• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlarrrrrrr ben gelmısem ama pek hos gelmemısem kımseler yok nrelerdesınız sız valla benı sorar ısenız ısler karısık bıraz mısafır ustune mısafır geldı uzun yoldan kuzenın bıraz sacma ısler yaptı bya dayı teyze kuzen karıstılar eksın tavan yaptı anlıcanız.gercı ılk kez mısafır olarak gıttıgın bı yerdede olmıcak ısler neyse.

bayrama gırıyoruz herkese ıyı bayramlar dılıyorum dogal olarak kımsele olmaz buralarda hepınıze kucak dolusu sevgıler selamlarrr musmutlu bayramlarrrrrrrrr:16::16::16:

Benbirtaneyim sadece ikimiz kaldik forum nobetcisi galiba :)) leslie nasil. Biliyorum videolari ama hic denemedim ise yariyor mu ki .
Bu arada dunku menu ve bugunku menun simdiye kdr cok guzel. Yavas yavas saglikli beslenmeyi ogrenicez galiba ne dersin :))

Bu arada cirkinim seni gorduklerinde ne tepki verdiler bize yazmayi unutma meraktayiz :)
evet canım :) ama bnde yokum sanırım çünkü işten giriyordum yarın tatile çıkıyorum. evdeki internettede kotayı doldurdum :(
leslie abla süper valla tavsiye ediyorum ter içinde kalıyorsun :)
kızlarrrrrrr ben gelmısem ama pek hos gelmemısem kımseler yok nrelerdesınız sız valla benı sorar ısenız ısler karısık bıraz mısafır ustune mısafır geldı uzun yoldan kuzenın bıraz sacma ısler yaptı bya dayı teyze kuzen karıstılar eksın tavan yaptı anlıcanız.gercı ılk kez mısafır olarak gıttıgın bı yerdede olmıcak ısler neyse.

bayrama gırıyoruz herkese ıyı bayramlar dılıyorum dogal olarak kımsele olmaz buralarda hepınıze kucak dolusu sevgıler selamlarrr musmutlu bayramlarrrrrrrrr:16::16::16:

iyi bayramlar canım kendine iyi bak sen girme eksinli işlere sadece izle :D

Canlarim kimse yok ama ben menuleri yazmaya devam :)

Sabah . Ilik sirkeli suyum ve bitki cayim
Yarim simit
1 domates
1 sekersiz cay
1 porsiyn peynir
3 zeytin

Ara. 1 petibor biskuvi

Ogle. 1 kase bol pul bjberli corba
2 dilim kepek ekmek
1 ton balikliyesil salata. Ton baligi ligh ve en kucuk kutulardan

Ara. 4 petibor biskuvi ve nescafe. 3 bardak erigi

Aksam olarak simdi yarim simit yiyecegim sanirim ama fazla karbonhidrat olucak emin değilim

Su.1.5 lt
Bitki cayi.2
Spor. 50 dakika eliptik bisiklet ve 40 duvar sinavi

evet canım :) ama bnde yokum sanırım çünkü işten giriyordum yarın tatile çıkıyorum. evdeki internettede kotayı doldurdum :(
leslie abla süper valla tavsiye ediyorum ter içinde kalıyorsun :)

iyi bayramlar canım kendine iyi bak sen girme eksinli işlere sadece izle :D

ole valla sadece ızlıyorum.uzulerek.

bende tatıle cıkacam sanırım 2 yıldır memlekete gıtmedım bayramdan sonra oraya gıdecem annemgıllere ordada net yok nasıl yapsam nasıl etsem bılemedım.tartıda yok sanırım.

2-3 hafta ızınlı olma durumum var haberınız olsun kaptanlıgı ben yokken sız yuruteceksınız canlar.:3:

ole valla sadece ızlıyorum.uzulerek.

bende tatıle cıkacam sanırım 2 yıldır memlekete gıtmedım bayramdan sonra oraya gıdecem annemgıllere ordada net yok nasıl yapsam nasıl etsem bılemedım.tartıda yok sanırım.

2-3 hafta ızınlı olma durumum var haberınız olsun kaptanlıgı ben yokken sız yuruteceksınız canlar.:3:

iyi tatiller canım sana kendine iyi bak gez eğlen güzel vakit geçir :)

Kizlar benim diyet hic iyi gitmiyor ya aksam resmen pilav ve tatli yedim tBi bu sbh tartida kendni gosterdi :( engel olmam lazim kendimeee

canım ya üzülme sadece iradene sahip olman gerek hedefinden şaşma aynanın karşısına geç kendine bak ben ne istiyorum de. yemek istediğin birşey olursada lokmalık ye sakın abartma. dün geçti bugün başladı hatanı telefi edebilirsin. bende gidip güzel bir spor yap ve 100 mekik çek :31: leslie ye başla bence ilk fırsatta:)

Kizlar benim diyet hic iyi gitmiyor ya aksam resmen pilav ve tatli yedim tBi bu sbh tartida kendni gosterdi :( engel olmam lazim kendimeee

Kesinlikle zaten ipin ucunu kaçırdım diyerek kendini bırakıp tekrarlama. Anlık bir kriz diyelim tekrarlanmaması için elinden geleni yap ama hayatını da zindan etme arada kaçamak kötü değil. Ben mesela haftada 1 gün her istediğimi yiyorum. Ama diğer günler sıkı bir şekilede tutuyorum kendimi. Çok sıkarsan bir aradan sonra bırakırsın ayarlamaya çalış sadece. Hadi gayretttt :d :54:

hepinize iyi bayramlar kızlarrr:)

dün menüm
sabah
1 yumurta ( yumurtayı maydonozla çırpıyorsun. kaynayan suyun içine döküyorsun. içinde pişiriyorsun)
1dilim peynir
5zeytin
domates+salatalık+maydonoz
1dilim kepekli ekmek

ara
4 kayısı kurusu
maydonoz sapı suyu

öğlen yok hem canım çekmedi hemde uyudum fazlacada :(

ara
4kayısı kurusu

akşam
1 tabak sebze çorbası
15dk ara
2 köfte
dometes+salatalık+maydonoz+yoğurtlu salata
1 dilim ekmek

ara
1muz
1 bardak süt

çok çok sayılmayacak kadar su
spor yapamadım.

Kızlarr hepimize iyi bayramlarrrr :)))

Bu arada kızımın da doğumgünü. .iyi doğmuş iyi ki var :)))

Hepinizi öpüyorum. ..cok tatlı yemeyin sakın :))))

sanada iyi bayramlar canım :) kızına nice mutlu annesiyle huzurlu yıllar dilerim canım. öpüyorum :)

bu arada dünkü menüm
sabah
1dilim peynir
5 zeytin
domates+salatalık+maydonoz
1dilim kepek ekmeği

ara
yarım armut

öğlen
4kaşık kabak yemeği
1bardak koyu ayran
1dilim ekmek

ara
3-4kayısı

akşam saat: 19 :00
1tabak tarhana çorbası
2köfte
yoğurtlu yağsız salata
1dilim ekmek

ara
yarım armut
şeftali+yoğurt karışımı ( buzlukta donduruyorsun dondurma gibi ama içinde şeker falan yok :))

ve kızlar minnacık 50kuruş kadar çikotaltalar bayramlık olanlar işte bunlaran yedim bir tane çünkü regl olamadım ve canım çok çekti bende 1 tanecik yedim :(

Son düzenleme:
dün menüm

ara
armut

öğlen
4ykaşık taze fasulye
2yk makarna yağsız (haşlama)
1bardak koyu ayran

ara
4kayısı kurusu

akşam (19 : 00 )
1 tabak tel şehriye çorbası
yarım ekmek( light ekmek yazıyor üstünde buğday unu falan yazıyor. esmer renkli bir ekmek)
yoğurtlu salata yağsız

ara
4 kayısı kurusu

sınırsız su
45 dk leslie
birde yan çalıştım 5dk

bugün
sabah
1bardak kayısı çayı
1 dilim ekmekği ikiye kestim arasına az peynir, 5 zeytin, 2dilim domates, maydonoz

ara
4 kayısı kurusu

Son düzenleme:
selam kızlar ınsallah guzel bır bayram gecırmıssınızdır cırkıncım kızının dogum gununu kutlar yanaklarından operım fıstıgı

bu bayram tıpkı gecen bayram gıbı zehır oldu bana arefe gununden bır gun oncekı gece buyuk oglumu acıle kaldırdık durumu cok kotuydu akcıger enfeksıyonu ( zaturre) pnömanı teshısı kondu ıkı cıgerıde sarmıs durumdaydı olekı nefes aldırmayacak kadar oksıjen cıhazına bagladılar nasıl oldu anlamadık bırden bıre ılerledı sabah burnu aktı hersey normaldı geceye nefes alamaz oldu arefeden bırgun once arefe gunu bayram 1.gunu 2.gunu ve 3.gun ogleden sonraya kadar hastanede yogun tedavı aldık yatmak zorunda kaldık.cok kotu gunler gecırdım kızlar glum nefes alıyodu ama nefesını veremıyodu.oksıjen saturasyonu yuzde 40 lara dustu kı yuzde 90 nın altına ınmesı alrm sebebı sız dusunun.suan evdeyız ve cok sukur ıyı tedavımız evde devam edıyor.20 ye yakın serum yedık delık desık oldu heryerı.kalp atısları 230 u buldu ufak caplı kalp yetmezlıgıde yasadık.yeterlı oksıjen gırmedıgı ıcın vucuduna.3ay boyunca tedavı gorucez benım tatıl planıda yattı tabıkı.ınsanın evladını o sekılde gormesı cok kotu bı hıs ya allah kımseye yasatmasın rntgene gıderken bıle koca tuplerle gıttık.5 dakıka bılşe ayrılamadı oksıjenden.allah bıdaha yasatmasın ınsallah.
gecen bayramdada hamıleydım bayram 1.2.3.gun sabaha kadar yatmıstım.gozumu ustunden hıc ayıramıyrum uyurken bıle nefesı kesılecek dıye korkuyorum devamlı gozetmem gerekıyor kızlar bır zaman cok aktıf olamayabılırım.durumu anlıcanızdan suphem yok zaten.hepınızı optumm

selam kızlar ınsallah guzel bır bayram gecırmıssınızdır cırkıncım kızının dogum gununu kutlar yanaklarından operım fıstıgı

bu bayram tıpkı gecen bayram gıbı zehır oldu bana arefe gununden bır gun oncekı gece buyuk oglumu acıle kaldırdık durumu cok kotuydu akcıger enfeksıyonu ( zaturre) pnömanı teshısı kondu ıkı cıgerıde sarmıs durumdaydı olekı nefes aldırmayacak kadar oksıjen cıhazına bagladılar nasıl oldu anlamadık bırden bıre ılerledı sabah burnu aktı hersey normaldı geceye nefes alamaz oldu arefeden bırgun once arefe gunu bayram 1.gunu 2.gunu ve 3.gun ogleden sonraya kadar hastanede yogun tedavı aldık yatmak zorunda kaldık.cok kotu gunler gecırdım kızlar glum nefes alıyodu ama nefesını veremıyodu.oksıjen saturasyonu yuzde 40 lara dustu kı yuzde 90 nın altına ınmesı alrm sebebı sız dusunun.suan evdeyız ve cok sukur ıyı tedavımız evde devam edıyor.20 ye yakın serum yedık delık desık oldu heryerı.kalp atısları 230 u buldu ufak caplı kalp yetmezlıgıde yasadık.yeterlı oksıjen gırmedıgı ıcın vucuduna.3ay boyunca tedavı gorucez benım tatıl planıda yattı tabıkı.ınsanın evladını o sekılde gormesı cok kotu bı hıs ya allah kımseye yasatmasın rntgene gıderken bıle koca tuplerle gıttık.5 dakıka bılşe ayrılamadı oksıjenden.allah bıdaha yasatmasın ınsallah.
gecen bayramdada hamıleydım bayram 1.2.3.gun sabaha kadar yatmıstım.gozumu ustunden hıc ayıramıyrum uyurken bıle nefesı kesılecek dıye korkuyorum devamlı gozetmem gerekıyor kızlar bır zaman cok aktıf olamayabılırım.durumu anlıcanızdan suphem yok zaten.hepınızı optumm
çok geçmiş olsun canım allah kolaylık versin. üzülme kendine ve oğluna dikkat et:16:

canım cok geçmiş olsun allah iyiligini versin tez zamanda iyileşsin :(

Selam kızlar 74 kiloyum ve yarısa katılmak istiyorum beraber zayıflayalımmı

öncelikle merhaba canım. şuanda grubumuzun lideri yok seni aramıza almak çok isteriz ama grub üye alımını durdurdu sanırım seni yanlış yönlendirmek istemem. sen istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html kısmına yazarsan grub üyesi arayan arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklar canım :) kusura bakma bu arada bayram sebebiyle buralarda kimse olmuyor.

Son düzenleme:
öncelikle merhaba canım. şuanda grubumuzun lideri yok seni aramıza almak çok isteriz ama grub üye alımını durdurdu sanırım seni yanlış yönlendirmek istemem. sen istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html kısmına yazarsan grub üyesi arayan arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklar canım :) kusura bakma bu arada bayram sebebiyle buralarda kimse olmuyor.

bilgilendirdiğin için çok tesekkür ederimmm

Back