Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ne yapayım iş yerinde boş boş oturuyorum
bartınlıyım canım ama karabükte okuyorum :) şuan yaz tatili sebebiyle bartın :)

Bartin mukemmel bi yer :)) her sene mutlaka geliriz esimle..amasraya..iki gun balık kürü yspariz kendimize :)))))

ayy geldin demek bu sene geldiniz miii :) amasra çok çok güzelll şu ramazan bitsin denize gitcem yaa :)

Bu sene daha gelmedik..kasim gibi dusunuyoruz...seymen otel var orada..hep o otelde kaliyoruz..mustafa amcanin yerinde de her oglen ve aksam ohhhh nis gibi hamsi mezgit barbun :)))) bir gece iki gunduz yetiyo..kendimizi resetliyoruz valla orada :))

Bu sene daha gelmedik..kasim gibi dusunuyoruz...seymen otel var orada..hep o otelde kaliyoruz..mustafa amcanin yerinde de her oglen ve aksam ohhhh nis gibi hamsi mezgit barbun :)))) bir gece iki gunduz yetiyo..kendimizi resetliyoruz valla orada :))

ohh valla çok özendim ya negüzel :)
geldiğinde haber verirsen kilolarımdan arınmış halimi görürsün oralarda

2 sene önce gittim ben de amasra' ya nisan ayı olmasına rağmen oldukça kalabalıktı, çok da beğindik, tekrar gidilecekler listesine eklendi tabikii..

2 sene önce gittim ben de amasra' ya nisan ayı olmasına rağmen oldukça kalabalıktı, çok da beğindik, tekrar gidilecekler listesine eklendi tabikii..

beğenmene sevindim:)
böyle amasradan bahsettikçe aklıma deniz geliyor bayram bittiğinde kesin gitcem denizee:) beni sudan çıkaramıcaklar :)

kesinlikle :)) kisin daha güzel oluyo..yagmuruna doyum olmuyo baligina da :))

zayıflicaz dimi, evet evet zayıflicaz :))) hem de bi daha hiç tombiş olmicaz :)))

evet evet evet evet :)))

beğenmene sevindim:)
böyle amasradan bahsettikçe aklıma deniz geliyor bayram bittiğinde kesin gitcem denizee:) beni sudan çıkaramıcaklar :)

aslında gerçekten denizden çıkmamız lazım, hem keyif hem spor :))

ayy evet ya bende agustosun 6 sinda denizde olucam kizimla bol bol oynarim denizde bana da spor olur :)))

ödem için maydonoz suyu kesinlikle çok iyi, ama kadın doğumcu bir arkadaşım regliyken içme demişti. şimdi tam hatırlayamıyorum ama zararlıymış yani..

Onu duymamistim tatlim o zaman icmesin arkadasimiz...

yanlis akıl vermisim kusura bakmayinnn ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…