Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yaaaaa benimde bir 10 kg vermem lazım eylüle kadar verebilirmiyim

ama sen hiçbişey yemiyosun
ne kadar zamanda verdin ben 1 ay karatay yapmıştım 4 kilo gerdim ama sonra bıraktımşimdi nasıl neye başlasam karar veremiyorum

Ya oruc tutuyorum ya midem iyice kuculdu..iftarda da cok abartmiyorum bi de ben yaklasik 1.5 2 aydir ekmek yemiyorum..

tatlim benim kilom abarmisti..sende cok kilo yok ki..benim kadar kasmana gerek yok ki...daha hafif sekilde verebilirsin bence. ..

merhaba kızlar hem akşam yemegimi yiyorum hem yazıyorum dışardaydım acayip avıktım az kaldı çikolataya dalacaktım kendimi zor tuttum yemek hazır olana kadar resmen öldüm neyse atlattım

Bu tatli krizlerini cubuk tarcin atip beklettigin bir bardak su ile rahat asarsin tatlim...

Alsenimm hosgeldin :)) valla ben toplamda nerdeyse 11 kilo verdim :)) insan isteyince oluyor bee :))

helal sana bugün umudum yoktu ayınm25 ine kadar 62 olamam diyordum ama verecegim bu cumaya pek umudum yok çok işlerim vardı spora asılamadım ama bu hafta ölümüne spor yapıcam çevrendekiler soruyorlar mı nasıl verdin diye ne güzel şeydir degil mi seni bir ay görmeyen biri seni görünce şaşkınlık geçirip çok zayıflamışsın demesi

Ayy insallah pazartesi bu laflari bende duyarimm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…