• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cirikinim farkinda misin tum takimlara bak cok iyilerde var kotulerde var ama biz tam takim cok iyiyiz yani hic sabit ya da eksimiz yok.bu harika birsey.herkes ne yaptiginin ne yapmak istediginin farkinda. Daha once de takimda yarismistim ama hic bizim takim kadar hepsi ayni anda motive olan nir takim gormedim.
Hic gevsemeden devam edersek hem birincilik bizim hem de farketmeden mezuniyet :) ha gayret kizlar. Guzelligizin ustunu kiloyla orttuk simdi hem takimlarda hem haytta kim oldgumuzu gosterme zamaniiio :)
Hepinizle gurur duyuyorum ya seviyorum sizi cok cok cok

Aynen katiliyorum canim...100 gr da olsa veriyoruz..ne eksi ne sabit yani :))

Takim ruhu olustu bizde kuzum artik kolay kolay kopmayiz bu motivasyondan :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
canlar birazdan uçağım var, memlekete gidiyorum, önümüzdeki Cuma bildirim yokmuş, 2 hafta sonra görüşmek üzere. Tatilde olacağımdan kaptancan paylaşım konusunda esneklik sağlanabileceğini söylemişti, ama ben yine de elimden geldiğince gelmeye çalışacağım..

hepimiz süperiz, daha da iyilerini yapabileceğimize inanıyorum, hepiniz bayramı şimdiden kutlu olsun..
bayram sonrası daha da zayıflamış olarak görüşmek dileğiyle :))

canlar birazdan uçağım var, memlekete gidiyorum, önümüzdeki Cuma bildirim yokmuş, 2 hafta sonra görüşmek üzere. Tatilde olacağımdan kaptancan paylaşım konusunda esneklik sağlanabileceğini söylemişti, ama ben yine de elimden geldiğince gelmeye çalışacağım..

hepimiz süperiz, daha da iyilerini yapabileceğimize inanıyorum, hepiniz bayramı şimdiden kutlu olsun..
bayram sonrası daha da zayıflamış olarak görüşmek dileğiyle :))

Hayirli yolculuklat canim..kendine iyi bak...

simdiden iyi bayramlar. .cok baklava yeme tamam mi :p

kızlar hepimiz süperiz:)
şuan ölmüş ve bitmiş durumdayım. oruç kafamı vurdu susuzluktan ölmek üzereyim.
diyetisyene gittim bu arada yeni liste verdi bir sürü sey yazdı ben bunları nasıl yicem bakalım.
yaklaşık olarak 4 saattır ordan oraya ordan oraya ayaklarımda hal kalmadı

Orada nasıl çıktı kilon tatlım???

neler önerdi?? Merakla bekliyorum....

Orada nasıl çıktı kilon tatlım???

neler önerdi?? Merakla bekliyorum....

canım üzerimde kiyafetlerim olduğu için 70gram fazla çıktım 12 günde 2.1 kilo vermişim.
doktor gayet güzel dedi böyle devam et dedi. yürüyüş yap dedi. diyet listemide yazayım.

sabah saat 7:30
1 yumurta
1 ince dilim peynir
1 ince dilim ekmek ( çavdar, kepek)
yağsız domates salatalık yeşillik

ara öğün 9:30
1 kutu süt
1 porsiyon meyve

öğle 13:00
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 ince dilim ekmek
1 kutu ayran

ara öğün 15:00
1 fincan çay şekersiz
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galata

akşam 19:00
1 kase çorba
2 köfte kadar et veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara öğün yatmadan 1 saat önce
1 bardak süt
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı leblebi

dedi ben dedim bunlar fazla o bana yeye bişi olmaz. onu yemesem olmazmı bunu yemesem olmazmı derken kocaman bir listeyi yazdı bana valla. 2 hafya sonra tekrar kontrol var.

Son düzenleme:
canım üzerimde kiyafetlerim olduğu için 70gram fazla çıktım 12 günde 2.1 kilo vermişim.
doktor gayet güzel dedi böyle devam et dedi. yürüyüş yap dedi. diyet listemide yazayım.

sabah saat 7:30
1 yumurta
1 ince dilim peynir
1 ince dilim ekmek ( çavdar, kepek)
yağsız domates salatalık yeşillik

ara öğün 9:30
1 kutu süt
1 porsiyon meyve

öğle 13:00
8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 ince dilim ekmek
1 kutu ayran

ara öğün 15:00
1 fincan çay şekersiz
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galata

akşam 19:00
1 kase çorba
2 köfte kadar et veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara öğün yatmadan 1 saat önce
1 bardak süt
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı leblebi

dedi ben dedim bunlar fazla o bana yeye bişi olmaz. onu yemesem olmazmı bunu yemesem olmazmı derken kocaman bir listeyi yazdı bana valla. 2 hafya sonra tekrar kontrol var.

Ooo ye işte ne guzel :)))

ben bugun cok aciktim valla bugun yicem hic kacari yok :))

Tatlilarim bugunku menum soyle.
Normalde her hafta bir mola hediyesi veriyorum kendime bunu artik cumalari yapmaya karar verdim :)

Sabah. Tost ama maalesef disairda oldugum icin kasarli sagliksiz oldu
Ara.nescafe
Ogle bir kase corba
Yarim kase makarna ve az peynir
Ekmek yok

Ara. Magnum karadutlu hem de :)
Aksam. 2 bardak erigi 10 tane olmamis seftali (daha once yazmistim ama yine yaziyorum bunlar kayisi buyuklugunde fln oluyor kucuk yani o yuzden 10 tane :)))

Su. 1.5lt
Bitki cayi.1 fincan
Spor. Yatmadan once yapicam kizlar evde dolaplari yerlestiriyrm cok mesgulum 2 saat kosmus kadar oldu bu is de hani :))

Cirkin ciddi misin ya birinci oldugumuzu biliyodum da ikincilik falan tahmin etmemistim yahu supermis :) bak sevindim simdi :) bugunluk kendime odul verdim ama yarin tam gaz devam haftaya da ilk uc olur insallaaah :))

olur mu ya ben senden bekliyordum şekerim :))

Tatlilarim bugunku menum soyle.
Normalde her hafta bir mola hediyesi veriyorum kendime bunu artik cumalari yapmaya karar verdim :)

Sabah. Tost ama maalesef disairda oldugum icin kasarli sagliksiz oldu
Ara.nescafe
Ogle bir kase corba
Yarim kase makarna ve az peynir
Ekmek yok

Ara. Magnum karadutlu hem de :)
Aksam. 2 bardak erigi 10 tane olmamis seftali (daha once yazmistim ama yine yaziyorum bunlar kayisi buyuklugunde fln oluyor kucuk yani o yuzden 10 tane :)))

Su. 1.5lt
Bitki cayi.1 fincan
Spor. Yatmadan once yapicam kizlar evde dolaplari yerlestiriyrm cok mesgulum 2 saat kosmus kadar oldu bu is de hani :))

ya senin menülerin hayranıyım :)(

kızlar pek moralim yok şuan iftar için bir çorba içtim :14:

Ne oldu kuzum hayırdır????

Back