktur ;))
yok canım bence diyet gayet normal ben şok deyince kötü bişi olarak algıladım ama güzel menü bence uygulamanda hiçbir sakınca yok :)

canım bence akşam yemeği olarakta birşey yemelisin öğlen yediğini azaltıp aşkama ilave et bence . ama onun dışında güzel menü birde biliyormusun bilmiyorum ama kahve selülüt yapar die biliyorum ben korkudan içmiyorum hemde sevmiyorum :)

yok canım bence diyet gayet normal ben şok deyince kötü bişi olarak algıladım ama güzel menü bence uygulamanda hiçbir sakınca yok :)

akşam acıkmayınca yemeyeyim diye düşündüm bir de dengelemek açısından.ben onu nescafe yapıyor diye biliyordum türk kahvesinin yaptığına emin misin?

canım bnde kahve içmeyi düşünüyordum araştırmıştım sonra vazgeçtim. selülütlerim olmasını istemiyorum korktum vazgeçtim :D

en azından şu bi kaç hafta evdeyken içeyim metabolizmam hızlansın nasılsa okulda yurtta içemeyeceğim :/ bu arada yarın sabah yüzmeye gideceğim ek olarak sporuma :D

en azından şu bi kaç hafta evdeyken içeyim metabolizmam hızlansın nasılsa okulda yurtta içemeyeceğim :/ bu arada yarın sabah yüzmeye gideceğim ek olarak sporuma :D

ne kadar güzel sözde bende denize gidecektimde sırsat olmadı tekte gitmeyi sevmiyorum. bende yerimden kalkabilirsem spor yapacağım :)

ne kadar güzel sözde bende denize gidecektimde sırsat olmadı tekte gitmeyi sevmiyorum. bende yerimden kalkabilirsem spor yapacağım :)

evet tek başına ne güzel oluyor ki zaten.. kalk kalk hadi asla üşengeçlik yok ! :34: bende şimdi yatacağım çünkü sabah erkenden gideceğim :D

Back