Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem geldi aklıma,kanal 7 den başka kanal izlemezAfiyet olsun. Ben de uzandım, Kanal 7 dizilerini seyrediyorum
Evet aşkom çok şükürFazla fire olmamış bari
Ben hep görevimin başındayım, hıhBazıları da (Bkz: Jenna16 ) hep firari
Evet aşkom çok şükür
Salih ve Dede izlerdim ben, Samanyolu galiba o ,sırlar dünyası falan severimAnnem geldi aklıma,kanal 7 den başka kanal izlemez
Dedemlerdeyim Buraya gelince mecbuur...Annem geldi aklıma,kanal 7 den başka kanal izlemez
Bazıları da (Bkz: Jenna16 ) hep firari
Salih ve Dede yi bilmiyorum ama sırlar dünyasını izlemişliğim varSalih ve Dede izlerdim ben, Samanyolu galiba o ,sırlar dünyası falan severim
Ortama ayak uydurmak lazımDedemlerdeyim Buraya gelince mecbuur...
Mutlaka denk gelmiştir,dur bakSalih ve Dede yi bilmiyorum ama sırlar dünyasını izlemişliğim var
AA evet bunu izlemişim,şimdi hatırladım
Bak bunu bilmiyordum ya da unutmuşumSonra bu dede sahilde bira içerken görülünce program biraz yara almıştı
Mutlaka denk gelmiştir evetAA evet bunu izlemişim,şimdi hatırladım
5. boyuttu sanırım Salih karakteri.Salih ve Dede yi bilmiyorum ama sırlar dünyasını izlemişliğim var
Ya dede ya Salih karakteri gerçekte de ateist demişlerdi. Bu olay olmuştu sankiSonra bu dede sahilde bira içerken görülünce program biraz yara almıştı
Benim hafızam biraz çöplük gibi deBak bunu bilmiyordum ya da unutmuşum
Onu görmemişim ama birayla fotoları vardı dedişkonun, üstsüz5. boyuttu sanırım Salih karakteri.
Ya dede ya Salih karakteri gerçekte de ateist demişlerdi. Bu olay olmuştu sanki