• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben sinirli o sinirli sürekli hak etmediğim şeyler söylüyor bende karşılık verince büyüyor. haldıramıyorum sürekli aynı şeyleri:14:

Genclikte olur oyle anne kiz çatışmaları. ..

haketmedigim derken ne diyor ki ozel olmazsa. ..

belki de alinganlik ediyosundur sen fazlaca. ..bi de orucuz ya insan aclıktan da geriliyor tatlim...

Genclikte olur oyle anne kiz çatışmaları. ..

haketmedigim derken ne diyor ki ozel olmazsa. ..

belki de alinganlik ediyosundur sen fazlaca. ..bi de orucuz ya insan aclıktan da geriliyor tatlim...

her kavga ettiğimde bunlar bana bakmaz diyo onun gibi şeyler en zoruma giden sözü. hayırsız evlat muamelesi yapmasına sinnir oluyorum. bana bu cümleyi kurduğıunda çıldırıyorum.

her kavga ettiğimde bunlar bana bakmaz diyo onun gibi şeyler en zoruma giden sözü. hayırsız evlat muamelesi yapmasına sinnir oluyorum. bana bu cümleyi kurduğıunda çıldırıyorum.

Kiz deli alinacak baska bisi bulamadn mi :)))

Anneler bunu hep der... benim annemde bunlarin ekinden cay icecez oyle mi der :))

Tatlimmmm ben babamla 22 yasima kadar hep tartistim sonra 26 yasima kadar babamin koynundan ayrilmadim ve nasil babamla tartisarak gecirmisim diye o yillara hayirlanirken, bir sabah babam 49 yasinda gozlerini kapativerdi... simdi her gulusumun altinda gozyasi var inan. Kelebek gibiyiz bu dunyada. Saril annenin boynuna smsiki.yarin sabah uyanacagimizi kim biliyor, bugun mutlu olmazsak yarin daha mutlu olmaya firsatimizin oldugu sozunu kim verebiliyor? Kizgin ya da hakli olabilirsin ama anne babanin bambaska bir koku oldugunu zor zamanlarda anliyorsun.keskelerin olmasin. Sen sarildiginda o sana sicacik gulumser, bu yeter inan. Suan 27 yasindayim ve bu hayatta bildigim tek dogru var, anne baba hangi konuda ne diyorsa dogru. Hadi git op anneni bence tatlim :) bak evlenince cok ozluypsun anneyi sonraa :)

Tatlimmmm ben babamla 22 yasima kadar hep tartistim sonra 26 yasima kadar babamin koynundan ayrilmadim ve nasil babamla tartisarak gecirmisim diye o yillara hayirlanirken, bir sabah babam 49 yasinda gozlerini kapativerdi... simdi her gulusumun altinda gozyasi var inan. Kelebek gibiyiz bu dunyada. Saril annenin boynuna smsiki.yarin sabah uyanacagimizi kim biliyor, bugun mutlu olmazsak yarin daha mutlu olmaya firsatimizin oldugu sozunu kim verebiliyor? Kizgin ya da hakli olabilirsin ama anne babanin bambaska bir koku oldugunu zor zamanlarda anliyorsun.keskelerin olmasin. Sen sarildiginda o sana sicacik gulumser, bu yeter inan. Suan 27 yasindayim ve bu hayatta bildigim tek dogru var, anne baba hangi konuda ne diyorsa dogru. Hadi git op anneni bence tatlim :) bak evlenince cok ozluypsun anneyi sonraa :)

Başın saolsun tatlım...:(((

dediklerine harfiyen katılıyorum. ...

hele anneni anne olunca çoook daha iyi anlıyorsun....

Cirkinim menum bugun makarnali magnumlu ama cuma kacamagi olur o kdr dmi :p bu arada sirkeli su iciyor musun sen basladin mi??
Evet iciyorum tatlım ama oruc nedeni ile duzensiz...ramazandan sonra tam anlamiyla icicem :))

Sen yine kacamagi hakeettin ben 300 grama kral kaçamak yaptım cayla birlikte :))))

Anneyi anlama asamasina dha gecemedim cirkinim :) cok sagol canim.
Olsun afiyet olsun yarin bol spor yapariz :) gerci benim gorumcemin dugunu var yarin elbise almaya gidecegim hadi bakalim -2 ile nasil olucak alisveris :)))

Oooo harika olucak bence :))) nasi bisey düşünüyorsun?? Abiye mi??

dalin26 (75.9 / 75,7 / 0,20 / % 0.26 )
çirkinördekyavrusu (69,4/ 69,1 / 0,30 / % 0,43 )
papyon (59,6/ 59,4 / 0,20 / % 0,34 )
zaygomatic (54,7/ 54,0 / 0,70 / % 1,28 )
prenses_ece (69,9 /68,2 / 1,70 / % 2,43 )
mahir (68,5/ 67,1 /1,40 / %2,04 )
değişimgünlüğüm (65,00 /62,8 / 2,20 / %3,38 ) yeni üye hedef 52,0 kg

benbirtaneyim ( 79,0 / 77,5 / 1,50 / %1,90 ) yeni üye hedef 60,0 kg

12.TAKIM ORTALAMASI % 1,51

kızlar birinciligimizi yeni ögrendim dün ögleden sonra çok yogundum hiç giremedim çok sevindim hem takım birinciyiz hem bireysede ikinciyiz degişimgünlügüm seni tebrik ediyorum inşallah artık birincilik bizde olur kimse bayramda kendini bırakıp o tatlı senin bu börek benim diyip abartmasın lütfen

Son düzenleme:
Back